BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 miesiąc temu #1017024 przez Miluniaa
My zdecydowalismy sie na 3 w 1 camarelo carmela :) Wyglada na solidny i leciutko sie prowadzi :) chorowalam na x landery ale byly strasznie ciezkie i sie słabo składały do bagaznika nam nie wchodzily ;p ten tez w sumie na styk no ale wchodzi i tez to malych nie nalezy no ale moj maz jest duzy wiec smiesznie by wygladał z miniaturką :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1017025 przez Miluniaa
up

9 lata 1 miesiąc temu #1017026 przez aggi
milunia widzisz a ja mam camarelo carera i bym nie oddała :-) jest lekki zwrotny i cudny. Co więcej jestem zakochana w modelach 2015 i jakbym miała mieć drugiego malucha to sprzedaję ten, dokladam i kupuje identyczny tylko model nowszy :-) dobry wybór hehe! :-) mi się też dużo innych podobało ale wszystko wielkie i ciężkie.
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 1 miesiąc temu #1017028 przez ziaa
Cześć Pięnozje! :D

Milunia ach jak zazdroszczę wózka i innych zakupów! :) Ale Zbóju nie odpowiedziałaś na moje uprzejme zapytanie: w którym dc miałaś owu na clo? (rany! to zapytanie brzmi jak jakiś gryps!) ;p :silly:

Zoi widze suwak! :D Wczoraj tylko pojawiał sie przez chwilę sam Anulkowy, ale juz jest git!

Puma mam nadal nowe bryle, nie potrzebuje kolejnych! Choć już mi sie znudziły więc zaraz wrócę do soczewek ;)
Wegetariańskie bez boczusia?? No co Ty! Taka strata! :lol: :silly: :evil:

Martyna clo i win jest super ;) A tak serio to ja po dwóch cyklach w okresie koło owulacyjnym zanotowałam lekkie mdłości i koszmarny ból głowy. Wydaje mi się, że to moje skutki uboczne clo. Ale nie ma się co bać :)

Aggi gorąco trzymam kciuki za Twój wieczór! Niech będzie krótki i lekki do zniesienia!

No nic! Dnia miłego Zbóje! :)

9 lata 1 miesiąc temu #1017038 przez Miluniaa
O sorka Ziajka :D miałam koło 14 dnia :D Pamietałam ale chciałam zajrzeć do testów owul i dokładnie Ci powiedzieć bo mam swoj pamietny owocny cykl z testami zachowany w szafeczce hehehhe

9 lata 1 miesiąc temu #1017039 przez ziaa
Dziękuje Milunia :)
U mnie sądny dzień jest chyba dziś?! :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 miesiąc temu #1017041 przez Miluniaa
Chyba dzisiaj zaszalałaś i mocznika za dużo pusciłaś na test, bo sie cos załał :laugh: :laugh: :laugh:
Jednak ja miałam 15 dc
Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu #1017042 przez ziaa
Powtórzę go później, nie wiem co mu się stało bo zaraz po testowaniu wyglądał normalnie ;p U ciebie był pozytyw, ze hoho! ;)

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1017050 przez Sandruska1995
Witam! Ja wpadam na chwilę. Mój kochany teść w szpitalu. Nie jest za dobrze. Wczoraj miał operację a dziś prawdobodoponie ma mieć drugą Mój M bardzo przeżywa. Odezwę się. - chyba nie będzie nigdy dobrze i bezproblemowo.

A i się chwalę mam w domu ANIOŁA nie dziecko! Taki Grzeczny!W przedszkolu też super.. :silly: Może się odczepią. :laugh: Byliśmy wczoraj u teścia w szpitalu od 19:00 do 22:00 a on siedział cichutko i przed 22 zasnął . :)

O! A u nas już Św Mikołaj chodził! :lol: I oczywiście po drodze karuzela :)
Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu #1017061 przez brown24
Ziaa aleś siknęła :P do dzieła! :woohoo: a siooo :laugh:
Sandruska współczuje, i życze dużo zdrowia dla teścia, to coś poważnego? a Mikołaj mega, tylko jakiś chudziutki, ale mam nadzieje że przyniesie Wam w końcu trochę radości i spokoju ;)

U mnie dzis chyba 11dc, na razie nie czuje żeby się owu zbliżała.
Za oknem bajkowo :silly: - lubie taaakie śnieżno-zimowe wieczory. Niestety mąż jeszcze w pracy, a ja czekam z utęsknieniem. ostatnio mieliśmy bardzo mało czasu dla siebie, ale niedługo nadrobimy :)

9 lata 1 miesiąc temu #1017062 przez Sandruska1995
Jakby tego było mało, mały chory! :sick:

brown nie wiadomo. Pobrali mu wczoraj próbki jakieś na badanie w kierunku raka :( :(

9 lata 1 miesiąc temu #1017063 przez brown24
Sanduska masakra, oby to nie bylo to, wspierajcie Go, to teraz bardzo ważne. A mały też biedulek, mam nadzieje że w końcu te ciemne chmury odgonicie od siebie :kiss:

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1017065 przez Sandruska1995

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Synek śpi, ale kaszel go bardzo męczy. W poniedziałek muszę iść z nim do lekarza . Mam syrop daje mu juz. Ale chyba będzie potrzebny antybiotyk

A teraz sobie tak myślę że chyba każdy ma przez Boga zapisane scenariusz życia i może nie udawało nam się z ciąża to Bóg zaplanował nam pierw próby przetrwania właśnie to wszystko co teraz się dzieje . :(

A taki mój chorusi biedny zasnął.
Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu #1017102 przez magmus88
Witam Was dziewczyny.....

To chyba jakiś żart!!!! Nie było mnie tu od piątku!!!!!!!!!!! A tu tylko 1 strona????????????????????
Byłam na weekend u siostry pilnować z mamą małego bo siostra z szwagrem byli w Wiedniu na kiermaszu :)

Martyna - cieszę się że jestes już po badaniu. Jak dobrze, że wszystko jest dobrze :) Jak wrażenia po wszystkim?? Ja żadnych efektów ubocznych po clo nie widziałam... brałam 1 cykl

Milunia - a jaki kolorek wybraliście?

Zia - coś w tym jest... ja też miałam w 15 dniu :) Działajcie!!! :D:D:D

Sandruska - bardzo mi przykro z powodu teścia... To smutne :( a znalazł się tak nagle w spzitalu? Czy to było planowane?? Kurcze, młody człowiek :(

Ja mam jutro wizytę u lekarza... moja pierwsza. Nie nastawiam się na nic... wiem, ze nic nie będzie widać ale czekam na wiadomości, ze wszystko jest na swoim miejscu hehee czyli tam, gdzie być powinno.... Chyba pójdę jeszcze jutro na betę bo na ostatniej byłam w środę. Zadzwonie też jutro do lekarza żeby zarejestrować się na NFZ na wizytę.... wtedy już powinno być wszystko fajnie widać :)

9 lata 1 miesiąc temu #1017108 przez Sandruska1995
magmus leżał miesiąc temu i po dniu wypuścili go do domu. Teraz trafił nagle , i leży już miał 2 zabiegi. Jest lepiej trochę już.

Taka cisza weekendowa :P

Mały dalej kaszel ma. Dziś gorączka wracała 2 razy , mój M wziął wolne jutro i idzie z nim rano do lekarza a ja do szkoły .

Miłej nocy :)

A tu moje domowe zoo + rybka w kuli o imieniu Kazik :)
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka