BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 tygodni temu #1018819 przez Miluniaa
O Pumcia to sie miniemy o jeden dzien :evil: :evil: bo ja mam 29 grudnia :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 tygodni temu #1018820 przez Miluniaa
up

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1018824 przez Pumcia
AGGI - bo to wszystko ciekawość - " nie robie, a gdzie ja tam będę robić te testy po co " ? a tu masz - zrobiła :evil: Kobiety same siebie oszukują :woohoo: Wpadnij do mnei to i mi powiesisz firanki, umyjesz okna . . . zrobisz dorsza :P

Milunia a miałam mieć na 29 ale strasznie rano więc wolałam 30.12 na 19.45 :P Wiesz gdzie muszę dziś iśc ? Do Urzedu zawiesić działalność, do ZUSU !!! zgłosić i wyrejestrować ubezpieczenie i do urzedu pracy zarejestrować się jako bezrobotna - przeciez ja dziś zawału dostane jak mnie w każdym po trochu wkurzą :angry: :evil: albo ja ich :evil: :evil: :evil: :evil: łaj mi ? :ohmy:

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1018830 przez Miluniaa
W Up jak mamy teraz te bileciki nie jest az tak zle ;) Ja sie rejestowalam jak mi umowa sie skonczyła ale bylam rano to jak przyszlam na 8 to 8 20 wyszlam zarejestrowana ;) Weź tylko koniecznie karte ciąży to wtedy nie bedziesz musiała 2 podpisow brać, a tylko jeden ;) No i nie bedziesz latała co miesiąc, a co 3 :)

Ja sie rejestruje przez internet do kliniki przychodze do domu patrze wszystkie terminy jego wolne i klikam w najbardziej mi pasujacy ;) na 29 widziałam wieczorem tez wolne terminy ;)

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1018863 przez brown24
U Troche mnie nie bylo ale podczytuje ;)
Pumcia oj nie ładnie Cie w pracy potraktowali, teraz zostajesz na lodzie, trzymam kciuki za załatwienia w zus ,potraktuj ich właściwie :evil:
Aggi gratuluje pierwszym kroczków synka:)
Sandruska,Pumcia, piękne mebelki do pokoików dla Waszych maluchów.Czy ja kiedyś doczekam takich wyborów i zakupów? Ehh
Nat, jak tam postępy z pokoikiem synka?:)
Milunia,Magnus czekamy na relacje z kolejnych wizyt i pokazywac nam tu brzucholki:)

U mnie ok, juz przywyklam troche do nowego miejsca, nawet mam kilka klientek na usługi kosmetyczne :)
Za tydzień @ ma sie pojawić, a która teraz testuje? Owu lub ciążowym? :)
Aggi testuj!:) właśnie doczytalam. Sto lat dla babci, a mnie babka w sklepie wczoraj poprosila o dowód haha myślałam ze padnę bo 12 lat temu miała 18stke:)

Nattka zdrowiej!:)

Nat biedny Wlad, może to faktycznie bunt,ale ja tak jak Ty nie miałabym serca na sile wysyła dziecka do żłobka.

Sorki za chaos ale z Tel pisze.

9 lata 2 tygodni temu #1018865 przez nati.olsztyn
Brown Ja teraz testuję owulacyjnymi kontrolnie. Dziś 14dc.

9 lata 2 tygodni temu #1018866 przez natB
aggdzięki dzięki, oby ta mapa fajnie wyszła na ścianie :)..
Dziś wuja juz powinien skończyć malowanie brown a przy dobrych,, wiatrach,, w ND pojedziemy do Ikei po meble :D

To co ja życzę owocnego testowania każdej z Was :D.. Dziś kończymy wcześniej prace i spędzę więcej czasu z małym :) wyskoczymy,, za dnia,, na spacer uf.. Bo tak jak wracamy to już jest ciemno :blink:

9 lata 2 tygodni temu #1018869 przez brown24
Ohh Nat ja to bym najchętniej całą ikee wykupiła, a szczególnie ich białą kychnie w stylu prowansalskim :laugh:

Aggi a może obu u Ciebie sie przesunęła i dopiero bedzie, albo nie czułaś w tym cyklu :P u mnie już po- temp wzrosla a jajnik tak mnie napierniczal ze czułam go w udzie, w krzyżach i nie powiem gdzie jeszcze :P starania tez były bi nadal są :laugh:

Natiolsztyn jak długie cykle u Ciebie? Kiedy owulacje przewidujesz?

9 lata 2 tygodni temu #1018871 przez aggi
pumcia hehe nie ma sprawy takim jak ty się nie odmawia haha :evil: ale powiedz że jestem jeszcze przed owu że kurka nie przegapilam jej :p

Zrobiłam testa i co? I nic. Nic nic nic. Ciekawe czy przegapilam czy co :p albo długi cykl się szykuje..

brown już miałam pytać gdzie cię wywialo :p no widzisz kurka zglupialam bo już 18dc i nic... może jeszcze będzie ;)

Miłego dnia :-)

9 lata 2 tygodni temu #1018873 przez Sandruska1995
brown doczekasz się napewno i jeszcze będziesz miała dość :)
Podziękowania: brown24

9 lata 2 tygodni temu #1018877 przez Miluniaa
Ale żem sie wkurzyła

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 2 tygodni temu #1018878 przez niagara
Dzień dobry, dwa dni tylko mnie nie było a tyle stron naskrobałyście :P
Przynajmniej miałam co czytać i zdążyłam nim Julka się obudziła :)

NatB super pomysł z tym kalendarzem, ja myślałam, żeby zrobić coś takiego, ale w końcu nie zabrałam się, zostawiam na przyszły rok :P Fajna ta mapa, ściągam pomysł, do przyszłego pokoju Julki :P Jak skończycie urządzać pokoik Władzia to pokaż nam zdjęcia.
Wiesz ta sobie myślę, że Wład miał długą przerwę i dlatego odzwyczaił się od żłobka. Tak bywa, my po wakacjach też mieliśmy trudny powrót. Ja z jednej strony lubię wysyłać Julkę do przedszkola, bo bardzo dużo stamtąd wynosi, ale z drugiej każdego dnia serce mi pęka, że nie jestem razem z nią. Jakby zaszła w ciążę, pewnie też zabrałabym Julkę z przedszkola, chyba psychicznie bym nie wytrzymała siedząc sama w domu. Nam też zdarzają się trudniejsze momenty, kiedy Julka nie chce, żeby ją zostawiać, ale wiem, że lubi tam chodzić, bo ledwo drzwi się za mną zamkną, a ona już zadowolona :)
Sandruśka fajny avatarek :) Łóżeczko klasyczne białe ładniejsze.
Moofka jakie masz dziwne imię?

Moja ma dwa latka i trzy miesiące waży 15kg i mierzy 88cm, a urodziła się 3450 i 56cm.
Co do słodyczy, Julka już nie raz próbowała, ale zwyczajnie nie lubi. Lizaka to tylko raz, dwa razy poliże i oddaje, jajka niespodzianki ubóstwia, dziadkowie ją rozpieszczają i prawie codziennie dostaje, ale nigdy nie je czekolady. Zawsze wyciąga zabawkę, a czekolada w kąt :laugh:

9 lata 2 tygodni temu #1018879 przez Pumcia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzięki Milunia za podpowiedz z Urzędem, wezmę kartę jak będę szła w styczniu :)

A i Kochana ja nie do Nowaka tego 30.12 idę tylko do Młodzianowskiej czy jakoś tak :P bo Ona połówkowe ma mi robić :silly:
Milunia białą plombę na NFZ mozesz zrobić za darmo tylko na jedynkach i nie wiem czy dwójkach. Na transportowej robią za 45 zł białe plomby na NFZ :) Ja zawsze chodze do super babki prywatnie i płacę 80 zł - w życiu nie poszłabym za tyle na NFZ, a i możesz fluoryzację zrobić za darmo - oni o tym wiedzą tylko nie proponują :angry:

Brown Ciuziu Kochana jestem pewna, ze na każdego przyjdzie czas :cheer: mi zajęło to do 30tki :whistle: Fajnie, że zaczynasz się klimatyzować w nowym miejscu - grunt to czuć się jak u siebie - a co robisz jako Pani Kosmetyczka ? :silly:

Aggi pewnie, że nie miałas - akurat Ty czarownico powinnaś najlepiej o tym wiedziec :woohoo: Ha hahahah a może nie te testy robisz ? :evil: :woohoo:
Podziękowania: brown24

9 lata 2 tygodni temu #1018880 przez Nefri
Niagara oj to corcia chyba lubi pojesc :laugh: moj wazy 15 ale ciut wyzszy ;)
Nat mi to też nie wygląda na bunt dwulatka. Po prostu chce być z mama i tyle, w końce on jest jeszcze malutki, takie moje zdanie. Poza tym to Tymon, odkąd zrozumial, że będzie miał braciszka, że w brzuchu jest dzidizia, a zrozumial bardzo szybko, to od tamtej pory jestem dla niego najważniejsza, przytula się cal czas, płacze jak go zostawiam na chwile - już mu troche przechodzi, ale byl taki moment, że naprawdę dostawal histerii i ogólnie jest taki wrażliwy właśnie, kochany. Może to też dlatego Władek się tak zachowuje.

9 lata 2 tygodni temu #1018881 przez Miluniaa
To ten ul. Transportowa 12 lok. U7 ?? I co jest ok ??

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka