- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
ziaa Eee 6:30 RANO wizyta funk troszkę wcześniej ale to strzelam, że lekarz po nocnym dyżurze hehe
aggi proszę Cię bardzo to ten kalendarz edit,:sama go wypelnilam, a woreczki zamówiłam, a to dlatego że na allegro białe woreczki kosztowały 2,50 zł jeden xD policz razy 24 zł itp to ogólnie w stowce może bym się zamieściła a tak z.przesyłka zamówiłam za 50 zł .. Ale mam kiedyś ambitne plany uszyć taki kalendarz sama
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
milunia no super waga córki i te włoski heh, zgaga Cb nie męczy? To taki mit podobno, że jak dziecko ma włoski to meczy zgaga
Moofka jak juz zacząłeś o imieniu mówić to dokończ pls jakie masz ?
U nas Wład to i Hela i Stefa pasuje
aggi no prezenty fajne, u nas nie posypały się naszczescie czekoladki, bo wszyscy wiedzą jaki mam do tego alergiczny stosunek no wiadomo, że jak zje jedna to nic się nie stanie, ale nie jestem za tym..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moofka z ta cena przedszkola gdyby była.z wyżywieniem to spoko prawie tyle co państwowe do 15 czy tam 16.. Eh oby to jednak jakoś się wszystko ułożyło..
Dziś powiedzieliśmy o wpisaniu Władka ze żłobka, ale Pani ewidentnie nie była zadowolona heh potem stwierdziła, że wielka szkoda, bo Władek to bardzo fajny i grzeczny chłopczyk.. Co totalnie nie zmienia mojej Decyzji, bo wiem ze w domu na razie będzie mu najlepiej.. Poznany się wszyscy, nauczymy się żyć w większym,, gronie,, .. Po drugie on jest tak grzeczny i tak za nim bym tesknila, że chce się jeszcze nacieszyć dziećmi póki może
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Czyli Władek nie będzie chodzil do żłobka jak się urodzi siostrzyczka? W sumie masz racje i tak od września pewnie pójdzie do przedszkola.
Aggi wiesz waga w drugim roku życia to juz tak nie rośnie szybko jak w pierwszym roku. Tymek przez wiele miesięcy miał 13kg, jakoś od 14 miesiąca a nagle jakoś tak przybrał te prawie dwa kilo, bo mu się straszny apetyt wlaczyl.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mdłości nie.moga trwać całą ciążę prawda ? Ja już mam dość ale chciałaś to masz
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sandruska no mnie męczą mdłości do dziś takie mega nasilone były do 20 tygodnia.. Także życzę, żeby szybko u Cb odpuscily
A my dziś zaczęliśmy dzień nieciekawie, bo małemu było bardzo przykro, że szedł do żłobka, a w żłobku był szloch ;( bo chciał do Mamy i Taty ;( normalnie myślałam. Ze poplacze się razem z nim.. To był dosłownie szloch rozpaczy eh ;(
Po 6 pojechałam jeszcze do szwagierki oddać krew do badania no i czekam na wyniki, zwłaszcza tarczycy czy wsjo ok
We wtorek wizyta ogromnie się ciesze, bo Helenke widziałam ostatni raz 1,5 miesiąca temu! Wow
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Spoko Sąsiadko musiałaś mnie tak publicznie sponiewierać ? cieszę się że u N. Ci się podobało, ja Go uwielbiam. Zawsze jak od niego wychodze to mam pełno nowych i ważnych informacji. Uspokaja mnie ten człowiek psychicznie ja z mężem u niego nie byłam ale dobrze ze mi mówisz jak fajnie się nim zajął - w końcu to też jego dziecko i też ważna chwila suuuuuuuuuper cieszę się że się cieszysz jak będziesz miała jakieś info odnośnie porodu to dawaj znać. Bo ja o nic jeszcze nie pytałam
A i dlaczego 170 zł płaciłaś ? ja płacę za wizytę i USG 150
Ziajek - to Ty tyrasz jak ja od piątku
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
milunia super kawał babki z niej masz jakieś zdjęcie? wrzuć nam
nat super to wygląda ! Super pomysł. Kurcze. Ukradę napewno za rok Świetne ale u nas też wiedzą że ja słodyczy Maksowi nie daje, a oni i tak wciskają...
Trzymam kciuki za badania
nefri Maks ma non stop straszny apetyt śmiejemy się że on rano zaczyna a wieczorem kończy
Sandra suwaczek rób
pumcia
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
pumcia ja nie wiem czemu Ty placisz 150 moze na wczesniejszym etapie taniej, bo tez na stronie jest usg ciazy 170 zł wiec sie nawet nie zdziwiłam A co do lekarza super czułam się tak jak u swojego co chodze milo, sympatycznie i bardzo profesjonalnie ... Wszystko co widział tłumaczył, a mąż był potraktowany też super dostał fotel to sie czuł jak w kinie
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie wczoraj wieczorem złapaly takie mdłości że leżałam, przytulalam się do miski i piłam gorzka herbatę.
Dziś już o wiele lepiej ale wczoraj czułam cały dzień że coś mi leżało na żołądku .
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
sandra ja Cię lepiej pocieszę: nie miałam ani razu mdłości przez całą ciążę
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sandruska a jak długo mały juz chodzi do przedszkola? Ja bym go przeniosła, pamiętaj wszystko dla jego dobra, bo nie wszystkie dzieci szybko Się klimatyzuja
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też tam sądzę że chyba lepiej będzie. I dokładnie mówisz ,lekarz właśnie też tak mówił. Zaczynamy zmiany od nowego roku. Do szkoły dopiero idę 18 stycznia więc mam czas na załatwianie wszystkiego. A teraz już mam ferie. Normalnie ten tydzień jeszcze chodzą ale ja na zwolnieniu jestem .
natB On chodzi tam od ponad 2 lat . Dlatego też nie wiem jak on zareaguje. Tu już zna Panie , i jest w grupie z szwagierki córka. Chociaż dla jego dobra wszystko .
Wzięła mnie ochota na bigos ! Wysłałam M po 4 słoiki do polskiego sklepu ale mieli tylko 2 chociaż najadlam się tym ale mój kochany M zamówił a wtorek dostawę bigos dla mnie u szefa