- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158

I ten prywatnie wie, ze ktoś inny ją prowadzi???
Bo nie chce wyjść na głupa, że np ten prywatnie będzie chciał mi zakładać książeczke a ja powiem sorki ale już mam?? A jak np. jeden i drugi lekarz Ci co innego każe brać? to co wtedy?? I nie uważasz, ze to jest np. za dużo wizyt? Za dużo USG?
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Aklim dzięki za odp w sprawie paciorkowca. To dziwnie trochę, że skoro miałaś w poprzedniej ciąży to teraz to zbagatelizowali i nawet nie dali antybiotyku. Mi gin mówiła, że jesli kobieta sobie nie zrobi tego badania, to się jej podaje profilaktycznie. No ale grunt, ze wszytsko dobrze, a Ciebie podziwiam, że tak super dajesz sobie radę. Może faktycznie jakieś fajne ozdoby świąteczne poróbcie na kolejne zajęcia.
Co do tego in vitro, to po prostu porażka, cięzko to nawet komentować. Szkoda, że obecna władza usiłuje wszystkim narzucać swój światopogląd, nie respektując tego, że ludzie są różni.
Nat Ja też nie głosowałam na nich i nie znam nikogo, kto by głosował, a jakimś cudem niestety wygrali. Ale ja mało ludzi znam. Powiem Ci, że nawet nie wiedziałam, że przez te zmiany będą takie cyrki z przedszkolami, bo ogólnie to jedyna zmiana, która mi się wydawała rozsądna. Ja sama kończyłam edukację w starym trybie, w sensie podstawówka, liceum, studia, i uważam, że tak było o niebo lepiej. każda zmiana jednak niesie za sobą okres przejściowy, który może być trudny. Wg mnie nie potrzebnie w ogóle wprowadzono te gimnazja, no ale teraz jak piszesz o tych przedszkolach, to pewnie mój Tymek się za rok też nie dostanie, tym bardziej, że ja nie będę pracować, więc ma się kto nim zająć.
Sandra ale prezent na święta, gratulacje!!!!!!!!!!
Magmus również gratuluję. Beta pięknie rośnie, więc już musi być dobrze, ale oczywiście czekaj, aż zobaczysz serduszko. ja też czekałam z infomacją o pierwszej ciąży aż skończę 12 tygodni, teraz pochwaliłam się zaraz, jak zobaczyłam serduszko. a czemu chcesz chodzić do dwóch lekarzy? Ja prowadziłam u jednej prywatnie a do drugiej chodziłam na te najważniejsze usg. Kartę ciąży miałam jedną, ale jak np. moja prowadząca była na urlopie, to chodziłam do tej drugiej i ona mi wypisywała ciążę i nawet namawiała, żebym z nią rodziła. ogólnie obie o sobie wiedziały. To są takie młode babki, 30 kilku latki, i są naprawdę super, nie mogłam trafić na lepszych lekarzy.
więcej nie pamiętam, ale trzymam kciuki za kolejne pozytywy ciążowe: Aggi, Ziajka, Brown, Martyna - mocno Wam kibicuję.
- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77

- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nefri - dwóch lekarzy bo myślałam o prywatnym i z NFZ... mam nadzieje ze to zredukuje troche koszty chodzenia tylko do prywatnego heheh ale nie wiem czy to wykonalne

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

nefri pięknie trzymam kciuki być wytrzymała do 22

sandra ty to pewnie ileś € za takie badanie musisz wywalić, co? A test robiłaś dziś ?

- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- zoi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 32
Ktoras pytala o paciorkowca. Ja mialam dodatniego. Trzeba dac antyb max 12 godzin (e tego nie jestem pewna bo nie pamietam, ale jest to w necie) po odejsciu wod i dobrze w szpitalu tego przypilnowac. Potem po porodzie tez daja dozylnie i ot caly problem. Nie wiem jak jest przy cc.
Magmus. Jeste beta jest ciaza gdzie suwaczek? Mozesz nawet miec sloniowego

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

nefri ja też nie byłam za gimnazjum, ale ja np. Miałam podstawówke i gim w tym samym budynku, Ci sami nauczyciele wiec dla mnie nic się nie zmieniło

3mam kciuki, żebyście dotrwali do 22.12

- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak robiłam test . Tu są wszystkie po kolei. Bladziochy
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ja tam co 2 tyg moge chodzić ale własnie mój na nfz jest prowadzącym, a prywatny jest ten który ma być przy porodzie

- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sandruska -a koszt bety?
Dziewczyny.... siedze i czekam jak na księdza

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
magmus super beta! ja też chodziłam do dwóch lekarzy, jednego znajomego ginka i drugiego w luxmedzie bo tam mam pakiet i wszystko za free

nat mam nadzieję, że mój czas przyjdzie w przyszłym roku

niagara ja swojego męża na listy do m też bym w życiu nie wyciągnęła, ostatnio byliśmy na bondzie a wcześniej na madmaxie

Zośka kima i ja też bym się położyła ale znając moje szczęście to ona wstanie za 5 minut - jakiś czujnik chyba ma

- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

magmus u mojego gin koszt to 40-50 euro