BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1017568 przez niagara
Sandruśka myślę, że czas założyć wątek mamusie sierpniowe 2016 :P :laugh:
Milunia śliczną masz piłeczkę :) i taką malutką jak na 32 tc :blink: W tym tyg to ja też miałam przed sobą piłkę, ale lekarską :blink: :laugh: :laugh: :laugh:

A jak tam pozostałe ciężaróweczki? Dziewczyny chwalcie się brzuszkami i zarażajcie nas :laugh: :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1017569 przez niagara

9 lata 4 miesiąc temu #1017575 przez Sandruska1995
Mój M przywiózł mi elektryczny test. Sam pojechał on nie wierzy hah.
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu #1017590 przez nati.olsztyn
Sandrus Wow ! Tyle testów!!!Wielkie gratulacje!!!:)

9 lata 4 miesiąc temu #1017594 przez natB
Haha sandruska juz daj spokój z testami :P jesteś w ciąży: P i tu nie ma co dyskutować heh ;) gratki

niagara a masz mój bebzol ;) ciut większy niż z Wladem, ale waga niższa.. Był czas, że czułam się ociezala, q teraz znowu czuje się dość szczupło, waga dalej niecałe 58 kg czyli jakieś 2 kg na plusie.. Oby trochę ruszyła do przodu, bo dostane od gin opr :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1017596 przez aggi
Dzień dobry B) które dziecko nie spało w nocy, przyznać się :ohmy: Maks zabrał komuś sen. Ewidentnie :P Noc 20-6 (dałam mleko bo było ciemno i chciałam by jeszcze poleżał) i spał uwaga do 11:20 :ohmy: :ohmy: :ohmy: szok. Plan dnia szlag trafił :P Więc dzisiaj czeka nas bardzo szybki dzień :P

pinezka super że tak pod dziecko menu robią. Bo u nas to w żłobkach cateringi zamawiają :pinch:

magmus ja to się pęcherzykiem chwaliłam na forumie :lol:

pumcia ja tu prorokuję... także tego ... hamuj się na następny raz z niedźwiedziami itd :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: haha :P

martyna u nas co miesiąc minimum 500 idzie. na zakupy Maksowe plus trochę spożywki.

milunia ja wietrzyłam materac na balkonie cały dzień ;) ale to było lato jak łóżeczko składaliśmy. Śliczny brzuszek :)

sandra to czekaj grzecznie do terminu @ i zrób znów testa, a potem to już do lekarza na wizytę ;) ale można gratulować już jak na moje :whistle: :whistle: :whistle:

jestem czarownicą uważajcie :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

9 lata 4 miesiąc temu #1017597 przez natB
Haha sandruska juz daj spokój z testami :P jesteś w ciąży: P i tu nie ma co dyskutować heh ;) gratki

niagara a masz mój bebzol ;) ciut większy niż z Wladem, ale waga niższa.. Był czas, że czułam się ociezala, q teraz znowu czuje się dość szczupło, waga dalej niecałe 58 kg czyli jakieś 2 kg na plusie.. Oby trochę ruszyła do przodu, bo dostane od gin opr :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu #1017600 przez niagara
NatB bebzol hahaha :laugh: ;) taki to ja mam po większym obiedzie :P ;) a tak serio to super wyglądasz mamusiu :)

9 lata 4 miesiąc temu #1017602 przez aggi
nat matuśku ja takiego nawet bez jedzenia nie mam tylko 2x większy :D ta Twoja córa to modelka jakaś będzie albo sportsmenka chudziutka :D

9 lata 4 miesiąc temu #1017608 przez majka1987gnoWlkp
Piękne brzuszki..
Mnie wskoczył 15 tc :-)
Ale chwalić się nie będę bo raczej spożywczo a nie ciazowo wyglądam ;-)
Sandra no ciąża jak nic.. Ino się ciesz i przestań już sikac :-)
Byłam na kontroli.. Osluchowo czysto a ze czuje się jak czuje.. Cóż q ciąży mi nic nie może przepisać... Świetnie...

[/url [/url]

9 lata 4 miesiąc temu #1017611 przez natB
majka ja miałam przypisany duomox jeśli dobrze pamiętam ostatnio, no i jeśli masz kaszel to miód pomaga.. dasz rade :)

Hehe dziewczyny no ja tak mam, ale uwierzcie mi, że jest ciężko nosić taki brzuszek.. Zresztą w tej ciąży tez mam tak jak z Wladem, że dopadaja mnie okropne bóle żołądka, nieważne co zjem. Eh

9 lata 4 miesiąc temu #1017618 przez Sandruska1995
Dziewczyny na nic nie mam ochoty . Jedyne co mi smakuje to słodkie i to bardzo :P

Czuje się super. Byłam już 2 razy na spacerze z malym. Ładna pogoda nawet. :)

9 lata 4 miesiąc temu #1017620 przez aggi
nat sandra ja w ciąży to mogłam tylko kanapki z pomidorem jeść, taką chętkę miałam, że codziennie pomidory kupowaliśmy :evil: :whistle:

9 lata 4 miesiąc temu #1017623 przez Sandruska1995
Mnie z małym odrzucalo od slodkiego. Za to jadłam paszkami kwaśne albo ogórki kiszone. Raz mi się zachciało kwaśnych żelowkow to M szedł pół miasta to otwartego sklepu bo to było po 22 bo żelki heh. :laugh:

Wiem że jestem wariatka. Ale kto by nie był jak po 1.5 roku nie powodzenia nagle zachodzi się w ciaze. Znalazłam jeszcze jeden test ale zwykły ten po wyżej 25 mlu. I zrobiłam :evil:
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu #1017628 przez majka1987gnoWlkp
Nat mam duomox właśnie i średnio pomaga... A od kaszlu już mnie wszystko boli... :-(
Ja mam ogólnie problem z jedzeniem.. Na nic nie mam ochoty.. Wszystko staje kolkiem w gardle... A na zapach kapusty kwaszonej lub mięsa to mnie mdli |-O

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka