BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 miesiąc temu #1016664 przez aggi
nefri ja to już mam gdzieś, mam jednego łobuziaka, widocznie tak ma być, nic nie dzieje się bez przyczyny. Póki co do końca roku zostało już nie wiele ale święta to czas przemyśleń itd więc może od nowego roku podejdziemy do tego inaczej. Potrzebny mi kubeł zimnej wody :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1016665 przez aggi
:silly: idę się położyć póki Maks śpi jeszcze. jakąś taką senność czuję

9 lata 1 miesiąc temu #1016668 przez Miluniaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 miesiąc temu #1016671 przez Nefri
Milunia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 miesiąc temu #1016676 przez martyna_z
Nefri i Miluniaa DZIĘKUJĘ! Nawet nie wiecie jak mi pomogłyście. Już dawno chciałam tak do tego podejść ale cały czas sobie wbijałam do głowy że muszę zapomnieć i nie myśleć. Co rzecz jasna się nie udawało i czułam się jeszcze gorzej. Takich przykładów jak Waszych mi brakowało :-)

9 lata 1 miesiąc temu #1016679 przez Nefri
Martyna no właśnie takie myślenie jest jeszcze gorsze chyba, bo tak jak napisałam, to jest niewykonalne. Więc teraz czas rozpisać mężowi grafik, pozycja kolana-łokcie i jazda :laugh:

9 lata 1 miesiąc temu #1016685 przez Miluniaa
Dokładnie !!! :evil: :evil: :evil: :evil:

9 lata 1 miesiąc temu #1016689 przez brown24
Hehe Nefri Twoje rady z pozycjami są bezczenne :laugh: u mnie już było takie nastawienie że dni plodne , śluz jest ,więc chcąc czy nie chcąc wskakuje na byka :laugh: niestety się nie sprawdziło. A teraz tak szczerze to nie pamietam kiedy cos było, chyba jakoś przed @ w tamtym cyklu, bo na głowie była przeprowadzka, teraz mąż ma nawał pracy ,wraca późno , wstaje wcześnie więc nawet nie mam kiedy go dorwać :laugh: .Ale jutro dostaje już normalny 8 godzinny grafik ,więc zapowiedziałam mu że nie wyjdzie z łóżka przez tydzień bo jestem na głodzie haha
A tak na poważnie, od stycznia chyba znowu potestuje owulacyjnymi i zobaczymy ;)

9 lata 1 miesiąc temu #1016701 przez ziaa
Cześć pięknozje! :)

W pracy już sajgon, ale postaram się Was nie zaniedbywać :D

Myślałam, ze już niczym nie zaskoczę mojego ulubionego dostawcy pizzy tuz po bieganiu, a jednak wczoraj dałam radę! :D
Zadzwoniłam i poprosiłam o dużą wegetariańską ( tak, tak dużo, zdrowych warzywek po bieganiu ;) ) z dodatkowym składnikiem. Boczkiem! :D Brawo ja! W słuchawce zapanowała długa cisza podsumowana: duża wegetariańska z boczkiem :D :evil: :evil: :evil: :evil:

Aklim odpoczywaj teraz po gościach! I trzymam kciuki by wszystko u Roberta było dobrze!
NatB

Zoi, powtórzę po wszystkich: jak beta w normie to musi być dobrze! Nie stresuj się bo to na pewno dobrze nie wpłynie! :kiss: Kiedy powtarzasz badanie dla swojego spokoju lub masz jakąś wizytę?
Milunia! Suplementu się i głowa do góry! :)
Agii Magmus wióry już lecą, co mamy się oszczędzać! :D Ale jakoś w tym cyklu tak jest spokojniej, nie wiem czy to dobrze. Jajniki mniej bolą niż w poprzednich, śluzu tez niewiele choć biorę wiesiołek... Nie wiem :( poczekamy, zobaczymy ale się nei nastawiam na pozytywne zakończenie. Do gina idę dopiero w poniedziałek bo ani jej ani drugiej lekarki nie ma, są razem na jakieś konferencji i nie mogę mieć monitoringu. W poniedziałek powinna zobaczyć czyste jajniki po owulacji i piękne endometrium ;) Testy owu robię z ciekawości czy jakoś wyjdą w trakcie clo, bo w sumie gin mówiła, że mogę robić i powinny wykazać. W każdym bądź razie póki co są negatywne.

No to także tego: miłego popołudnia! :)
Podziękowania: zoi

9 lata 1 miesiąc temu #1016710 przez aggi
Oj laski a u nas do końca 'wióry leciały' :-) w tym temacie nie narzekalam hehe :-)

brown ja tak samo mam zamiar potestowac znów od stycznia :-)

ziaa z boczkiem a nie betonem? Hehe :p no to zaciskam kciuki za poniedziałkowa wizytę :-) by było tak jak ma być :-)

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1016712 przez ziaa
Milunia, Magmus w którym dc była u Was owu podczas brania clo? :)

Aggi nadal nie jadam betonu! :silly: :evil: :whistle:

9 lata 1 miesiąc temu #1016743 przez moofka
Milunia prawdopodobnie masz za długą przerwę nocną w jedzeniu i stąd ketony. O której jesz ostatni posiłek?

Mój test dzisiaj znowu negatywny. Czekam dalej :whistle:

Zajrze z wieczora i doczytam resztę ;)

9 lata 1 miesiąc temu #1016775 przez magmus88
HEJ :)

aGGI - w poniedziałek będę miała 5 tydz i 6 dzień jak się nie mylę...

zia - owu przy clo była dziwna... tzn, jak pojawia się owulka mam się od razu zgłosić do lekarza.... u mnie w 15dc wyszła blada druga kreska - wg instrukcji, owulki nie było..., 16 dnia też blada i 17 też a 18 prawie w ogóle jej nie było.... więc postanowiłam zadzwonić do lekarza z informacją, że owu prawdopodobnie była . Kazał się zjawić na USG i wg USG owulka już była najprawdopodobniej 15 dnia (wklejałam wtedy moje testy, pamiętam, że Pumcia się ze mnie śmiała bo na nich nic widać nie było ::PP) no ale okazało się, że ta owulka musiała być skoro się udało :)

9 lata 1 miesiąc temu #1016813 przez Patikierc
natB- no :whistle: zaszalałam,ale już już się tłumaczę :laugh: dobra cena,bardzo się podobał z ciężarną się nie dyskutuje :D przestałam się przejmować gadaniem (już,nie za wcześniej poczekaj jeszcze) wtedy pada moje (na co mam czekać?) i zapada cisza :D więc mam wózek :D i jeden ciuszek :D

ciężko was nadrobić powiem wam staram się czytać ale jakoś ciężko mi się wbić w wasze posty lubię czytać i słyszeć super wieści ale wybiłam się z pisania u was :blush: buszuje bardziej na majówkach :blush:

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1016817 przez Miluniaa
moof staram sie zjesc o 22 poczekac godzinke zeby zmierzyc cukier i 23 ide spac... najczesciej wstaje 8:30 i zaczynam dzien od sniadania na pol spiaco... wiec kurcze chyba to nie az taz dlugo jestem bez jedzenia :( Ja w zyciu sie nie zmusze wstac o 2 i jesc bym musiala jakis budzik ustawiac ;/ juz sama nie wiem co robic, a one ciagle sie pojawiaja mimo ze cukier mam ustabilizowany baaardzo rzadko kiedy przekraczam granice :sick:

Pumo gdzie jestes?? :)
W klinice mozna karta placic? bo nie chce mi sie po kase isc, a ja zawsze wszystko karta :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka