- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Nowa strona
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Glukoza Ci smakowała ? bleeeeeeeeeeeeeeeee ja słodyczy nie jem bo mi się nie chce więc myślę, że u mnie nie pójdzie tak łatwo
Nati bo dzieci to ciekawskie bestie
A dzwoniłam dziś do mojej kliniki i nie mogę przełożyć połówkowego bo nie ma miejsc ;/ także ide w 24 tyg, pani w recepcji powiedziała mi, ze teoretycznei do 25 tyg się robi więc się uspokoiłam
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Pumcia - al ebędziesz miała sesje.... i poza tym to już tak daleko u Ciebie?? Masakraaaaaaaaaa
Dziewczyny u mnie coś z apetytem się dzieje.... jestem głodna a nie wiem co zjeść. Nic mi się nie chce. we wtorek wieczorem robilam makaron ze szpinakiem, pieczarkami i kurczakiem, taak za mną chodził... pierwszy dzien nie umiałam się go najeść.... a dziś... nie umiem patrzeeć na niego zostało mi tego mase, bo mój mężu nie przepada..... szkoda mi wyrzucać a długo znowu nie poleży.... tragedia
Poza tym wkurzyła mnie dziś babka w laboratorium.... byłam o 9.50 u niej (chciałam zrobić betę, bo ostatnio lekarz zalecił żeby zrobić jeszcze koło czwartku - piątku) a ona mi mówi, ze już ma kase zamkniętą... a na drzwiach napisane jak byk 7 - 10. I mówie, ze jeszcze nie ma 10..... a ona mi, ze materiał i tak jest pobierany do 9.45... Na jej szczęście była mała kartka na drzwiach mówiąca o tum bo inaczej nie wiem co bym jej zrobiła.... Szczególnie, że nie lubie tej babki tam... jest taka wścibska. Na siłe chce być miła i "koleżeńska" w sensie, ze zgrywa koleżankę....
No i jeszcze nie mam ochoty na kawę.... mimo, że i tak pijałam bardziej napój kawowy (więcej mleka niż kawy) hehehe to np. dziś w ogóle nia miałam smaka....
Poza tym w pracy mam masakrę... chcę już wiedzieć że u mnie wszystko ok i mam nadzieje czym predzej isc juz na L4 bo nerwowo nie wydole.... tzn mam nadzieje ze do marca dociągne psokojnie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
magmus przyzwyczajaj się ja potrafiłam pół godziny stać przed lodówką nie mogąc się zdecydować na co mam ochotę
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moofka - tak pierwsze USG męża, zobaczy swojego synusia Mam nadzieję, ze się nie przyczepi do mnie, że ta pózno bo słyszałam, że mało sympatyczna kobieta . . . ale najważniejsze, że jest dobra i dokładna !
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
I dobrze Ci tak Pumo jedna! bedziesz piła ten ulepek
A tak serio to nie jest źle ja miałam polowe cytryny wzielam w razie cos ale łyknełam bez i stwierdziłam, że dam rade, wiec jej nie użyłam Jesli moge cos doradzić to weź słomke mniej czuc smak i w razie jak glukoza nie do konca sie rozpusci mozna wymieszać
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Milunia oby Ci się wyniki poprawiły po mniejszej dawce
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Sandruska - moje gratulacje. Teoria oderwania głowy od macicy sie sprawdza w 100% i mały ryczy to na tyle co zdążyłam...
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pewnie nigdy Was nie nadrobię.
Z utęsknieniem czekam na weekend.
Aggi - a juz myslalam ze to teraźniejszy test i sie cieszyłam
Wczoraj dowiedziałam sie ze moja przyjaciółka z dzieciństwa jest w 5tyg. Ma juz 6cio letnia córkę z innym gościem. Mam nadzieje, ze ten jej nie zostawi.
Ktoras pytała o paciorkowca. Z tego co wiem, to często sie zdarza w drugiej ciazy mimo ze w pierwszej nie było. To nic strasznego. Dadza antybiotyk i tyle. Co ciekawe mnie teraz pod tym katem nie badali, mówiłam, ze miałam to stwierdzili, ze teraz mi nikt nie wykrył (bo i nie badał, ale mniejsza o to) i nic mi nie dali i nie mieliśmy żadnych problemów.
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- paula123
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0