BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 tygodni temu #1017952 przez Sandruska1995
paula gratulacje :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu #1017953 przez Pumcia
Paula Gratulacje !!! - czy ja Cię przeoczyłam, bo nie pamiętam żebyś się chwaliła tą super nowiną ??? :woohoo: :woohoo: :woohoo: ustaw sobie suwaczek, on za Ciebie wyliczy :woohoo: ja też bym zgłupiała z tym wyliczeniem :woohoo:

9 lata 3 tygodni temu #1017955 przez Miluniaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 tygodni temu #1017960 przez martyna_z
Witam się niemal weekendowo. Ja już od wczoraj myślę że sobota więc długi ten weekend będę miała ;-) ciężki tydzień za mną. Mam nadzieję że następny będzie lepszy chociaż trzeba zacząć ogarniać przed świętami.

Sandra gratulacje. Już nie patrz na te testy tylko czekaj na wizytę a my zaciskamy kciuki :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 tygodni temu #1017975 przez Miluniaa

A z milszych rzeczy zobaczcie jaki mam piekny opis na suwaczku ! jak ja na niego czekalam ! :kiss:

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1017979 przez aggi
dzień dobry :evil: spańsko do 5:45, mleko i do 10 :D Tak to ja mogę :evil:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

moof szok a dopiero co Zośka się rodziła :blink: :silly:

nati w sumie racja póki kp to każdy gin powie to samo..

niagara ja przebiegła bestia jestem, chciałam Was zaskoczyć i wywołać uśmiech na twarzy :evil:

pumcia kurka chciałam Wam humory poprawić :silly: :silly: :silly:

magmus wdech wydech i spokojnie :) a z jedzeniem to tak już będzie :D

milunia a mi babka w przychodni glukozę w wielkim kubku zrobiła, cytrynę wycisnęła i tak sobie siedziałam jakby na 'kawce' u niej hahaha :D ale dobre to było :D szybko wypiłam :D

aklim jak u Ciebie wszystko ok? z tym cycem itd? jak Ala?

to wczoraj moja dobra koleżanka z liceum miała cesarkę robioną. Poza tym wszyscy w koło są w ciąży. ;)

paula termin i tygodnie ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej @ :) 2.12 miałaś równe 12tc. dziś 12+2 dni :) czyli 13 bieżący tydzień. równy 13 skończony będziesz miała w kolejną środę.

9 lata 3 tygodni temu #1018034 przez aggi
ale tu puuuuuuuuuuuchy dzisiaaaaaaaaaaj. nie wierzę :blush: laski meldować się RAZ DWA :whistle:

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1018037 przez brown24
B)

9 lata 3 tygodni temu #1018038 przez brown24
Pumcia mogą dac CI umowe ale jako kto będziesz pracować?, skoro mają nową kierowniczkę? bo trochę nie rozumiem.. a tu antygwałtki dla Ciebie :evil:

Aklim ja już mówiłam że polityka prorodzinna w tym kraju to totalna porażka.. :(

Aggi wyluzuj , mi się pare razy sniła ciąża.. więc chyba nie tylko Ty jesteś "walnięta" :laugh:

Paula Gratki :kiss: suwaczek to fajna sprawa ;)
Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu #1018039 przez natB
aggi hola hola nakręcilas się przystopuj :D chyba, że też tak z S. Jesteście nakręceni to róbcie swoje :D haha..
Ty masz z Maksem za doooooooobrze! Wład dziś wstał uwaga chwile po 5 RANO! :D :evil: zamienimy się?

Paula gratki ;)

aklim kochana pisz, co i jak u Was? Jak ten Twój przystojniak Rovercik? Jak Alicja? Jak wyjazd rodziców? W,, pokojowej,, atmosferze się rozstaliscie?

9 lata 3 tygodni temu #1018041 przez natB
Moofka hah.dzięki :) i na Cb znowu przyjdzie czas :D ja tesknilam bardzo, ale juz bym chciała koniec marca i chciałabym ta kruszynke trzymać w ramionach :).. Eh czas tak leci, aż płakać się chce dosłownie :) ja w urodziny Włada z trudem powstrzymywalam się od płaczu :D.. Imprezka duża? Prezent kupiony? :)

9 lata 3 tygodni temu #1018043 przez aklim88

Dzięki dziewczyny,że pytacie.

Robert jakoś ostatnio niespokojnie śpi i mam urwanie głowy.
Ala chodzi do szkoły chętniej ostatnio. Co tydzień każde dziecko ma opowiedzieć coś co go interesuje. Przemieniło się to trochę w przechwalanie się zabawkami między dziećmi co mi się nie podoba, bo mażniejsze jest to co się umie, a nie to co się ma. Przynajmniej według nas. Na ten tydzień upiekłyśmy z Alą ciasteczka i poszła opowiedzieć dzieciom jak je robiła i przy okazji poczęstować. Tylko,że tak co tydzień, to ciężko nawet wymyśleć co by można było zrobić, a co dopiero uczyć przez tydzień czegoś dodatkowego oprócz nauki do szkoły. Macie jakieś pomysły?
Ala trochę chora ostatnio,ale się trzyma. Do tej pory tylko jeden dzień opuściła, bo miała wysoką gorączkę.
Mi piersi ostatnio odpuściły. Odpukać... zauważyłam,że jak więcej piję jest lepiej.

Nat - rozstaliśmy się w zgodzie... nawet mama po cichu jak wychodzilismy proponowała,że jakbym potrzebowała pomocy, to mam dzwonić i ona przyleci,ale wydaje mi się że tak mowiła,bo wypadało. Kiedyś jak Ali pilnowała, bo pracowałam a Ala była wiecznie chora, to po dwóch tygodniach powiedziała,że ona nie chce już więcej pilnować i mam sobie niani poszukać

Ogólnie to nieogarniam sytuacji. Z tą Ali szkołą jest tyle obowiązków, ponadto mam trochę do porobienia na kompie w ciągu dnia, jakiś obiad, no i na sprzątanie już nie ma czasu. Także w domu bałagan....

muszę wychodzić za chwilę po Alę odebrać ją ze szkoły.
Trzymajcie się ciepło

Aggi - oby sen był proroczy ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1018048 przez niagara
Witam się i ja :)

Wczoraj moja koleżanka z wrześniówek urodziła córeczkę 3720 i 60cm :)

Wieczorem wybraliśmy się z mężulkiem do kina na Listy do M. i powiem Wam, że się zawiodłam. Jak pierwsza część była super, taka wesoła i świąteczna, tak przy drugiej zastanawiałam się czy przypadkiem na komediodramat nie trafiliśmy. Bardzo przygnębiająca.

Od dzisiaj w rossmannie są misie tvn. Kupujemy co roku od kilku edycji, ale stwierdzam, że coraz gorsze są :pinch: szkoda, bo cel szczytny
Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu #1018052 przez paula123
Dziekuje dziewczyny ;* tak chwalilam sie nawet nie bylam pewna i doradzalsm sie was co oznacza dziwny wynik testu ciazowego (blady cien kreski) i to wlasnie ten blady cien ma juz 13 tygodni prawie :* a co to ten suwaczek bo nie obeznana jestem w tych sprawach ;) a pochwale sie moim maluszkiem
Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu #1018053 przez paula123
Dziekuje dziewczyny ;* tak chwalilam sie nawet nie bylam pewna i doradzalsm sie was co oznacza dziwny wynik testu ciazowego (blady cien kreski) i to wlasnie ten blady cien ma juz 13 tygodni prawie :* a co to ten suwaczek bo nie obeznana jestem w tych sprawach ;) a pochwale sie moim maluszkiem
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka