- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
majka1987gnoWlkp napisał: Nat mam duomox właśnie i średnio pomaga... A od kaszlu już mnie wszystko boli...
Ja mam ogólnie problem z jedzeniem.. Na nic nie mam ochoty.. Wszystko staje kolkiem w gardle... A na zapach kapusty kwaszonej lub mięsa to mnie mdli |-O
Może spróbuj napój imbirowy- parę plasterków imbiru zalać wrzątkiem, jak przestygnie dodać miód i cytrynę. Ja ostatnio tylko tym się lecze jak tylko coś mnie bierze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
nat Ty chudzinko ! Ale ładny brzuszek
Puma a gdzie Twoj wielkolud ??
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Sanduska GRATKI! dbaj o siebie i jedz ile wlezie
A ja mam zje..ny humor, wszystko mnie tu wkurza, nie moge znaleść sobie miejsca, brakuje mi swojej kuchni, mebli, wszystkiego...ehh .Mąż pracuje niby po 8 h ale czasem np od 11 do 19 i taki rozwalony dzień, nic nie można zaplanować.. A ja nawet ostatnio na przytulanki ochoty nie mam..
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przypomnijcie , jak to było? Zawsze o tej samej porze, popołudniu i nie z porannego moczu???hmmm?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Milunia - a masz a u Ciebie jaki malutki obym wyglądała tak jak Ty w tym tyg Aggi czarownico przepowiedz mi to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ziajek - where are you ?
Byłam dziś u lekarza, Mały nie dał się zmierzyć - uciekał a moje upławy i swędzenie to nic innego jak uczulenie. Dostałam receptę na jakiś krem, ma niby pomóc w ciągu 3 dni. Mam nie używać wkładek zapachowych tylko w aptece anty alergiczne kupić. Musze kupić płyn lub proszek dla dzieci bo też mnie uczulać zwykły zaczął ;/ Za 4 tyg mam USG połówkowe - to coś jak genetyczne tak ? a i musze zrobić krzywą cukrową - Milunia a niedawno śmiałam się z Ciebie na Bema robiłaś ? a i lekarz powiedział, żebym wzięła ze sobą cytrynę to nie będę miała cofki ponoc to nie wpłynie na wynik
Brown - pewnie temu, ze nie możesz znaleść sobie miejsca - jednak co u siebie to u siebie do pracy tez tam nie chodzisz prawda ? zanudziła bym się z moim adhd
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Ja będąc w ciąży miałam ochotę na ogórki kiszone, przez dwa tygodnie jadłam z nimi kanapki i na śniadanie i kolację później miałam jeszcze faze na arbuza, brzoskwinie i czereśnie za to odrzucało mnie od ryb i wszelkich zapachów, perfum, płynów, jedzenia
nati.olsztyn 50 dc? zawsze takie długie masz?
Pumcia wow, to naprawdę Ty? Jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam yyyyhmmm tak bardziej... diabelsko a tu taka grzeczna blond anielica
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja krzywa robilam na Berlinga, grupe krwi robiłam na Bema ale zawsze prosze gina,ze jak na Berlinga jest to samo badanie to wole tutaj wyglad prlu ale milo i sympatycznie ;p
A na Bema wiecznie jakies krzywe miny i jak sie kiedys zapytalam jak sie odbiera wyniki to bezczelnie powiedziala, ze Pan doktorek zyczy sobie zeby oni wozili (doslownie takie slowa) Ja wszystko rozumiem moga byc zli, bo dodatkowy obowiazek ale maja podpisana umowe i nie powinni pacjentkom swego rozzalenia opowiadac, bo chetnie bym mu powiedziała co tam o nim mowią he he he
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Milunia - nie cierpię chodzić na Bema ale tam mam przynajmniej bliżej i będę miała bezpłatnie. Mogę robić u siebie prawie pod blokiem na Transportowej ale ciekawe ile to kosztuje . . . wiesz może mniej więcej ? brałaś ze sobą cytrynę ?
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ostatnio miałam też na Piotrkowskiej i powiem CI, że jestem milo zaskoczona BArdzo ładnie, nowocześnie no i spojrzałam na cennik to ceny też fajne Np. morfologia na Berlinga 10 zł, a na Piotrkowskiej 5 Co bym myslała, że bedzie odwrotnie
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A na tym polowkowym dostaniesz mase zdjec nozki, raczki, glowka tylko u nas buzki nie dostalismy bo zaslonila