- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nat aaaaaaaaaaaaaaa myślałam że taki cennik u Was a to fajnie A mój gin to czasem jak ma dobry humor to też połowę ceny kasuje a wizytę, ale w ciąży zawsze 100 płaciłam i jedną wizytę za free miałam jak plamiłam i dzwoniłam do niego w sumie już po zamknięciu gabinetu i mnie przyjął zobaczyć co i jak.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Aaaa jest jeszcze sandruska
Powiedz mi aggi jak tam Mikołaj u Maksa? U nas Wład dostał 2 kalendarze adwentowe w tym w żłobku, gdzie mogli dać paczuszke owoców ale spoko on nie wie co jest w środki, wiec poszedł w kat za to w domu ma zrobiony przeze mnie kalendarz adwentowy z woreczkami q w każdym jakaś drobnostka mandarynka. Książeczka, plastelina, figurka zwierzątka itp
A od nas dostał encyklopedie dla dzieci, która Wam kiedyś pokazywalam i kubeczek do picia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Ja sobie zakupiłam dwie książki do czytania do szpitala, naiwnie mając nadzieję, że będę miała siły i czas na czytanie dziewczyny z grudniówek 2015 rodzą już, kolejna, która na dzisiaj ma termin, zresztą tak samo jak ja ma synka z grudnia 2013 też, lezy w szpitalu i bedę jej pewnie wywoływać poród, a dziecko pewnie waży ponad 4kg, nawet może ponad 4,5kg, więc będzie ciężko. Strasznie te porody przeżywam, bo to mi uświadamia, że ja też niedlugo powitam drugiego synka i jakoś cięzko mi w to uwierzyć i się trochę tego wszystkiego obawiam, i jeszcze ten mój Tymuś kochany, jak on to zniesie.
A Ty Aggi to już faktycznie powinnaś odpoczywać a nie do pracy zapindalać, dobrze, że już niedługo styczeń.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nefri znam dziewczynę Ludmiłę w moim wieku jest Dziwne imię a wiesz mniej więcej jaka jest szacowana waga Eryka? Mi lekarz najpierw mówił 2900-3kg, a na ostatniej wizycie powiedział 3500. Maks urodził się 3520 chociaż u Ciebie cc to 'pół biedy' jak to mówią. do pracy to biedna nat zapindala ja grzeję dupkę w domu
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Nefri to i Ciebie już tylko dwa tygodnie? To nie dziwne że przeżywasz już inne porody Trzymam kciuki.
Nat my z dziećmi w przedszkolu w zeszłym roku robiłyśmy takie kalendarze adwentowe z woreczków filcowych. Częściowo były w nich zadania do wykonania albo przepis na pierniczki i ewentualnie bakalie. Dzieciakom się podobało
Aggi gratulacje dla Maksa za te pierwsze kroki
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Nat to przedszkole podobno 600 zł miesięcznie ale nie wiem czy to już z posiłkami czy oddzielnie się płaci imię Helenka mi się bardzo podoba - Zośka ma tak na drugie miałam pisać pokaż Włada ale widzę że już jest
na temat dziwnych imion się nie wypowiem bo sama mam dziwne przeważnie muszę się przedstawiać po kilka razy
magmus ja wszystkie wizyty/usg/badania miałam w pakiecie i nawet nie wiem ile co kosztowało gratuluję serduszka - cudnie je zobaczyć i usłyszeć a teraz rób suwaczek bo najwyższa pora
Nefri Tymek to już porządny chłop Zośka waży niecałe 13 kilo i ma koło 90 cm dokładnie pewnie się dowiemy na bilansie dwulatka
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ziajka u mnie po staremu, latam z tym glukometrem jak oszalala, palce bolą, jesc sie chce i takie to życie
Puma przywołuje CIę po raz kolejny, bo zajde tam po sąsiedzku !
Ja zaraz mam wizyte własnie sie szykuje jejuuuuu oby bylo ok
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
W sumie to @ ma być w niedzielę, chyba, ze cykl będzie miał 37 dni jak poprzedni to wtedy później. Zatestuję może w przyszłym tygodniu jak nie stchórzę
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
martyna no Maksiu już drepta sobie, trudno uwierzyć tyle czekałam
milunia daj znać po wizycie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ziaa o 6:30 to ja jestem trupem Zośka ma uro w nd to weź zrób jej prezent i nie dostań @
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Teraz to mi dałaś presję z tym prezentem i chyba z nerwów i tak @ nie dostanę ;p ale postaram się z tym prezentem
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Moja królewna ma 1840 g Wszystko w jak najlepszym porządku i na usg nie uwierzycie ale widać było włoski !!! lekarz sie śmiał, że łysa to ona sie nie urodzi