- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ok koniec rozmowy, bo znów będą się mówić do nas Spamerki
Masz racje Nattka - nie mam jakiejś lipnej firmy założonej tylko po to aby wyłudzić świadczenie, pracuję do tej pory i mogę to udowodnić. Powiem księgowej zeby mnie zgłosiła, niech nie panikuje
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pumcia ja bym zgłaszała no bez przesady .... ale raczej kontroli ciezarnych to nie ma:) przynajmniej u nas w miescie ;p U mnie nikt mnie nie odwiedził
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Ja mam nadzieje ze od stycznia dostane dalej umowę, może być zlecenie i nie będzie problemy
aggi nie dziwie Ci się, że już masz dość.. Osobiście też ju po 2-3 miesiącach co cykl wylewalam łzy, jak odpuscilam psychicznie, nastawilam sir na to, że to nie nasz czas to od razu poszło ja dalej zaciskam kciuki pamiętaj!
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
A mnie chyba ktos dziecia podmienil - spi ostatnio 10-11h w nocy, a wczoraj zamiast tych jego drzemek trzydziestominutowek jedna porzadna 3h byla po obiadku. Chyba sie dowiedzial, ze za tydzien zlobek zaczyna i sam sie chce przestawic
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
pumcia o ile odpuściłam o tyle chyba gdzieś w myślach wciąż mi krążyło że może się uda.. takie niezdrowe się to zrobiło.
natka jak się czujesz? wyprawka w komplecie?
nat właśnie może nie wylewam łez bo nie płaczę przez to ale czuję że to schodzi na złe tory. Z Maksem to już dawno się udało bo w 6cyklu.. A teraz jakoś to długo trwa. Fakt faktem te pierwsze cykle tak mocno się nie staraliśmy żeby trafić, ale coraz bardziej nam zaczęło zależeć i coo i nic.
pinezka junior jednak do żłobka?? oj to już poważny facet z niego będzie
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Miałam kilka dni wielkiego lamentu i deprechy w które sie wpędziłam rozmyślając i doszukując się co ja zrobiłam źle, że w poprzednim cyklu z clo się nie udało.. Niby wiedziałam, ze nic tym nie wskóram, ze to najgorsze co moge robić, ale nie mogłam się otrząsnąć jakoś tak... Eh, dlaczego tak trudno oddzielić myślenie od całej reszty? Wie może któraś? No przynac się która ma jakiś złoty środek??
No ale już jestem i jak wyrwę sie z pracy to będę się tu aktywować!
Wstyd się przynać ale chyba nie nadrobię zaległości;p ALE SPRÓBUJĘ!
magmus raz jeszcze gratulacje! Super, ze juz możecie cieszyć sie tym we dwójkę!
Pumcia, spamerko już jestem! Zdjęcie dla mnie jak zawsze w punkt! Dziś to już wogóle oczy na zapałki! ;p Jak sie macie z Juniorem? Co tam U ciebie P I E R N I K U ?!
Aggi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Super, że waga cieszy! A jak było w tym tygodniu, przyznaj się cioci Ziaa! Diata była czy pofolgowanie?
NatB jak Ty się masz? I jak synek? Wyniki odebrane?
Sandra jak synek? Ale Wam się tam dzieje, co chwile coś, współczuję i trzymam kciuki za lepszą passę!
Brown, Aggi te wasze @ to już naprawdę... No! Byłam grzeczna w tym roku baaardzo , to moze dla mnie i dla Was załatwię z gwiazdorem prezenty na święta w postaci II? No chyba, ze Wy nie byłyście grzeczne! To nic nie wskóram i wszystko w Waszych "rekach"
martyna jak sytuacja u Ciebie?
Ja tez się przywitam z nowymi i nowymi starymi : Dzień dobry!
Nerfi jak radosne oczekiwanie na rozwiązanie? Juz tuż tuż - jak sie masz?
Wronia - zaglądasz tu? Co u Ciebie?
Miśka jak sytuacja u Ciebie? Samopoczucie lepsze?
No i jeszcze Milunia! tez tak sobie atą naszą Pumę wyobrażałam, jak zapoluje na ciacho! A jak Wy - rośniecie? Dobrze się czujecie?
NO TO MACIE! WRÓCIŁAAAAAAAAAAAAM!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
ziaa wiesz co ja to się zastanawiam dlaczego kawały o teściowych są, ale o tych mężowych teściowych.. Matkach żon... wg mnie powinno być zupełnie odwrotnie a wiesz że kebabika wciągnęłam w sobotę z S na obiad? Ale tak to się pilnowałam a u Ciebie dobrze że już lepiej. Mnie trochę dół łapie, jakoś nie chciałam więcej niż 2 lata różnicy u dzieci. I tak się biję z myślami co dalej
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Ja tez zawsze chciałam dziecko z połowy roku, jak zaczynaliśmy starania to bardzo chciałam na piątą rocznice ślubu, a teraz co? Nic się nadal nie dzieje, kwestia miesiąca na rodzin przestała być istotna, na piątą rocznice nie wyszło, i jakoś tak coraz smutniej się robi
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Dziewczynki Aggi Ziaa kokardy do góry, nie załamujcie się, w końcu przyjdzie i na Was (Nas) czas Mi też jest ciężko, sama planowałam różnię wieku mniejszą niż 3 lata, ale się nie udało. Nie zawsze wszystko układa się tak, jak sobie to zaplanowałyśmy, ale nie wolno się poddawać! Damy radę! Kto, jak nie my!
Trzymam mocno kciuki za Was i za siebie też! UDA SIĘ!