- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Cukrzyca to cukrzyca a anemie można łagodzić zelazem w formie tabletek
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Sandrusia - a patrz bo Cię nawiedzę - i wtedy to się zdziwisz po porodzie będę tam mieszkać więc wiesz
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Martynka... co za włamywacze... masakra.... u moich rodziców jakiś czas temu też była próba włamania... też wkładke chcieli złamać.... tragedia ;/
A kiedy masz to badanie?? Bede trzymała kciuki
Pumcia dzieki... nawet poogladac nie dasz :PP
Zia - ważne, że trafiłaś na dobrego lekarza i coś działa oooo to już lada dzień będą wióry leciały!!
Nat - współczuję teściów... naprawdę.... Ciesz się Władem ile możesz Za niedługo swoją uwagę będziesz musiała dzielić przez 2 Matko jaka histroia z tą babką... masakra
Zoi - a w normach się mieścisz?? To może nie stresuj się na zapas... wiem, ze po jakimś czasie beta już zwalnia i nie ma tak dużego przyrostu.....
Sandruska dzieki za przepis ostatnio brakuje mi pomysłów na obiad
Parti... to Ty pytałaś o ten wózek czy już go kupiłaś?? Bo zgupiałam
Pumcia gratuluje ruchów! Pewnie piekne uczucie??
Milunia - duża już ta Twoja kruszynka a moze jakies suplementy by wystarczyły?
Byłam dziś na tej bedzie.... w środe wynik 119, w piątek 307 a wynik z dziś 1747 . Ekspertki prosze o wypowiedź.... wydaje mi się, ze chyba dobrze przyrasta??
Trochę się boję.... dziś 2 razy dość mocno bolał mnie prawy jajnik. A z prawego była ostatnia owulacja. Boje się, że może jajeczko zagnieździło się tam gdzie powinno.... ech... Do poniedziałku jeszcze daleko, a wtedy mam wizytę. Nic, zostaje mi tylko czekać
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
magmus beta super !
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Powiem Wam że włamanie to jedna z gorszych rzeczy jaka mnie ostatnio spotkała. Byliśmy w pracy jak to się stało ale szok po powrocie straszny. I to nawet nie chodzi o to co mogliśmy stracić bo za dużo w domu nie mamy ale poczucie bezpieczeństwa mam teraz mocno zachwiane.
Anabelle kiedyś pisałaś o innym forum na którym piszesz. Moja koleżanka niedawno urodziła i szuka wsparcia młodych mamuś mogłabyś mi podać namiar na tamto forum?
Miluniaa trzymam kciuki. Będzie dobrze. Dziewczyny tu Ci powiedzą co jeść żeby nadrobić braki witaminowe
Magmus badanie mam w piątek. Całe szczęście mąż ze mną pójdzie to może będzie mi łatwiej. A Ty miałaś HSG bo mi się coś kojarzysz z jakimś zabiegiem laparoskopem. ..
Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia wszystkim razem i każdemu z osobna też mam nadzieję że zbliżamy się już do końca starań. Tylko jeszcze tego końca nie widzę
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Magmuś Dla wAS też wszystkiego dobrego, beta cudna :*
Nat współczuje teścia,,, naprawde.. mój może ma swoje wady , ale na szczeście nie wtrąca się do naszych spraw, dom duży, to czasem go cały dzień nie widze.
A poza tym jakoś strasznie szybko dni mi lecą ostatnio, i chyba jakieś przesilenie mnie dopadło, bo o 20 już robie się senna i zmęczona. Mąż przez ostatnie dni też non stop w pracy a ja sobie miejsca nie moge tu znaleść. Jestem niecałe 100km od domu a tęsknie jak cholera
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Myślę, że w Twoim przypadku będzie podobnie Uszy do góry!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
ziaa ahaaaaaaaaaa no to pięknie A testy owu robisz czy monitoring masz czy jak?
aklim szczęśliwa, że już po wszystkim? szok że Cię nie zbadali. Może musisz się umówić do jakiegoś osobno? o płynie w jąderku słyszałam, ale nas to nie spotkało więc nie pomogę oby wszystko było OK.
nat przytulam dlatego cieszę się że nie muszę z teściami mieszkać..
zoi jak wynik w normie to w normie
sandra no i elegancko, lekarz tylko powie że jest OK i będziecie mieli spokój
moofka to cykle jak ja przy Maksie owu mi zawsze wypadało ok 19/20 dnia jak miałam 32 dniowe cykle
pumcia powiem Ci że fakt że mam Maksa sprawia że aż tak mi się nie 'pali' do drugiego tzn no wiadomo marzenia są ta różnica wieku itd to tylko takie wyobrażenie że mogłoby być super. Ale nie ma to trudno, widocznie co innego nam jest pisane
milunia na anemię to na bank żelazo Ci przepisał co ? moof dobrze gada, ja też łykałam tardyferon przez 3/4 ciąży... a anemia z cukrzycą nie ma nic wspólnego.
magmus który tc ci w poniedziałek będzie wychodził ?
martyna my w sumie bez testów owu ale też bez zabezpieczania jechaliśmy 2 lata niemal i nic. Ktoś by powiedział że 'mieliśmy farta' ale na prawdę myśleliśmy że coś z nami nie tak. Dopiero przy testach owu i to po pół roku się udało. Więc nooo nie wiem dlaczego ale może znów nam długo zejść. A jakoś do lekarza nie chcę iść, jeszcze bardziej się nakręcać, doszukiwać problemów. Skoro mam jedno dziecko to jest ok
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
moof a jak miałas cukrzyce to rano pojawiały sie ketony? BO ja walcze z tym cholerstwem i dzien sa, a na 2 nie ma
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Zoi tak jak dziewczyny piszą, jak wynik w normie to się nie ma co martwić. poza tym dobrze któraś napisała - chyba po 6 tyg. ale dokładnie nie wiem, czy na pewno po 6, przyrost bety spowalnia znacznie. Ja w pierwszej ciąży narobiłam paniki jak miałam taki słaby przyrost, dopiero moja gin mnie uświadomiła, że beta jest super a na tym etapie ciązy tak już jest.
Aggi, Martyna, Brown Ziaa wiadomo, że jak chce się dziecko, to ciezko jest wyłączyć myślenie o tym, jest to prawie niemożliwe. Ja też miałam takie postanowienia, że się wyłączę, ale tak naprawdę to się nie udało. U nas to było tak, że po prostu udało mi się spotkać z moja gin, która mnie uspokoiła, przedstawiła plan działania, do tego kupiłam sobie castagnus i uwierzyłam, że ok, pewnie w tym cyklu nie wyjdzie, ale w następnym to już na bank, bo jestem pod opieką lekarza. Poza tym, to już byliśmy tak zmęczeni tym udawaniem, że niby o tym nie myślimy, że po prostu podeszliśmy do tego zadaniowo. Powiedziałam meżowi, kiedy mamy się kochać, w jakiej pozycji, bez żadnych romantyzmów, pierdół itp, po prostu mus, to mus i wyszło tak, że się z tego śmialiśmy, bo czasem to naprawde nie mieliśmy ochoty, ale trzeba było spełnić obowiązek, więc krótka piłka, żeby tylko odfajkować i właśnie w tym cyklu się udało. Więc może nie ma co udawać, że odpuszczacie, że nie myślicie, że nie mówicie mężowi, że to dzisiaj i że trzeba, tylko potraktujcie to razem jako zadanie do wykonania.