BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 tygodni temu #1017641 przez nati.olsztyn

majka1987gnoWlkp napisał: Nat mam duomox właśnie i średnio pomaga... A od kaszlu już mnie wszystko boli... :-(
Ja mam ogólnie problem z jedzeniem.. Na nic nie mam ochoty.. Wszystko staje kolkiem w gardle... A na zapach kapusty kwaszonej lub mięsa to mnie mdli |-O

Może spróbuj napój imbirowy- parę plasterków imbiru zalać wrzątkiem, jak przestygnie dodać miód i cytrynę. :) Ja ostatnio tylko tym się lecze jak tylko coś mnie bierze ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1017642 przez nati.olsztyn

9 lata 3 tygodni temu #1017644 przez Miluniaa
Sandruska gratulacje ! Zostaw już te testy ! :evil:
nat Ty chudzinko ! Ale ładny brzuszek :)
Puma a gdzie Twoj wielkolud ??

9 lata 3 tygodni temu #1017646 przez Sandruska1995
Już zostawiam :P Jutro zadzwonię do lekarza zrobić termin. Mam nadzieję że przed świętami mnie przyjmą jeszcze . :)

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1017659 przez brown24
Milunia Nat piękne brzuszki, chociaż Nat u Ciebie to wygląda bardziej jak bys sie porzadnie najadła niz jak ciąża :woohoo:
Sanduska GRATKI! :kiss: dbaj o siebie i jedz ile wlezie :laugh:

A ja mam zje..ny humor, wszystko mnie tu wkurza, nie moge znaleść sobie miejsca, brakuje mi swojej kuchni, mebli, wszystkiego...ehh .Mąż pracuje niby po 8 h ale czasem np od 11 do 19 i taki rozwalony dzień, nic nie można zaplanować.. A ja nawet ostatnio na przytulanki ochoty nie mam.. :pinch:

9 lata 3 tygodni temu #1017662 przez nati.olsztyn
To ja napiszę szybko co u nas. W piątek miałam 50 dzień cyklu więc zgodnie z planem zrobilam rano test ciążowy- wynik - negatywny. Dwie godziny później przyszła @, bez zapowiedzi i od razu z grubej rury;) Dzisiaj przyszły testy, kończy się @ więc od jutra lub pojutrza ruszam z testowaniem.
Przypomnijcie , jak to było? Zawsze o tej samej porze, popołudniu i nie z porannego moczu???hmmm?

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1017665 przez Pumcia
Sandrusia - nie szkoda Ci już tych testów ? :P 3 kresek dla pewności już Ci nie pokaże :whistle: Gratki :evil:

Milunia - a masz :woohoo: a u Ciebie jaki malutki :woohoo: obym wyglądała tak jak Ty w tym tyg :evil: Aggi czarownico przepowiedz mi to :whistle:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ziajek - where are you ? :(

Byłam dziś u lekarza, Mały nie dał się zmierzyć - uciekał :) a moje upławy i swędzenie to nic innego jak uczulenie. Dostałam receptę na jakiś krem, ma niby pomóc w ciągu 3 dni. Mam nie używać wkładek zapachowych tylko w aptece anty alergiczne kupić. Musze kupić płyn lub proszek dla dzieci bo też mnie uczulać zwykły zaczął ;/ Za 4 tyg mam USG połówkowe - to coś jak genetyczne tak ? a i musze zrobić krzywą cukrową - Milunia a niedawno śmiałam się z Ciebie :P na Bema robiłaś ? a i lekarz powiedział, żebym wzięła ze sobą cytrynę to nie będę miała cofki :evil: ponoc to nie wpłynie na wynik :woohoo:

Brown - pewnie temu, ze nie możesz znaleść sobie miejsca - jednak co u siebie to u siebie :blink: do pracy tez tam nie chodzisz prawda ? zanudziła bym się z moim adhd :evil:
Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1017667 przez niagara
Sandruska zostaw już te testy w spokoju :P niezaprzeczalnie jesteś w ciąży :laugh:

Ja będąc w ciąży miałam ochotę na ogórki kiszone, przez dwa tygodnie jadłam z nimi kanapki i na śniadanie i kolację :P później miałam jeszcze faze na arbuza, brzoskwinie i czereśnie :laugh: za to odrzucało mnie od ryb :sick: i wszelkich zapachów, perfum, płynów, jedzenia :sick:

nati.olsztyn 50 dc? :blink: zawsze takie długie masz?

Pumcia wow, to naprawdę Ty? Jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam :evil: yyyyhmmm tak bardziej... diabelsko :P :evil: a tu taka grzeczna blond anielica ;) :P

9 lata 3 tygodni temu #1017672 przez Miluniaa
Pumcia maly ale juz daje sie we znaki ja sie bardzo ciesze,ze nie mam wilekoluda ;p bo teraz mi wstac ciezko, a co dopiero tym co maja 2 razy taki brzuch ;p
Ja krzywa robilam na Berlinga, grupe krwi robiłam na Bema ale zawsze prosze gina,ze jak na Berlinga jest to samo badanie to wole tutaj wyglad prlu ale milo i sympatycznie ;p
A na Bema wiecznie jakies krzywe miny i jak sie kiedys zapytalam jak sie odbiera wyniki to bezczelnie powiedziala, ze Pan doktorek zyczy sobie zeby oni wozili (doslownie takie slowa) :D Ja wszystko rozumiem moga byc zli, bo dodatkowy obowiazek ale maja podpisana umowe i nie powinni pacjentkom swego rozzalenia opowiadac, bo chetnie bym mu powiedziała co tam o nim mowią he he he

9 lata 3 tygodni temu #1017674 przez Pumcia
Niagara - to tylko przykrywka :woohoo: :evil: kurde nie jestes pierwsza i nie ostatnia która tak mówi cholera jasna - ale może i dobrze :evil:

Milunia - nie cierpię chodzić na Bema ale tam mam przynajmniej bliżej i będę miała bezpłatnie. Mogę robić u siebie prawie pod blokiem na Transportowej ale ciekawe ile to kosztuje . . . wiesz może mniej więcej ? brałaś ze sobą cytrynę ? :lol:

9 lata 3 tygodni temu #1017676 przez Miluniaa
Chyba kolo 20 zl. Ja miałam za darmo ale zwykle mam wszystko na Berlinga, wole podjechać niż robić na Bema :sick:
Ostatnio miałam też na Piotrkowskiej i powiem CI, że jestem milo zaskoczona :) BArdzo ładnie, nowocześnie no i spojrzałam na cennik to ceny też fajne :) Np. morfologia na Berlinga 10 zł, a na Piotrkowskiej 5 :) Co bym myslała, że bedzie odwrotnie :)

9 lata 3 tygodni temu #1017677 przez Pumcia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 tygodni temu #1017678 przez Miluniaa

9 lata 3 tygodni temu #1017681 przez Pumcia
Ha ha ha ok będę pamiętała :lol: A powiedz mi w którym tyg ciązy miałaś USG połówkowe ? ja umówiłam sie jak będę w 24 tyg- nie za pożno ? Bo zapomniałam zapytać Gina :P

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1017682 przez Miluniaa
Miałam w 21 :) Moze zadzwon dopytaj ale pewnie jest ok na stronie niby do 24 wiec sie miescisz :silly:
A na tym polowkowym dostaniesz mase zdjec :woohoo: :woohoo: nozki, raczki, glowka :woohoo: :woohoo: tylko u nas buzki nie dostalismy bo zaslonila :blush:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka