- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nefri ja rozumiem takie sytuacje, wiadomo strach jest silniejszy. Ale ja tak trochę nieładnie ale znów o sobie, że osobiście dla mnie lżej było kupować od początku jak tylko poznaliśmy płeć No i frajda niesamowita. Układanie, przekładanie, pranie, prasowanie. Po 30 czy 35tc już by mi się nie chciało wszystkiego od początku ogarniać no i kasa, ona grała ważną rolę u nas, musieliśmy wszystko co miesiąc planować co kupić
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Nastraszyli mnie tym wczesniejszym porodem to i torbe wyciagnełam do szpitala no i chyba na tyle dzisiaj starczy kompletnie nie wiem co pakować, bo rodze w prywatnej klinice wiec tam duzo jest zapewnione ale jak mała sie pospieszy to przed 36 tyg nikt mnie tam nie przyjmie wiec musze sie przygotowywać też na panstwowy
Pati i bardzo dobrze, że kupujesz ja we wrzesniu już łóżeczko kupiłam tzn nie ja tylko babcia ja wybrałam I teraz planujemy w grudniu je rozlozyc, bo stoi w kartonie nawet nie sprawdzone czy wszystko jest niezle wyjdzie jak sie okaze, ze jakiejsc czesci brakuje...
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
aggi jak zobaczę maliny to męża trzymam na dystans jeszcze w tym cyklu
Milunia to Ciebie ładnie pilnują z tymi cukrami mnie położyli na kilka dni na patologię żeby cukry wyrównać, dostałam glukometr i zalecenia dietetyczne i tyle także sama siebie pilnowałam a czego Cię nastraszyli wcześniejszym porodem? bo ja nie w temacie
u nas do 26 tc nie było wiadomo czy będzie chłopiec czy dziewczynka więc zakupy ruszyły dosyć późno. ale szybko nadrobiliśmy, później to już by mi się nie chciało latać zresztą pamiętam jak pojechaliśmy do tesco pod koniec ciąży: siku w domu, siku po dojechaniu, po pół h zakupów moof jęczy żeby mąż ją wsadził do wózka i woził po alejkach taaaa....
zoi nie było innej opcji
kurde nosi mnie na słodkie a nic nie mam w domu
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Aggi ka tak mam ze nic jeszcze nie mam, chociaż wczoraj zrobiłam krok do przodu i kupiłam 10 bodziaków u mnie też nie chodzi o zabobony ale nastraszyli mnie trochę starsi i jakoś nie mogłam się przełamać żeby coś kupić. A teraz uuz mam tak ze nie wiem jak się do tego zabrać. Ja w ogóle z tych co na zakupy jeździć nie lubią :/ ogólnie najchętniej to zostawiłabym to na głowie męża żeby to zrobił jak będę rodzic
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nastraczyli bo cukrzyca, bo anemia no i mała już jest nisko głowką w kanale ...moze zaczac naciskac na szyjke i zacznie sie skracac... musze duzo odpoczywać i sie pilnować
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja robilam zakupy po usg I trym jak poznalam plec i tak jak mowi aggi potem bym juz nie miala na to sily po prostu. A teraz na razie zupelnie nie mam ciagot zakupowych. Nie mam pojecia gdzie to pomiescimy
Ej, widzicie moj suwak sloniowy, bo ja widze a ziaa nie ?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
ja już po HSG. Wszystko drożne, ładne i tak dalej, diagnoza niepłodność idiopatyczna, czyli nie wiadomo o co chodzi.
Plan działania jest taki, że od stycznia clo i monitoring cyklu (w grudniu już nie bo święta i nie będę mogła iść na monitoring) po kilku cyklach skierowanie do kliniki i inseminacja. A żeby tradycji stało się zadość wino już chłodzi się w lodówce, kupione jeszcze zanim dostałam receptę na clo... Jakieś przeczucie
I pytanie zadane na tym forum pewno już z 10000 razy, jakieś skutki uboczne po clo?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Zoi - z betą jest wszystko ok, a i suwaczek słoniowy śliczny Ziajek to od Stępnia powinna soczewki pożyczyć
Aggi - dziś wuzytę odbębnisz u Kochanego teścia czy jednak pofatygujesz się jutro ?
Ha ha ha Ziajek uduszę Cię - zamówiłam sobie dziś do pracy danie wegetariańskie w trakcie zamówienia tłumaczyłam jakie chce składniki a na koniec się zacięłam bo przypomniało mi się jak Ty do wegetariańskiej pizzy poprosiłaś o boczek buahahahhhaha przeszło mi przez myśl, żeby powiedzieć mu, że poprosze jako dodatkowy składnik boczek ale darowałam sobie
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
To mi ulżyło, że słonie są, bo mają szczęście przynosić.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Martyna to się powinno nazywać niepłodność idiotyczna nie pierwsza tutaj masz taką diagnozę jest plan, będzie dobrze! będziemy zaciskać kciuki
Milunia dieta może i nierewelacyjna ale patrz na dobre strony - mniej przytyjesz u mnie było 10 kg na plusie z czego 7 zeszło po porodzie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
moofka okej rozumiem myślałam, że go na próbę wpuścisz haha
natka ojjjj ja uwielbiam zakupy szczególnie takie maleńkie teraz to Maksowi ciuchy na 'dorosłym' dziale trzeba kupować, a nie na maluszkach Aż dziwnie, że już taki duży jest !! czas leci za szybko
zoi dupek na podtrzymanie na pewno w razie czego. Bierz bierz !! Bo to zapewne dlatego, że poronienie masz za sobą. Profilaktycznie. Ja brałam dwa tygodnie dupka też jakoś 6-8tc. Ja widzę Twój cudowny suwaczek
martyna Ty już po hsg ?! Jak to się stało, że nie kazałaś nam trzymać kciukasów ? ja myślałam, że się naczeeekasz na to badanie albo co. Fajnie, że już po wszystkim przynajmniej znów krok do przodu jesteś
pumcia dzisiaj jedziemy.. chciałam wczoraj, ale.. ale S się nie chciało i już późno było itd. No ale ja dzisiaj mam w planach dłuuugie sprzątanie
milunia a Ty na jaki wózek się zdecydowałaś??