- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
martyna oj kochana ja kompletnie już nie wiem o co kaman. No trudno.. tylko nawet nie wiem kiedy się @ spodziewać a zawsze wolałam być przygotowana
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Aggi No to Ci się poprzestawialo. U mnie dziś powtórka z wczoraj cały dzień susza a wieczorem znów potok śluzu. Zobaczymy co test pokaże;)
Edit: aggi Też mi przeszło przez myśl to co Ziaa mówi ze może nie te testy robisz;)
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
ale ćwiczenia mozna zacząć kiedy jest ciąża donoszona, pare tyg. przed terminem
Jesli lekarz mi nie zabroni i nie bedzie przeciwskazan to bede cwiczyc i podziele sie opinią
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Nat - super ciuszki
Dziewczynki, skoczylam dzis na ostry dyzur, bo juz mi tak temp skakala, prawie 39 C, ze sie fatalnie czulam. Werdykt - infekcja prawego ucha zlapana na czas, tzn jeszcze nie boli, ale juz jest. Antybiotyk na 7 dni. Podobno jakis agresywny przeziebieniowy wirus grasuje, bo maja teraz duzo przypadkow z powiklaniami.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pinezka napisał: Aggi - no wlasnie, moze to nie ten test?
Nat - super ciuszki
Dziewczynki, skoczylam dzis na ostry dyzur, bo juz mi tak temp skakala, prawie 39 C, ze sie fatalnie czulam. Werdykt - infekcja prawego ucha zlapana na czas, tzn jeszcze nie boli, ale juz jest. Antybiotyk na 7 dni. Podobno jakis agresywny przeziebieniowy wirus grasuje, bo maja teraz duzo przypadkow z powiklaniami.
Oj...Dobrze ze na czas złapane! Zdroweczka życzę!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nati no coo ty. Wszystko normalnie u mnie, no oprócz tego braku objawów owu. Może cykl bezowulacyjny czy coś..
pinezka widziszzz dobrze że poszlas do lekarza! Zdrowiej!! a u mnie wszystko całkiem normalnie @ itd... potem się poknociło
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Moofka Jak Zosia uwielbia to muszą być! A jak .. Nas kurna jakieś smary znowu biorą Grr człowiek się denerwować ciągle musi euh
aggi pocieszenie Cb ze mi nigdy testy owu nie Wychodziły, a Helenka w brzuszku siedzi.. Może za późno zaczęłas testować hm? 3maj się swojego postanowienia i odpuść
Ubranka dla Maksa super ale Ci się udało
milunia ja takie bóle przechodzę od ponad 2 miesięcy, dziś ledwo chodzę bo wczoraj przesiedzialam za kierownicą auta 2 h i w teatrze 2 h i zdycham... ty jeszcze odpoczniesz, a ja przy Władku nie ma szans heh
Kurna powiem Wam, że ta mała panna w brzuchu jest bardzo aktywna.. Coś jej chyba przeszkadza, no wczoraj cały dzień mnie kopala tak fes.. Może faktycznie mało wypoczelam, bo nie miałam czasu, dziś może uda się nadrobić trochę..
Odezwę się później :*
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
dziewczyny, ale moj syn sie rozgadal. sklada juz cale zdania i zna tyle slow, ze szok. niesamowite to jest, taka radosc
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Ziaa - ja z ogromną chęcią bym Ci pomogła bo uwielbiam robić takie rzeczy
nati.olsztyn a z czego to zrobione??
moofka, moofka jeszcze ja chcę znać Twoje tajemne imię :PP Ciekawa jestem czy mnie coś zaskoczy jak ostatnio w gazetce z naszego miasta oglądałam dzieciaczki, które się urodziły i jedna to LEA a drugie MIA i to nie były siostry :PP
Aggi - a Twoje testy sa z 1 kreską?? czy ta druga jest po prostu jaśniejsza??
Pinezka - to dobrze, ze pokazałaś się lekarzowi. Szybciej Ci przejdzie niż miałoby się to rozwinąć....
My już po urodzinkach.... Mały w 7 niebie!!! Skakał, śpiewał.... śmiał się cały czas. Były balony, tort z Tomkiem Przeszczęśliwy.
No i powiem Wam, że jak na 2 latka to sporo mówi. a jeszcze więcej rozumie.... praktycznie wszystko co mu się powie Jest przekochany! Mimo, że ma etap - wszystko na nie hehehe.
Ja mu mówię "cześć" a on "nie cześć" ehhehe. Albo mówie siostrze niech zapyta się małego jakie ciasto mam mu upiec (bo siostra nie wiedziała jakie) to mówi mu po cichu "powiedz, że dobre" a on "nie dobre" ehhehe.
Ogólnie słodziak
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
My staliśmy do 9:30 teraz robimy śniadanie, chyba będziemy stroic choinkę bo synek chce bardzo, a potem do teściów bo teściowa ma w poniedziałek urodziny ale dziś jedziemy z prezentem
Nie mam wogole jakoś poczucia świat. Zakupy nie zrobione , prezentów brak . Pomysłów brak. Chyba zrobimy sobie w 3 jakąś małą kolacje . Jakoś nie mam ochoty na nic większego.
miłej niedzieli
- Aga2706
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0