BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 tygodni temu #1017838 przez Sandruska1995
moofka teraz też świętuje ale ze szczęścia i nie dowierzania ale już dobrze czekam do soboty a potem do 18stego. :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu #1017839 przez Sandruska1995
moofka i dziękuję oczywiście :kiss:

Nowa strona ;)

9 lata 3 tygodni temu #1017845 przez niagara
Hahaha Aggi a już Ci chciałam gratulować :laugh:

9 lata 3 tygodni temu #1017855 przez Pumcia
Aggi Czarownico, jak zobaczyłam u Ciebie ten testy to byłam gotowa na telefonie wymęczyć posta z gratulacjami - ale patrze niżej buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dopisałas, ze to est z poprzedniej ciązy więc się rozczarowałam :whistle: no nie rób mi tego :evil:
Glukoza Ci smakowała ? bleeeeeeeeeeeeeeeee ja słodyczy nie jem bo mi się nie chce więc myślę, że u mnie nie pójdzie tak łatwo :evil:

Nati
bo dzieci to ciekawskie bestie :woohoo:

A dzwoniłam dziś do mojej kliniki i nie mogę przełożyć połówkowego bo nie ma miejsc ;/ także ide w 24 tyg, pani w recepcji powiedziała mi, ze teoretycznei do 25 tyg się robi więc się uspokoiłam :)

9 lata 3 tygodni temu #1017860 przez magmus88
Aggi - Ty łobuziaro! Fajnie mnie zrobiłaś w balona :PP i myślę, że nie tylko mnie :)

Pumcia - al ebędziesz miała sesje.... i poza tym to już tak daleko u Ciebie?? Masakraaaaaaaaaa

Dziewczyny u mnie coś z apetytem się dzieje.... jestem głodna a nie wiem co zjeść. Nic mi się nie chce. we wtorek wieczorem robilam makaron ze szpinakiem, pieczarkami i kurczakiem, taak za mną chodził... pierwszy dzien nie umiałam się go najeść.... a dziś... nie umiem patrzeeć na niego :( zostało mi tego mase, bo mój mężu nie przepada..... szkoda mi wyrzucać :( a długo znowu nie poleży.... tragedia :(

Poza tym wkurzyła mnie dziś babka w laboratorium.... byłam o 9.50 u niej (chciałam zrobić betę, bo ostatnio lekarz zalecił żeby zrobić jeszcze koło czwartku - piątku) a ona mi mówi, ze już ma kase zamkniętą... a na drzwiach napisane jak byk 7 - 10. I mówie, ze jeszcze nie ma 10..... a ona mi, ze materiał i tak jest pobierany do 9.45... Na jej szczęście była mała kartka na drzwiach mówiąca o tum bo inaczej nie wiem co bym jej zrobiła.... Szczególnie, że nie lubie tej babki tam... jest taka wścibska. Na siłe chce być miła i "koleżeńska" w sensie, ze zgrywa koleżankę....

No i jeszcze nie mam ochoty na kawę.... mimo, że i tak pijałam bardziej napój kawowy :D (więcej mleka niż kawy) hehehe to np. dziś w ogóle nia miałam smaka....

Poza tym w pracy mam masakrę... chcę już wiedzieć że u mnie wszystko ok i mam nadzieje czym predzej isc juz na L4 bo nerwowo nie wydole.... tzn mam nadzieje ze do marca dociągne psokojnie ;)

9 lata 3 tygodni temu #1017867 przez moofka
Pumcia to to będzie pierwsze usg z tatusiem? połówkowe to takie porządne, można się napatrzeć na malucha :)

magmus przyzwyczajaj się :P ja potrafiłam pół godziny stać przed lodówką nie mogąc się zdecydować na co mam ochotę :side:

9 lata 3 tygodni temu #1017869 przez Pumcia
Magmus - zobaczysz jak ten czas zapiepsza . . . zdaje się niedawno się dowiedziałam a tu już 5 miesiąc :woohoo: nie zdążę sie ogarnąć a na porodówcę będę przeć :woohoo:

Moofka - tak pierwsze USG męża, zobaczy swojego synusia :woohoo: Mam nadzieję, ze się nie przyczepi do mnie, że ta pózno bo słyszałam, że mało sympatyczna kobieta . . . ale najważniejsze, że jest dobra i dokładna ! :silly:

9 lata 3 tygodni temu #1017872 przez Miluniaa
moof biore raz dziennie rano, bo tak napisane na recepcie za 2 tygodnie zrobie badanie jak za malo sie podniesie to zwieksze dawke o jedną tabletke na wieczor ale bede miala wizyte akurat wtedy i zapytam gina czy mozna ;)
I dobrze Ci tak Pumo jedna! bedziesz piła ten ulepek :sick: :sick: :sick:
A tak serio to nie jest źle ja miałam polowe cytryny wzielam w razie cos ale łyknełam bez i stwierdziłam, że dam rade, wiec jej nie użyłam :) Jesli moge cos doradzić to weź słomke mniej czuc smak i w razie jak glukoza nie do konca sie rozpusci mozna wymieszać ;)

9 lata 3 tygodni temu #1017885 przez Pumcia
Wciągnę to nosem WREDOTO ŚLEDZIOWA :evil: :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 tygodni temu #1017886 przez moofka
Pumcia jak nie ma miejsc wcześniej to co masz poradzić :pinch: to mąż będzie miał radochę :woohoo: już kawał chłopa będziecie oglądać ;) mój mąż zaliczył wszystkie usg, na pierwszym mówił że dziecko wygląda jak krewetka a na genetycznym zobaczył już małego człowieczka i się wzruszył :blush: fajne przeżycia :)

Milunia oby Ci się wyniki poprawiły po mniejszej dawce :)
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1017888 przez Pumcia
Mnie mały podkopuje w nocy, zażartowałam że pewnie głodny - to mąż powiedział, ze jak przyjedzie to będzie wstawał w nocy i mi jedzenie przynosił żeby synuś nie był głodny :laugh:

9 lata 3 tygodni temu #1017931 przez aklim88
Piękne brzuszki dziewczęta !!
Sandruska - moje gratulacje. Teoria oderwania głowy od macicy sie sprawdza w 100% i mały ryczy to na tyle co zdążyłam...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Podziękowania: Sandruska1995

9 lata 3 tygodni temu #1017932 przez aklim88
Jakiś niespokojny jest dzisiaj. Udało sie zatkać paszcze cycem.
Pewnie nigdy Was nie nadrobię.
Z utęsknieniem czekam na weekend.
Aggi - a juz myslalam ze to teraźniejszy test i sie cieszyłam
Wczoraj dowiedziałam sie ze moja przyjaciółka z dzieciństwa jest w 5tyg. Ma juz 6cio letnia córkę z innym gościem. Mam nadzieje, ze ten jej nie zostawi.

Ktoras pytała o paciorkowca. Z tego co wiem, to często sie zdarza w drugiej ciazy mimo ze w pierwszej nie było. To nic strasznego. Dadza antybiotyk i tyle. Co ciekawe mnie teraz pod tym katem nie badali, mówiłam, ze miałam to stwierdzili, ze teraz mi nikt nie wykrył (bo i nie badał, ale mniejsza o to) i nic mi nie dali i nie mieliśmy żadnych problemów.

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1017935 przez aklim88
I co najważniejsze o czym zapomniałam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 tygodni temu #1017939 przez paula123
Hej kobietki ;) mam pytanie mialam ostatni okres 9.wrzesnia. jestem w ciazy i jak na moje wyliczenia jest to 13 tydzien mam racje ? Bo dwoch lekarzy mowi mi zupelnie inaczej jeden ze 11 a drugi ze 12 tydzien i juz zglupialam.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka