BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 tygodni temu #1018588 przez Sandruska1995
A ja wieczór spędzam w łóżku z cudownymi mdłościami i miska pod nosem :sick: . Nie dobrze :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 tygodni temu #1018593 przez natB
Leżę i pije kakao :D :D

ziaa Eee 6:30 RANO wizyta :D funk :D troszkę wcześniej ale to strzelam, że lekarz po nocnym dyżurze hehe :P

aggi proszę Cię bardzo :) to ten kalendarz :) edit,:sama go wypelnilam, a woreczki zamówiłam, a to dlatego że na allegro białe woreczki kosztowały 2,50 zł jeden xD policz razy 24 zł itp to ogólnie w stowce może bym się zamieściła :D a tak z.przesyłka zamówiłam za 50 zł :).. Ale mam kiedyś ambitne plany uszyć taki kalendarz sama :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

milunia no super waga córki ;) i te włoski heh, zgaga Cb nie męczy? To taki mit podobno, że jak dziecko ma włoski to meczy zgaga :P

Moofka jak juz zacząłeś o imieniu mówić to dokończ pls :evil: B) jakie masz :D?
U nas Wład to i Hela i Stefa pasuje :P

aggi no prezenty fajne, u nas nie posypały się naszczescie czekoladki, bo wszyscy wiedzą jaki mam do tego alergiczny stosunek :P no wiadomo, że jak zje jedna to nic się nie stanie, ale nie jestem za tym..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1018596 przez natB
nefri ale Tymek to duży chłop :D u nas raptem 13 kg i 92 cm ::) a on mi się wydaje taki duży :blink: :D.. U nas waga urodzenia 3330 gr to taka w sam raz, liczę, ze siostra Władka będzie lżejsza :P jakoś tak liczę na łatwiejszy poród heh.. A Ty masz mieć Cc? Co nie? Terminu nie masz jakieśgos konkretnego? . :)

Moofka z ta cena przedszkola gdyby była.z wyżywieniem to spoko :) prawie tyle co państwowe do 15 czy tam 16.. Eh oby to jednak jakoś się wszystko ułożyło..
Dziś powiedzieliśmy o wpisaniu Władka ze żłobka, ale Pani ewidentnie nie była zadowolona heh :P potem stwierdziła, że wielka szkoda, bo Władek to bardzo fajny i grzeczny chłopczyk.. Co totalnie nie zmienia mojej Decyzji, bo wiem ze w domu na razie będzie mu najlepiej.. Poznany się wszyscy, nauczymy się żyć w większym,, gronie,, :P.. Po drugie on jest tak grzeczny i tak za nim bym tesknila, że chce się jeszcze nacieszyć dziećmi póki może :)

9 lata 2 tygodni temu #1018598 przez Nefri
Nat super ten kalendarz, świetny pomysl. Tak, mam datę na 22 grudnia, mam nadzieje, że potrwać do tego czasu. 21 grudnia mam się stawic o 18:30 na oddziale i już tam zostaje, a następnego dnia rano cc. Najlepiej, że 20 grudnia Tymek ma urodziny, a ja nawet nie pojem tych pysznosci, co naszykujemy, bo będę musiała się lekkostrawnie odzywiac ;)
Czyli Władek nie będzie chodzil do żłobka jak się urodzi siostrzyczka? W sumie masz racje i tak od września pewnie pójdzie do przedszkola.
Aggi wiesz waga w drugim roku życia to juz tak nie rośnie szybko jak w pierwszym roku. Tymek przez wiele miesięcy miał 13kg, jakoś od 14 miesiąca a nagle jakoś tak przybrał te prawie dwa kilo, bo mu się straszny apetyt wlaczyl.

9 lata 2 tygodni temu #1018602 przez natB
Nie, Władek zostanie ze mną :).. Juz w sumie od połowy stycznia, chce się jeszcze nim w 100% nacieszyć no i nie chce, żeby później się czuł jakoś odrzucony, że on do żłobka, a siostra w domu, po drugie musi się z nią poznać i nauczy Cb się z nią żyć :).. Myślę, że jest jeszcze na takim etapie i jest na tyle mały, że też nie potrafilabym mu wytłumaczyć, dlaczego go wysyłam do żłobka.. On codziennie mówi, że zostaje z mama i do żłobka nie idzie.. suma sumarum ididzie, ale widzę, jam jest popołudniami Zmęczony :).. A ja chcę mojego kochanego, pełnego wigoru Władka, a nie wiecznie zmęczone Dziecko ;).. A od września faktycznie chce juz go posłać do przedszkola, jak się uda ;)

9 lata 2 tygodni temu #1018609 przez Miluniaa
natB meczy jak cholera :blush: moj gin kiedys powiedział, że jakas tam prawda jest ale dlatego, że hormon który odpowiada za porost włosów przyczynia sie do zgagi bardziej to taki zwiazek :D No i u mnie chyba sie to sprawdza :woohoo: :woohoo: Zawsze chciałam urodzić "włochate" dziecko :evil: :evil: :evil: :evil:

9 lata 2 tygodni temu #1018616 przez Sandruska1995
natB też miałam ochotę na kakao M mi zrobił takie pyszne a za chwilę wszystko wylądowało w misce :sick:
Mdłości nie.moga trwać całą ciążę prawda ? Ja już mam dość :sick: :S ale chciałaś to masz :laugh:

9 lata 2 tygodni temu #1018624 przez natB
milunia hah a jednak :D super :D takie dzieci da przeslodkie z.włoskami :D.. U nas mały tez miał włoski. Ale ogromne w dodatku zakola :D i śmiesznie wyglądał heh :D.. Zgaga mnie nie męczyla na szczęście :)

sandruska no mnie męczą mdłości do dziś :D takie mega nasilone były do 20 tygodnia.. Także życzę, żeby szybko u Cb odpuscily :)

A my dziś zaczęliśmy dzień nieciekawie, bo małemu było bardzo przykro, że szedł do żłobka, a w żłobku był szloch ;( bo chciał do Mamy i Taty ;( normalnie myślałam. Ze poplacze się razem z nim.. To był dosłownie szloch rozpaczy eh ;(
Po 6 pojechałam jeszcze do szwagierki oddać krew do badania no i czekam na wyniki, zwłaszcza tarczycy czy wsjo ok ;)

We wtorek wizyta :D :D ogromnie się ciesze, bo Helenke widziałam ostatni raz 1,5 miesiąca temu! Wow

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1018629 przez Pumcia
Hej Dziewczynki jestem :) doczytam Wam po sniadanku :lol: teraz odpiszę co pamiętam :evil:

Spoko Sąsiadko :P musiałaś mnie tak publicznie sponiewierać ? :evil: cieszę się że u N. Ci się podobało, ja Go uwielbiam. Zawsze jak od niego wychodze to mam pełno nowych i ważnych informacji. Uspokaja mnie ten człowiek psychicznie :side: ja z mężem u niego nie byłam ale dobrze ze mi mówisz jak fajnie się nim zajął - w końcu to też jego dziecko i też ważna chwila :kiss: suuuuuuuuuper cieszę się że się cieszysz :P jak będziesz miała jakieś info odnośnie porodu to dawaj znać. Bo ja o nic jeszcze nie pytałam :lol:
A i dlaczego 170 zł płaciłaś ? ja płacę za wizytę i USG 150

Ziajek - to Ty tyrasz jak ja od piątku :evil:

9 lata 2 tygodni temu #1018638 przez aggi
Dzień dobry :) Noc 19-8:30 BEZ MLEKA. Nawet wieczorem nie chciał ;) Przejedzony czy co :) Smutno i ponuro u mnie za oknem :pinch:

milunia super kawał babki z niej :D masz jakieś zdjęcie? wrzuć nam :D

nat super to wygląda ! Super pomysł. Kurcze. Ukradę napewno za rok :) Świetne :blush: ale u nas też wiedzą że ja słodyczy Maksowi nie daje, a oni i tak wciskają...
Trzymam kciuki za badania :)

nefri Maks ma non stop straszny apetyt :ohmy: śmiejemy się że on rano zaczyna a wieczorem kończy :whistle:

Sandra suwaczek rób :D

pumcia

9 lata 2 tygodni temu #1018645 przez Miluniaa
aggi moja ma glowke juz troche w kanale i tyłem w strone mojego kregoslupa :D wiec ewentualne zdjecie pewnie bedzie w styczniu :whistle: :whistle: ale ja tak sie z nia mam od poczatku ciazy ... nie mam ani jednej fotki buzi ;/
pumcia ja nie wiem czemu Ty placisz 150 moze na wczesniejszym etapie taniej, bo tez na stronie jest usg ciazy 170 zł wiec sie nawet nie zdziwiłam ;) A co do lekarza super czułam się tak jak u swojego co chodze :) milo, sympatycznie i bardzo profesjonalnie ... Wszystko co widział tłumaczył, a mąż był potraktowany też super dostał fotel to sie czuł jak w kinie :woohoo:

9 lata 2 tygodni temu #1018647 przez Sandruska1995
natB do 20 tygodnia? :blink: ale mnie pocieszylas :laugh:

Mnie wczoraj wieczorem złapaly takie mdłości że leżałam, przytulalam się do miski i piłam gorzka herbatę. :blush: :sick:

Dziś już o wiele lepiej ale wczoraj czułam cały dzień że coś mi leżało na żołądku .

9 lata 2 tygodni temu #1018660 przez aggi
milunia o kurcze :) wstydliwa :) Ja byłam w 30tc na tym 3d to udało się buźkę uchwycić :)

sandra ja Cię lepiej pocieszę: nie miałam ani razu mdłości przez całą ciążę :)

9 lata 2 tygodni temu #1018667 przez natB
aggi ja zawsze mowie, ze są rodzice i,, rodzice,, :P tymbardziej, ze dziecko ma AZS to tymbardziej tego nie rozumiem :/.. Bo to w przyszłości może nasilać sir eh

sandruska a jak długo mały juz chodzi do przedszkola? Ja bym go przeniosła, pamiętaj wszystko dla jego dobra, bo nie wszystkie dzieci szybko Się klimatyzuja

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1018668 przez Sandruska1995
aggi Genialne pocieszenie , tym bardziej że z małym właśnie też mi nic nie było całą ciążę. :)
Też tam sądzę że chyba lepiej będzie. I dokładnie mówisz ,lekarz właśnie też tak mówił. :) Zaczynamy zmiany od nowego roku. Do szkoły dopiero idę 18 stycznia więc mam czas na załatwianie wszystkiego. A teraz już mam ferie. Normalnie ten tydzień jeszcze chodzą ale ja na zwolnieniu jestem . ;)

natB On chodzi tam od ponad 2 lat . Dlatego też nie wiem jak on zareaguje. Tu już zna Panie , i jest w grupie z szwagierki córka. Chociaż dla jego dobra wszystko . ;)

Wzięła mnie ochota na bigos ! Wysłałam M po 4 słoiki do polskiego sklepu ale mieli tylko 2 :evil: chociaż najadlam się tym :blink: ale mój kochany M zamówił a wtorek dostawę bigos dla mnie u szefa :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka