BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 miesiąc temu #1016825 przez Pumcia
Spoko Sąsiadko jestem :woohoo: - tak w klinice kartą można płacić, ja tez za pierwszym razem wzięłam gotówkę na wszelki wypadek ale w sumie byłam pewna, ze przyjmują karty. Przeciez ludzie za zabiegi, porody i inne usługi płacą tam spora kase a raczej nikt przy sobie tyle gotówki by nie nosił. Ja wychodzisz z gabinetu, podchodzisz do rejestracji i Pani po nazwisku mówi ile masz zapłacić bo z gabinetu na kompie lekarz wpisuje jakie badanie wykonał - taki bajer :whistle:
Ps. A co Ci się pojawia ? Bo chyba się nie znam :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1016826 przez Pumcia
next

Magmus - że niby ja się śmiałam ? Ja ? aaaaaaaaaaa w życiu ! :woohoo:

9 lata 1 miesiąc temu #1016832 przez moofka
Milunia a co w poradni na to mówią? Jeśli masz wyrównane cukry to jedynie ten głód nocny mi przychodzi do głowy :whistle: może przesuń kolację na 23? albo jedz coś co się dłużej trawi :huh: jak leżałam na patologii 2 tyg przed porodem to przez te cholerne ketony nie chcieli mnie wypuścić chociaż nie z nimi przyszłam :pinch: do tej pory pamiętam jak siedziałam o północy na pustym korytarzu i
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
kanapkę żeby z rana wysiurać dobre wyniki :side: no i wyszłam do domu żeby po tygodniu zajechać ponownie na porodówkę ;)

9 lata 1 miesiąc temu #1016835 przez Pumcia
moofka no powiedz mi bo milunia zamilkła :whistle: co to te ketony . . . :lol:

9 lata 1 miesiąc temu #1016839 przez moofka
Pumcia a to takie tam gówienko co każą badać cykrzycowym mamom żeby sprawdzić czy się dobrze prowadzą :P

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1016842 przez Miluniaa
A milunia źle sie prowadzi i ma złe wyniki :laugh: Tak to jest w skrocie ;p pewnie wszystko zrozumialas :evil:
moof w poradni jeszcze nic nie mowia, bo bede miala pierwsze badania u nich 2 grudnia wiec wtedy pewnie powiedza :pinch: dlatego walcze z tymi ketonami
Wczesniej to tylko patrzyła dziennik obserwacji ;) A teraz bedzie miala z laboratorium wyniki

9 lata 1 miesiąc temu #1016844 przez Pumcia
Ja tu grzecznie pytam co to ? a one do mnie gówno :whistle: Dzięki dziewczyny :evil: już wszystko jasne :woohoo:

9 lata 1 miesiąc temu #1016871 przez aggi
Dzień dobry ;) Nocka OK choć nie wiem o co chodziło Maksiowi ok 4 bo nie płakał ale przez sen chyba z godzinę jęczał.. tak typowo jak w dzień się mu nie podoba coś :P To on leżał i tak pojękiwał na śpiocha ;) Zawaliłam wczoraj jedzonko :sick: źle mi z tym :S
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ziaa heeh :D

moof a jak będziesz miała pozytywa to działacie profilaktycznie czy jeszcze odkładasz starania? :D

magmus aha :) Ja byłam dokładnie w 5t6d i sam pęcherzyk był, lekarz kazał przyjść za 2tyg :)

Pati jaki w końcu masz wózek ten o który pytałaś? :) a moje zdanie jest takie że jak się zacznie szybciej kupować i rozkładać wydatki to tak nie szarpnie po portfelu na sam koniec. :) Sami w 16tc byliśmy już właścicielami łóżeczka, ciuszków itd :) Wózek co prawda kupowaliśmy na sam koniec bo przyszedł dwa dni przed porodem, ale też na niego odkładaliśmy kasę i tak nas nie zabolało że musimy ponad tysiąc wydać na raz. Także ja się dziwię tym co wszystko na koniec odkładają mi by się już nie chciało ;)

9 lata 1 miesiąc temu #1016879 przez Patikierc
Aggi- jak dobrze że jesteś podobnego zdania,bo właśnie komentarze typu "nie śpiesz się,po co to teraz masz jeszcze czas" :D może i mam czas ale na koniec ciąży z wielkim brzuchem będe mniej ruchliwa jeśli chodzi o zakupy,i nie będzie mnie to tak cieszyć,wiem wiem można w necie ale nieraz to nie to samo,i właśnie kasa,puki pracuje jest fajna kasa to kupuje potem będzie gorzej niestety wyłożyć furę pieniędzy,a tekst to odkładaj kasę :D no nie ma szans :D a moja nowa fura to ta o którą pytałam 3w1 Janet Slalom Pro(kolor brązowo-pomarańczowy) i jestem z prowadzenia na sucho :D bez zawartości zadowolona myślę że się sprawdzi :)

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 1 miesiąc temu #1016887 przez zoi
Hej! :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 miesiąc temu #1016892 przez ziaa
Zoi super wieści, a teraz oddaj Twój śliczny suwaczek ;)

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1016895 przez zoi
ziaa haha specjalnie szukałam, żeby był lansiarski ;) Ale nie krępuj się, tam jest ich wiele.

9 lata 1 miesiąc temu #1016898 przez ziaa
No jest piękny, więc niech szybko wróci na Twój podpis, bo jestem oburzona, że w ogóle zniknął! ;)
Mam nadzieję, że i mi kiedyś przyjdzie jakiś ładny ustawić :)

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1016904 przez zoi
ziaa no co Ty!?! ja go widzę...hmmm... a inni?

9 lata 1 miesiąc temu #1016910 przez aggi
pati ile płaciłaś za wózek? Bo cena na allegro przeraża :D ale mi też mówili że się przed urodzeniem dziecka nic nie kupuje, cholerne zabobony - ludzie są starzy, a w głupoty wierzą. Ja jakbym miała na koniec wszystko kupić to masakra. I tak 90% rzeczy zamawialiśmy w internecie, ale wózek to już sobie wolałam przetestować, bo podobał mi się jeden na necie, no kupiłabym go, ale jak w sklepie go zobaczyłam to ogromny, nic przez budę nie widziałam na drogę ;) Oczywiście koniec końców wózek też zamówiliśmy na all bo taniej :) Ale musiałam przetestować go wcześniej. Dziwię się, że niektóre babki są np w połowie ciąży już albo ok 30tc i jeszcze nic nie mają.

zoi elegansio ! A wg usg który to tydzień? zaciskam kciukasy, kiedy kolejna wizyta? :kiss: :kiss: musi być dobrze :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka