BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1015927 przez niagara
Dobry wieczór, a tu nadal cisza jak makiem zasiał :P myślałam, że po całym dniu będę miała sporo nadrabiania, a tu tyle co nic ;)
Wpadam na chwilkę pochwalić się, bo właśnie dowiedziałam się, że kuzynka ze strony męża jest w ciąży :woohoo: dzieciątka spodziewają się na lipiec, także bardzo świeża sprawa :laugh: ależ się cieszę :woohoo: nareszcie nowe pokolenie zaczyna się pojawiać w naszej rodzinie :laugh:

Może gdyby i nam się udało, to było by trzecie maleństwo z tego samego rocznika... :whistle: ale czy się uda... :whistle: czas pokaże ;) buziaki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1015928 przez niagara

9 lata 4 miesiąc temu #1015935 przez zoi
martyna dobrze Cię rozumiem :kiss: Powodzenia!

magmus, aggi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

aggi ja mam pod wzgl. spania złote dziecko- śpi po 13-15 godzin w nocy z jednym karmieniem koło 6-7 :) Rozumiem Twoje szczęście.

9 lata 4 miesiąc temu #1015936 przez magmus88
Pumcia nic nie mówiłam jeszcze.... naprawde nie było okazji... widujemy się w drzwiach..... szczerze to chciałabym mieć pewność że jest wszystko ok. Wizytę mam dopiero 30. Może wytrzymam do tego czasu.

Nie chcę mu powiedzieć.... a potem za 5 min każdy rozejdzie się w swoją stronę.... chce, żebyśmy przeżyli to razem, na spokojnie. A teraz niestety czas na to nie pozwala.... Mąż jeżdził teraz na 8 a wracał najwcześniej 22.30. Teraz bedzie zaczynał na 6 i ciekawe o której będzie kończył.... bo po swojej pracy (czyli o 14) będzie jeździł pomagać tacie.... Muszę wytrzymać do tego 30.... mam taki plan, zeby wręczyć mu zdjęcie z USG.... o ile jakiekolwiek dostane hehehe

Chyba, ze uda mi się przed 30 wcisnąć na wizytę z NFZ.... jak bedzie wszytsko ok to wtedy tą wizyte z 30 bym przeniosła na kilka dni później.... (3 bądź 7 grudnia) wtedy też myśle, że serduszko bym może już zobaczyła.... zaczynałabym wtedy 6 tydzień.

Zoi a mogę wiedzieć jak wygląda Twoja beta??? Pisałaś, że koło środy będziesz powtarzać?? ja tez :) u mnie owu była trochę później. Jakieś 4 dni :)

Aggi, Zoi... Wy to macie kochane dzieci :) każdemu rodzicowi takich życzyć :) z takim spaniem! Marzenie :)

9 lata 4 miesiąc temu #1015939 przez Nefri
magmus z jednej strony rozumiem, ze nie chcesz tak w biegu mu o tym mowic, ale pamietaj, ze to tez jego szczescie i nawet jakbys mu powiedziala w nocy, jak wroci, to by najwyzej nie mogl usnac z wrazenia. a na sluchanie serduszka to juz koniecznie powinniscie isc razem, bo to jest wielkie przezycie rowniez dla ojca.

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1015940 przez niagara
Dzień dobry :)
Straciłam głos :( Nie wiem skąd mi się to wzięło, od trzech dni boli mnie gardło, mam głos zachrypnięty i nic więcej :unsure: Żadnych innych objawów chorobowych :unsure:
Wiecie co, jeśli o spanie chodzi to ja mam iście złote dziecko :)
Pewnie mi nie uwierzycie, ale moja Julka miała równy miesiąc, kiedy przespała pierwszą, całą noc i tak już zostało ;) Teraz też śpi od 20-7.30 :)
Miłej niedzieli!

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1015942 przez niagara
A tu jeszcze wprowadze Wam trochę nastroju świątecznego :) Te, które mają dzieci, wiedzą jak to wygląda, a te, które jeszcze ich nie mają, niech zobaczą na co trzeba się przygotować :P :P :P

mobile.facebook.com/story.php?story_fbid...225119774222076&_rdr

9 lata 4 miesiąc temu #1015966 przez zoi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1015967 przez nati.olsztyn
niagara Dobrze że przypomniałaś.:) Chyba czas się zabrać za pieczenie pierniczków;) Chociaż rok temu znikały zaraz po upieczeniu i piekliśmy trzy razy do Świat ;)hehe

9 lata 4 miesiąc temu #1015971 przez Miluniaa
Co racja to racja :) jak sie czuje ruchy codziennosc wydaje sie spokojniejsza ... ja jeszcze dodatkowo codziennie wieczorem przed snem słuchałam serduszka stetoskopem to mnie uspokajalo najbardziej w sytuacjach tez gdy ruchy byly malo wyczuwalne :) teraz jestem na etapie ze ni ma slabych ruchow tylko istne szalenstwo to stetoskopem slucham dla wlasnej przyjemnosci ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1015978 przez magmus88
Cześć dziewczyny :))

Nefri - na słuchanie serduszka oczywiście, że go wezmę.... Tylko podejrzewam, ze na pierwszej wizycie jeszcze nic nie usłyszę bo będzie to koniec 5 tygodnia.... Ale później już oczywiście :)

Mam jednak nadzieję, że uda mi się do 30 dostać na wizytę z nfzu.... zeby dowiedzieć się czy wszystko jest ok, wtedy tą wizytę z 30 przeniosłabym sobie kilka dni poźniej i moze serduszko by już było :)

Poza tym muszę się Wam pochwalić, ze mąż wie :D dziś mu powiedziałam po obiedzie..... powiedziałam, ze mam dla niego deser i zrobiłam mu "ence pence, w któej ręce" ahhaha. Były łzy szczęścia, skakał, krzyczał. Jest szczęśliwy :)

Mogę stwierdzić, ze jest mi lżej, ze oprócz mnie ktoś jeszcze wie :D

Co do pierników.... Już się umawiałam z mamą, ze będziemy razem robić. Tzn mama piecze ja dekoruje hehehe. Może nam się uda w tym tygodniu :)

Zoi to prawda.... teraz nic nei wiadomo, nic nie czuć... poza tym ja nie mam żadnych objawów... nawet jakoś spektakularnie mnie piersi nie bolą.... gdyby nie beta i testy to bym nic nie wiedziała.... Bo nawet zdarzało mis ię nie mieć przez kilka miesięcy @ co wcale nie oznaczało ciąży...

9 lata 4 miesiąc temu #1015995 przez Patikierc
Hejka dziewczyny mam pytanie już do tych które maja dzieci znacie takie wózki jak "Jane Slalom Pro 3w1" Jeśli tak to co o nich powiecie? Dobre są? Miała któraś?

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1016003 przez Pumcia
Magmus - powiedziałaś :woohoo: lżej na duszy co ? taka tajemnica przed mężem ? :evil: cieszcie się gołąbeczki :kiss:

Milunia - Ginowi zabawkę ukradłaś ? :evil: kiedy do Nowaka idziesz przypomnij :silly:

Patikierc
- ja też patrzyłam 3 w 1 - mi zależy na tym, żeby był lekki i mieścił się w bagażniku :whistle:

Niagara
- ja tal miałam w tamtym tyg, nie wiem czemu ale straciłam głos . . . zupełnie bez objawów. Do tej pory nie wiem skąd to się wzięło :woohoo: Najśmieszniejsze jak byłam w pracy - a pracuje w handlu :evil: ano to odebrać telefon, ani to z klientami porozmawiać he he śmiesznie było heeheh

9 lata 4 miesiąc temu #1016013 przez moofka
Hej z wieczora ;) melduje koniec @, od jutra siuram na testy :woohoo: zobaczymy co tam się u mnie dzieje i kiedy :whistle:

Pati nie znam tego wózka ale powiem ogólnie - lepiej wziąć wózek 2w1 a fotelik kupić firmy która specjalizuje się w fotelikach.

9 lata 4 miesiąc temu #1016028 przez aggi
Dzień dobry ;) melduje że moja @ przyszła o 6 idealnie punktualnie. Panna idealna. Kurka. Miłego poranka! Wpadnę później ponadrabiac, teraz jeszcze grzeje się w łóżeczku :whistle:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka