BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1018769 przez Miluniaa
Pumcia a Ty kiedy idziesz podgladac? bede trzymac kciuki zeby wszystko bylo ok . No i malzonek zobaczy :woohoo: :woohoo: mowie Ci jakie to dla nich jest przezycie , moj nie mogl uwierzyc ze widac ludzika jak byl pierwszy raz :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 tygodni temu #1018770 przez Miluniaa
up

9 lata 2 tygodni temu #1018771 przez Pumcia
Ja idę na połówkowe dopiero 30 grudnia, mąż już nie może się doczekać - pierwsze jego Usg i to takie szczegółowe :D Kuuuuuuuuuurde musze znaleść jakaś kiecke na sylwestra bo wybieramy się na bal - pewnie nas ostatni w tym dziesięcioleciu :evil:

9 lata 2 tygodni temu #1018776 przez Sandruska1995
pumcia też mieszkałam na 3 ale wnosilam małego w spacerowce. Wiem co to znaczy. Na szczęście mieszkam na 1 teraz :)

9 lata 2 tygodni temu #1018779 przez natB
Piękne łóżeczko ;) co prawda nie w moim stylu. Bo ja wolę klasyczne białe, qle najważniejsze, że Wam się podobają ;).. Nam na szczęscie nie będzie potrzebne uf uf dużo wydatków nas ominie, ooo i wózek tez uf ;)

Dziewczyny taki stres mnie ogarnia :(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 2 tygodni temu #1018780 przez natkka
Cześć Dziewczyny :)
Magmus, Sandruśka gratulacje :)
Natb -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

U mnie powolutku leci do przodu, niestety znowu jestem przeziębiona więc średnio się czuję :( no i zaczęłam już coś kupować :) mamy troszkę ciuszków i fotelik - recaro privia :)

9 lata 2 tygodni temu #1018781 przez natB
nattka ze u nas już w sumie o ta histerie nawet nie chodzi..

9 lata 2 tygodni temu #1018782 przez natB
nattka wow u Cb juz 3 trymestr! Super ;) szykujecie się :) najpiękniejsze, a zarazem najtrudniejsze chwile przed Wami :D pokaż brzuszek :D

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1018785 przez moofka
Dobry :)

Wczoraj miałam inwentaryzację i nawet nie zaglądałam zbytnio :blush:

Nat imię wyśle Ci na priv ;) Zośka też ma ataki histerii - bawi się ładnie a jak jej coś nie wyjdzie to koniec świata :ohmy: i jak jej coś nie podpasuje to też dosadnie daje znać :evil: ja właśnie jak Natyka napisała uznaje to za bunt dwulatka :whistle:

Nattka zdrówka i poka bebolka :)

Matko ale wczoraj obkupiłam Zośkę B) wyprzedaż w hamie, wyprzedaż w smyku, promo w reserved.... oszaleć można :woohoo:

9 lata 2 tygodni temu #1018790 przez natB
Moofka a co to zwyprzedaze w hm? Aaaa q tez bym coś kupiła :P zwłaszcza małej heh i Wladowi zresztą też :)
Ja czekam na promo w zarze :D

Eh no nie wiem, nie pasi mi to z buntem.. No nic zobaczymy

Czekam na prv! :D

9 lata 2 tygodni temu #1018793 przez moofka
Nat priv poszedł ;) Zara z wyprzedażą wchodzi dopiero po świętach z tego co mi wiadomo :whistle: smyk po świętach ma pogłębienie a ham od razu rypnął 50% :side:

9 lata 2 tygodni temu #1018807 przez natB
O zarze to wiem, co roku udaje mi się coś wyhaczyc, ale kurna hm zadkoczylas mnie, bo na stronie ani widu ani słychu o wyprzedażach ;/.. Sklepy swoim życiem, a strony internetowe i strony online swoim życiem się toczą :/ a ja teraz głównie robie zakupy przez www. Bo nie mam czasu i siły i transportu eh :/

9 lata 2 tygodni temu #1018809 przez natB
Kurna Moofka przeczytałam wiadomość prv!!! Szok :D Mega :woohoo: :woohoo: mi tam się widzi B)
Podziękowania: moofka

9 lata 2 tygodni temu #1018813 przez moofka
Nat hehe mi też się widzi :laugh: śmieje się jak muszę komuś przeliterować albo jak ktoś zapisuje moje imię jako nazwisko i dopytuje "no ale poda pani imię" :P ham podobno miał dzisiaj wejść online z wyprzedażą ale póki co cisza :whistle: smyk ma wyprz online, stacjonarnie reserved się już szykuje B)

9 lata 2 tygodni temu #1018817 przez aggi
Cześć i czołem B) spanie 19;30-6;10-9 :) nie wiem co pisać hehe :) Mam dzisiaj zacny plan umyć choć jedno okno :evil: i wyprać firankę ;) i obiad zrobić - dorsza z ziemniaczkami :) mmmm :) Moja babcia dziś kończy 70 lat ! SZOK, nikt jej tyle nie daje jak ją widzi :)

nat przepiękna MAPA :woohoo: jestem oczarowana, serio ! super jest ! co do drugiej ciąży to samo powiedziałam S :D mamy ubranek całą masę, wszystkie akcesoria, nic tylko drugie rodzić bo wydatki nas ominą :D hehe :D

sandra ja na allegro patrzyłam to 900 :) bo ten co ja kupowałam to też w sklepie 1500 ponad a na allegro 1400 zapłaciliśmy :) warto poszukać :) te zwykłe wózki są super jak ktoś tylko gondoli używa i mieszka w domu jednorodzinnym co nie trzeba znosić :) mi się podobają ! mimo że 'staroświeckie' to dużo takich widuję na ulicach :) a baby merc też ze skrętnymi kołami robi wózki fajne :)

magmus daj znać po wizycie :kiss:

pumcia ja mam lekki wózek :P Jak na inne to leciutki :D też patrzyłam właśnie pod kątem wagi :D śliczne to łóżeczko :)

natka recaro to dobra firma :) też mamy :) young sport :) zdrowiej !

moofka ZAKUPOHOLICZKO :silly: :silly: :silly: :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka