- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziś już 30 ! ostatni listopad ! SZOK musimy znów na zakupy jechać Maksowi. Już widzę te tłumy w sklepie Ale jak mus to mus. Wczoraj wystawiłam cztery ciuszki typowo świąteczne od Maksa z zeszłego roku i już sweterek ktoś kupił Fajnie Parę groszy się przyda teraz. Ale byliśmy z S na strych szukać tych ciuszków w pudłach i tam TYLE ubranek malusich po Maksie że aż łezkę w oku miałam
ziaa nooo dobrze kciuki trzymałaś dzięki piękne krechy u Ciebie były, mam nadzieję że wykorzystane w 100%
sandra współczuję, jak się wali to wszystko naraz. Ale pamiętaj że po burzy jest tęcza ! Zaciskam kciuki ! super zdjęcia
brown a ja nie wiem który mam dc Już serio znudziło mi się to liczenie, wyczekiwanie owu itd.
magmus no koniecznie zdaj relację po wizycie trzymam mocno kciuki
ale mało do nadrabiania miałam Miłego dnia kochane !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
aggi mam nadzieje, ze bede rowniez tak samo zadowolona jak Ty
magmus wybralismy tkanine zakardową taki bez żeby w razie nastepnego chlopca tez pasował NO chyba, ze nam sie nie sprawdzi to wtedy sprzedamy i dla 2 kupimy nowy
Ja dzisiaj spojrzalam na suwaczek a tu do mojego porodu 1 z przodu oooj malo sie zaczyna robic :D
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Sandra - daj znac jak mały
Aggi - ja tez sie wzruszam, jak małe ciuszki juniora oglądam jak sie urodził, to rozmiar 50 na nim wisiał
U nas noc tragiczna i nie wiem dlaczego. Od 2 do 5 nad ranem płacz. Zmienilam mu pieluche, dałam paracetamol (bo zeby mu kilka dni temu zaczęły wychodzić), butle i lulalam na rękach, ale za każdym razem jak juz przysypial i odkladalam go do lozeczka, znowu zaczynał sie ryk i to histeryczny. Bralam na ręce, znowu spokój. Chciałam go położyć z nami w łóżku, żeby nas blisko czuł, to zaczynał chodzić i sie bawić. No myślałam, ze pierdolca dostanę :/ Czyżby jakiś skok?
A teraz spędza swoje pierwsze godziny w żłobku. Nie powiem, mała gule w gardle miałam, jak go zostawilismy, ale on nawet niespecjalnie zwrócił uwagę, ze odchodzimy. O 13 go odbiore i ciekawa jestem, jak poszło Poki co jestem u teściów i probowalam oko zmruzyc, ale bezskutecznie. I żeby było fajniej, do tego zmęczenia jeszcze mi @ i ból podbrzusza doszły....
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
jak tak was słucham to żałuję, ze nie można wyspać się na zapas
Milunia - spoko, jeszcze trochę a będziesz na porodówce tylko nie zapomnij między skurczami pisać nam na forum
Macie racje z tym spokojem na weekend. W końcu ostatki były, Ziajek KSW pewnie oglądała albo przegraną walkę Kliczki
Aggi - daj linka do aukcji, ja albo siostra może coś wybierze hahahhahaha to ładnie męża załatwiłaś - grunt to postawić na swoim BRAWO TY !
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Aggi a Maks jeszcze pije mleko w nocy? Tymka oduczylam chyba jak miał 10,5 miesiaca, mimo, że karmilam piersią do roku. Glownie dlatego, że przymierzałam się powoli do odstawienia ale też dlatego, że miał już kilka zębów a takie podjadanie w nocy niezbyt dobre jest dla zębów, chyba, że je po tym mleku myjesz. U nas po kolacji zawsze umyte zeby a potem już zero jedzenia.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
więc nie wiem czy coś Wam spasuje
nefri ja nie miałam tego badania robionego i w szpitalu potraktowano mnie tak jakbym miała wynik dodatni. Wstrzykiwali mi co 4h antybiotyk dożylnie Mały zdrowy. aklim chyba miała teraz o ile się nie mylę. Maks miał fazę na przesypianie całej nocy jak miał już 3 msce, potem wrócił do picia mleka czasem nawet 2x wstawałam. Potem znów ucichło i już raaaaczej przesypia noce całkowicie. Jak płacze to daję mleko, ale po tym 'myję zęby' mokrą szczoteczką przejeżdżam. Na cały tydzień może jedna noc jest co się budzi z płaczem i mleko wypije. Ale coraz częściej jest tak, że nawet jak zapłacze, ja przyniosę mleko a on butlę odpycha - więc daję smoczek, przytulam i odkładam.
sandra fajne wieści
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Wiem, ze jak niektore dziewczyny mialy nie zrobiony to własnie traktują jakby miały.
U mnie po powtórnych badaniach hemoglobina sie podniosła na 10,9 , a 2 tyg temu byla 9,7 nawet nie wiedziałam, ze sama podniesc sie moze bez leków ;p myslalam, ze mała teraz tak wyjada, ze sie predzej obnizyła Ale lekarz i tak te zelazo kazal pobrac Posuplementuje 2 tyg i zrobie ponowne badania :D
A jutro mam badania w zwiazku z cukrzyca, oby tylko wyszlo w miare ;/ dzisiaj ketonow nie bylo za to wczoraj rano tak...
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cudowne wiesci. Jadę do teścia jak M skończy na kawe. Miałam gorsze mysli. Cieszę się.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sandra nie wróżyłam
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa