BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 4 miesiąc temu #1018171 przez magmus88
Sandruska ja myslalam ze to koszt wizyty a nie samego badania... ciups no to faktycznie sporo :D

Ciekawe co tam u chudzinki?? Jak sobie radzą :)
Joanna, halo a co u Ciebie? Daj jakiś znak życia ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1018172 przez magmus88

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1018175 przez Sandruska1995
magmus wizyty , lekarstwa i badania obowiązkowe w ciąży mam darmowe bo mam ubezpieczenie państwowe. A za betę lub jakies dodatkowe badania a nawet za zdjęcie usg muszę płacić . :whistle: Ale z małym w ciąży koleżanka poleciła mi fajne lekarza który robi badanie 4D. Bardzo miły Pan . Oczywiście w Polsce . Wykluczył nam wady u małego, wszystko zbadal. Mamy płytę ze zdjęciem i płaciłem tylko 150zl. Teraz też pojadę sobie zrobić. :cheer: fajna pamiątka :)

A miałam się pytać : jaki śluz miałyscie na początku. ? Mialyscie już przed @? Ja dziś dostałam taki żółty wodnisty. Nie biorę jeszcze żadnych witamin . Właśnie chyba pojadę i sobie kupię Femiobion. Z małym też do brałam.

9 lata 4 miesiąc temu #1018186 przez Nefri
Magmus ja niestety teraz za każda wizytę placilam 150zl, ale tomkija ginka, warta tych pieniędzy. W poprzedniej ciąży miałam ja za darmo bo pracowała w luxmedzie, ale już nie pracuje, za to badania robię w luxmedzie za darmo. A ona pracuje teraz w szpitalu, gdzie będę rodzic i jak jej nic nie wypadnie to jest przypisana do mojego cc.

9 lata 4 miesiąc temu #1018191 przez niagara
Magmus już macie kolędę? :blink: u nas to dopiero po świętach zaczynają chodzić.

Ja w ciąży miałam jednego lekarza, chodziłam, a właściwie jeździłam 30km, prywatnie, 150 kasował za wizytę :blink: ale chociaż wszystkie badania za darmo, bo dawał mi skierowania do szpitala i tam wszystko robiłam na NFZ, no i plus taki, że pracował w tym szpitalu, gdzie rodziłam i był przy porodzie. W sumie nie żałuję, bo to dobry lekarz, chciałabym żeby drugą ciążę też mi prowadził :)

9 lata 4 miesiąc temu #1018199 przez aklim88
Byliśmy na zakupach, zjedliśmy obiad a teraz oglądamy najepsze komedie czyli Kevin sam w domu i sam w NY.

Macie mojego pysiaczka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1018206 przez Sandruska1995
aklim jaki słodziak :kiss:

melduje że @ brak :)

9 lata 4 miesiąc temu #1018211 przez natB
Boziu aklim jaki Robercik jest śliczny :) ma bardzo bystre oczka :D :kiss:

sandruska ja juz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1018212 przez natB
Moofka a ze się tak dopytam ile u Was prywatne przedszkole kosztuje? Mi zależy na państwowym, żeby Władek chodził,, ze swoimi,, przyszłymi koleżankami ze szkoły, bo wiesz jak to później jest na wsiach mały pójdzie do prywatnego, a potem w szkole nie będzie znał nikogo.. Jeszcze będzie ten,, gorszy-lepszy,, bo chodził prywatnie.. A najbliższe prywatne mamy jakieś 35 -40 km od domu co prawda rejonach naszej pracy. Ale wiesz sam fakt...
A co do pokoiku my też robimy małemu :D co prawda mąż ambitnie podjął się zadania ->malowanie a ze czasu brak to ja tego nie widzę :/.. Najpóźniej chce w styczniu małego tam przenieść, żeby malutkiej robić tam gdzie miał Władek.. totalne zmiany nas czekają, dlatego nie chce wszystkich zmian wprowadzać na hop siup, żeby mały ani nie czuł się źle z tym, ani żeby nie czuł, że coś zmieniam, bo będzie siostra i ona jest ważniejsza czy coś :).. Ja liczę, ze mały dobrze to przejdzie jest bardzo kumatym chchłopcem, ale mam stracha ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1018216 przez Sandruska1995
Witam z rana :laugh:
Do której Mikołaj nie przyszedł. ? Przyznać się :laugh: :evil: U nas już był z samego rana :P

Melduje też z rana że @ brak . Dopadł mi kaszel suchy i bardzo męczący. :sick: idę robić śniadanie :D

9 lata 4 miesiąc temu #1018234 przez aggi
Dzień dobry :-) nadrobie was jutro lub pojutrze :-) chyba byliśmy bardzo grzeczni z moim S bo uwaga uwaga Maksymilian syn nasz w swoje równe 16mscy zaczął chodzić !! Nie umiem uwierzyć po prostu na dworze S wyciągnął go z wózka a Maksiu zaczął robić krok za krokiem sam !! :woohoo: w domu tylko ode mnie do S i spowrotem chodził , a tu taki szok :-) tyle km dziś na nogach zrobił :-) dumna ja!

9 lata 4 miesiąc temu #1018235 przez aggi
aklim synuscudowny! Już taki duży :-)

sandra ja miałam sucho na zewnątrz całą ciążę. A test robiłam tylko jeden :-)

Ja za wizytę płaciłam za każdym razem 100zł.a badania robiłam w przychodni gdzie przyjmuje moja rodzinna lekarka i co się dało to ona mi na nfz darmowo przepisywala z badań :-) zreszta gin mi podsunął taki pomysł

9 lata 4 miesiąc temu #1018236 przez Sandruska1995
aggi Brawo dla synka ! :cheer: Wiem jakie to fajne uczucie dla rodziców. Nasz raczkował tylko, a nagle tydzień przed roczkiem obudził się z dziennej drzemki, wstał i poszedł :laugh: :)

Ja wysprzątałam całe mieszkanie! :)

9 lata 4 miesiąc temu #1018289 przez niagara
Witam się poweekendowo, a tu oczywiście cichosza! :laugh: :P

Aggi super wieści, brawo Maksiu! :laugh:
Aklim ale już duży chłopczyk, tak ten czas szybko leci :)

Moja Julka długo nie chodziła sama, tylko za rękę, a jak pewnego razu zaskoczyła, to była nie do zatrzymania :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #1018305 przez natB
Brawo dla Maksa aggi no duma rozpiera co nie :D ja pamiętam. Zw władze w miarę sprawnie i szybko zaczął chodzić, ale on długo nie raczkowal i nie potrafił się sam podaniesc. A to było właśnie zle.. On miał zdiagnozowane słabe napięcie mięśni i to dlatego podobno. Ale teraz śmiga, jak dziki :D skacze biega i rzadko się przewraca uf :P.

Q ja dziś pierwszy dzień w pracy od choroby Władka :( ale mi jest źle z tym eh, powiedziałabym juz w domu na stałe :P
Wczoraj przywiozlam full Rzeczy dla małej po mojej bratanicy, ale większość różowa?!!!! I juz mnie mdli ;/ dlatego będę musiała kilka rzeczy dokupić w neutralnych kolorach :) czekam na wyprzedaże w zarze aj :)

Miałam znowu sobotę kiepska, okropnie się czułam, wymiotowalam ciągle tragedia ;/ nie lubię takich dni eh

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka