BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 tygodni temu #1018978 przez aggi
Witam się :)

natka śliczny brzuś :* Tęskno mi do mojego haha :)

nati jazdy po cukrze tzn?? My nie możemy tak łatwo cukru odpuścić.. no ale dziecku nie dajemy. Tzn wiadomo ten miś lubiś raz na jakiś czas czy ciasto domowe.. Ale nie żeby codziennie lizaka czy batona dawać..

pumcia ja też już nie wiem, może cykl bezowulacyjny :blink:

paula nie martw się, może coś nadwyrężyłaś. A może maluszek uciska. Ale każdą niewiadomą zawsze lepiej skonsultować z lekarzem swoim.

magmus super super :) a masz zdjęcie? :) i suwaczek kurka RAZ DWA zakładaj ! :)

ziaa tzn niepęknięty pęcherzyk zrobił torbiel czy jak? Biedna :( Przytulam :kiss: :kiss: :kiss: kochana ale może na Nowy Rok będzie prezent :) Ten rok się skończy, a następny od razu z cudownymi wieściami :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

zastanawiam się co u zoi, cornick, joanny ??????????
MELDOWAĆ SIĘ :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 tygodni temu #1018979 przez aggi

9 lata 2 tygodni temu #1018982 przez nati.olsztyn
aggi Młody po cukrze nie jest soba, jest nerwowy, placzliwy, szaleje itp. Dlugo go obserwowaliśmy i to ewidentnie cukier tak na niego działa.

Jakoś nie mam już problemu z zastąpienie cukru czymś innym. Do ciast dajemy miód, czasem ksylitol a najczęściej po prostu syrop z daktyli i jest mniam. ;)

9 lata 2 tygodni temu #1018984 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 2 tygodni temu #1019003 przez aggi
cornick masz nasze kciuki musi być dobrze :) daj koniecznie znać czy jest wszystko dobrze :) fajnie ze się odezwałaś ;)

9 lata 2 tygodni temu #1019009 przez Nefri
nati. pewnie, cukier to zło ;) ja też w ogóle cukru w domu nie używam, też albo miód, albo ksylitol, albo ewentualnie cukier brązowy, np. do pizzy, bo wiadomo, że drożdże cukru potrzebują ;) a to prawda, że dzieci jak jedzą dużo cukru, to są nerwowe, nadpobudliwe, mają problemy z koncentracją. A Ty myślisz o trzecim dziecku, czy po prostu chcesz sprawdzić jak wygląda Twój cykl? Bo ja zaszłam w ciążę 3 miesiące po odstawieniu od piersi i gin mi mówiła, jak przez te 3 miesiace nie mogłam zajść, że prawdopodobnie prolaktyna jeszcze za wysoka, bo jeszcze laktacja się nie skończyła tak na 100% i pewnie to jest powód, dlaczego te trzy cykle nie wychodziło.
Natka szczuplutka jesteś, super, brzucholek B)

9 lata 2 tygodni temu #1019015 przez nati.olsztyn

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 2 tygodni temu #1019017 przez Nefri
Nati ja karmilam 12 miesięcy a @ dostałam po 8 miesiącach od porodu i miałam je całkiem regularne, ale to nie znaczy, że plodnosc wraca tak w 100%. Oczywiście, że w ciaze możesz zajść, ale jednak podczas laktacji wytwarzana jest duża ilosc prolaktyny, która po prostu utrudnia zajście w ciążę.
Ziaa wiem, że ja ciągle omtym castagnusie pisze, jakbym pieniądze za to dostawala, ale może kup sobie i zacznil lykac od początku nowego cyklu?

9 lata 2 tygodni temu #1019018 przez natB
Zaciśnięte kciuki cornick

nati.Olsztyn a wiesz, że miód do ciast to tylko sztuczny. Bo naturalny przy wysokich temp. Staje się toksyczny.. Ksylitolu tez używamy ale dość mało, bo ciężko wpływa na przewód pokarmowy rąk czytałam najlepszy jest faktycznie syrop z daktyli :)..

Co do tej nadpobudliwości to faktycznie może być prawda, nigdy widzicie nie zglebialam tematu, ale warto poczytać :) dużo można się dowiedzieć heh :)..

9 lata 2 tygodni temu #1019031 przez nati.olsztyn
nat BTak, wiem o tym miodzie. Dlatego u nas głównie syrop z daktyli idzie, swojej roboty oczywiście;) Ksylitol działa przeczyszczająco no i nie jest naturalny więc sporadycznie go używam. A co myślicie o syropie klonowym, dosypuja do niego cukier czy nie? Ostatnio teściowa tak zachwalala ale nie wiem co myśleć.

9 lata 2 tygodni temu #1019034 przez aggi
nefri jak tam? :) Eryk grzeczny? :) no no Maks jak raz wafelka zjadł to normalnie mało chałupy nie poprzestawiał masakra. A poza tym to cukier i na zęby i na inne rzeczy szkodzi

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1019035 przez nati.olsztyn

9 lata 2 tygodni temu #1019039 przez aggi
nati taaak starania były, ale jakoś dziwnie wszystko toczy się w tym cyklu. no nic czekam dalej nic innego mi nie zostało ;)

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1019050 przez nati.olsztyn

aggi napisał: nati taaak starania były, ale jakoś dziwnie wszystko toczy się w tym cyklu. no nic czekam dalej nic innego mi nie zostało ;)

;)

9 lata 2 tygodni temu #1019053 przez Sandruska1995
aggi a może jednak :P też myślałam że w tym roku już nie będzie nic :laugh:

A u mnie znowu :sick:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka