BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 4 miesiąc temu #1018054 przez paula123
Dziekuje dziewczyny ;* tak chwalilam sie nawet nie bylam pewna i doradzalsm sie was co oznacza dziwny wynik testu ciazowego (blady cien kreski) i to wlasnie ten blady cien ma juz 13 tygodni prawie :* a co to ten suwaczek bo nie obeznana jestem w tych sprawach ;) a pochwale sie moim maluszkiem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1018056 przez magmus88
Paula gratulacje. śliczny maluch hehe

Ja byłam dziś na becie... ale wyników jak nie było jak nie ma... dzwoniłam tam i do 20 niby muszą być :) więc czekam...

Poza tym leże pod kołderką i tyle :PP

9 lata 4 miesiąc temu #1018057 przez Sandruska1995
Brzuch zaczął boleć jak na @. Śpię pół dnia . :blush:

9 lata 4 miesiąc temu #1018068 przez magmus88
Beta powyżej 18,5 tys!! Jest dobrze :)

9 lata 4 miesiąc temu #1018071 przez nati.olsztyn
Paula Gratulacje! Słodki bąbelek !:)
Magmus Piękna betka!;) Jest świetnie!

9 lata 4 miesiąc temu #1018075 przez Sandruska1995
magmus super :cheer:

9 lata 4 miesiąc temu #1018077 przez niagara

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1018085 przez Pumcia
aggi - jestem spoko, po co od razu takie wielkie słowa :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aklim - masz racje, ja raczej byłam przeciwna wyjazdom za granicę ale po dłuższych debatach z mężem doszliśmy do wniosku, że po porodzie to ja wyjadę do niego a nie odwrotnie. Nie widzimy tu niestety przyszłości :dry: ... mój kraj taki piękny .... smutne

Niagara - wiesz co mi się rzuciło w oczy ? Misio nazywa się SZYMON :woohoo: tak jak mój jeszcze nienarodzony :woohoo: chyba se takiego słodziaka sprawie :evil: Co do Listów do M to wszyscy tak się zachwycają a ja nawet pierszej częsci nie obejrzałam :P nie lubię polskich filmów wyjątkiem jest " ziarno prawdy " i kilka innych podobnych tematycznie - nienawidzę naszych dennych komedii :S

Paula - rośnij zdrowo razem z Croopkiem :woohoo: fasolinka :kiss:

Magmus :woohoo: ale :woohoo: super :woohoo: beta :woohoo: już możesz się chwalić :kiss:

9 lata 4 miesiąc temu #1018092 przez natB
aklim kurcze mega Cb podziwiam :) a mąż pomaga, jak może?
Co do tego, co robić z Alicja hm a może zrobicie jakieś ozdoby świąteczne teraz tak na czasie, albo jakieś figurki z masy solnej? Jeery ciężkie zadanie heh.. a jakieś zdjęcie Roberta :D?
A jeśli chodzi o te 500 zł, to powiem tak niech sobie wsadza je gdzieś, dzięki zmianom, które szykuje Pis tzn. 7 latki pójdą do szkoły, a nie 6 latki, co za tym idzie w tym roku w przedszkolach zostaną o rok dłużej dzieci, które powinny iść do szkoły, mój syn nie dostanie się do przedszkola :/ bo nie będzie miejsc dla rocznika 2013 ewentualnie 2012.. To jest problem! I co ja z małym zrobię!! Mamy jedno przedszkole na gminę na 100 dzieci i nie ma fizycznej możliwości powiększenia nowego budynku o kolejną sale i łazienki! Paranoja.. Nikt o tym nie mówi, ale od września nie będzie miejsc pewnie dla kilku tysięcy dzieci w przedszkolach i powinni myśleć, jak to rozwiąza! Q nie zajmować się pierdolami! P.s.dlatego ja na nich nie glosowalam, bo wiedziałam, że zaczną wszystko zmieniać oczywiście na gorsze.. Człowiek już się przyzwyczaił do tego systemu w szkole, który jest, a powracamy znowu do tego co kiedyś hoho czasu było wstecz ;/.. Szok..
No czyli podsumowując u nas jest problem ze żłobkiem, bo w promieniu 30 km nie ma ZADNEGO! My małego wolimy 35 km od domu do prywatnego, no i mamy jedno przedszkole na gminę, które nie ma już teraz miejsc i jest na full ;( eh

niagara ze Ty męża zapedzilas na listy do M hehe szacunek.. Mój by nie poszedł, zresztą ja też nie.. Nie lubię Pl filmów, zwłaszcza komedii :P. W ogóle ja nie potrafię wysiedziec w kinie tak szczerze mówiąc.. Nie oglądam w domu tv, a filmów to w ogóle bo zasypiam na nich :D.. Starość nie radość hahaha :P
A co do misiów to są juz hurtem robione, a jakoś widzieć zostawia wiele do Życzenia eh...

9 lata 4 miesiąc temu #1018093 przez natB
magmus nono gratulacje :) Piękna beta ;) usg to już formalność ;D

A tak w ogóle dzień Dobry :D my dziś na nogach od 6:20 :D...

9 lata 4 miesiąc temu #1018095 przez aggi
dzień dobry :) a my na nogach od 7;40.

paula super dzidzia :) :*

magmus beta że hohooooo :silly: :kiss:

pumcia haha :D

nat
masz rację u nas też przedszkole jedno na dwie wiochy.. niektórzy rodzice wożą dzieci do miasta obok oczywiście prywatnie bo w państwowych miejsc nie ma. Masakra.

sandra jak tam? @ nie ma?

aklim hmmm co do Ali może zróbcie wspólnie ozdobę na choinkę jakąś? Albo misia małego uszyjcie? no nie wiem ;) życzę szybkiego ogarnięcia wszystkiego :kiss: :kiss:

9 lata 4 miesiąc temu #1018096 przez aggi
kurcze ja dzisiaj jakoś tak bez ładu i składu. wybaczcie ;)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1018097 przez Sandruska1995
aggi nie ma :)

9 lata 4 miesiąc temu #1018099 przez niagara
Dzień dobry :)

Hahaha to mój mąż mnie zaciągnął, a nie odwrotnie :P on lubi komedie :laugh:

Co do tych przedszkoli macie racje, że zabraknie miejsc dla dzieciaczków. Nie pomyślałam o tym, bo nas temat nie dotyczy. W mieście mamy dużo prywatnych placówek, aż za dużo więc z miejscem dla dziecka nie ma problemu. Ja akurat cieszczę się z tego, że chcą zlikwidować gimnazjum. Moim zdaniem było niepotrzebne. Sama chodziłam do gimnazjum i mam same złe wspomnienia. Niepotrzebna zmiana szkoły, środowiska.

9 lata 4 miesiąc temu #1018100 przez magmus88
Hej :)

No to sandra - świetne wieści :PP Czas się wybrać na betę i tylko czekać jak pięknie rośnie :)

My wczoraj byliśmy u mojego taty na barbórce - emerytowany górnik :) hehe dziś pospaliśmy do oporu :D i teraz czeka na sprzątanko bo dziś mamy kolędę a później szybko musimy jechać na urodzinki bo moi chrześniacy mają już 7 lat!! masakra jak ten czas leci.

Także cały dzień zaplanowany.

W poniedziałek idę na wizytę... i później w czwartek.... dziewczyny czy któraś w czasie ciąży chodziła do 2 lekarzy?? Bo nie wiem jak to rozwiązać... chyba tego nie widzę hehehehe. Tzn mam taką koleżankę co tak robiła... ale narazie nie chce do niej dzwonić i pytać bo póki co nikomu się nie chwalę.... nawet rodzice i teściowie dowiedzą się pod choinkę :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka