- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Już mi przeszło z tą Polską. Dogadałam się z szwagierką . W środę idę do niej i będziemy razem gotowały . A jutro czeka mnie szał zakupów, muszę kupić sobie buty bo mi pękły, jedzenie i oczywiście wkońcu PREZENTY ! Chyba poczuwam Święta
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Sandrusia spoko, lecę na priv ja w tym roku zajmuję się mięsami więc boczuś i schab faszerowany faszerowany będzie pycha u mnie wszyscy wiedzą, ze ja przypraw nie żałuję - trochę ziół i ostrości jeszcze nikomu nie zaszkodziło
Martynko ja nawet jak byłam zarobiona to w wolnej chwili na telefonie podczytywałam, więc zgadzam się z Tobą - to nałóg ! bladzzzzzzzzz to mój . . . pierwszy
Nefri udanej imprezki, nie pij za dużo ucałuj Tymka od Cioci Pumci
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziś tez dwie kreseczki na tescie wiec działam działam dalej.
Ja w te święta mam spokój poza ciastami i pierniki nic nie robie bo wyjeżdżam do rodziny na swiata. Choinkę syn ubrał juz kilka dni temu.Prezenty pokupowane tylko trzeba popakowac.Gotować lubie jak mam czas a przed swietami zawsze za duża presją czasu i tego nie znoszę.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jutro szpital, wiec odezwę się pewnie dopiero jak będę miała Eryka przy sobie.
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Kochana Będę od jutra trzymać kciuki za szybkie, bezbolesne i szczęśliwe rozwiązanie
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Ja właśnie sprzątam.
Po 14 idę na wizytę Trzymajcie kciuki!
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Która następna?? Milunia?? hehe
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja juz po OWULCE ciekawe czy się tym razem uda. Niby staram się o tym nie myśleć zajęłam się porzadakami przygotowaniami. Teraz ten moment którego nie lubię bo musze do po sylwestra czekać z niecierpliwością i tak na wszelki wypadek nie zamierzam pić nic poza bezalkoholowych szampanem z synem . No i nie wiem czy nie zrobię testu właśnie w sylwka, miałabym piękny prezent noworoczny.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
NEFRI zaciskam kciuki choć pewnie jesteś już po ?!
laski doczytam Was wszystkie jak małego położę spać. Mam chyba duże zaległości przez ten przestój na forum
buziaki
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My od jutra zaczynamy gotowanie . Prezenty kupione . Ale wczoraj sobie kupiliśmy wspólny prezent nawet - tablet .
Jeszcze dziś idę do kupić parę rzeczy i koniec.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ja nastepna w kolejce zaczyna robić sie gorąco
A dzisiaj bylam na wizycie moja krolewna ma cale 2300 g wszystko ok i 15 stycznia mam isc na przeplywy
A tort śliczny !!!!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
idę nadrabiać
nefri hahaha kolana łokcie najlepsze ciekawe co u nas z tego wyjdzie haha. Choć Maks był 'na boku' wszystkiego co najlepsze dla Tymusia !! weź ty powiedz twojej siostrze by przepis wrzuciła, ukradnij jej go ! Piękny tort, a smak oreo to już bajka
brown nie znikaj tak całkiem
miri no piękne maliny, mam nadzieję że wykorzystane ile masz lat? masz już dzieci? tak z ciekawości pytam doczytałam, że masz syna, ile ma? Co do planowania płci mity na ten temat tutaj skutecznie zostały obalone
pumcia a do mnie położna ani przed porodem ani po porodzie nie przychodziła. Pewnie by przyszła po porodzie, ale zanim się zgłosiłam to minął tydzień (niby trzeba od razu dzwonić jak się wróci ze szpitala do domu) Potem ona była na urlopie tydzień. A potem stwierdziłyśmy wspólnie że odhaczy mi w książeczce że dziecko zdrowe itd, a tak naprawdę dałam sobie radę sama z najgorszym początkiem hehehe no u mnie porządki t pojęcie względne Ale spoko jakoś to będzie haha. JA też lubię na ostro
milunia już napisałam wyżej u mnie nie była, żyję, dziecko też. jeśli trafi ci się upierdliwa to przyjdzie i tak bo to jej obowiązek
magmus trzymam kciuki za wizytę dzisiejszą daj znać koniecznie co i jak haha ja z moim S i Maksem wybrałam się w niedzielę do IKEI uwaga pomyśleliśmy że o 13 to nikogo nie będzie bo wszyscy w domu obiady mają. O MATKO jak bardzo się myliłam !! Normalnie nie dało się przejść nigdzie, a w kolejkach na schodach to myślałam że się uduszę z braku powietrza
sandra widzisz hormony opadły, dogadałaś się, masz plan czyli jest super tablet fajna sprawa Można sobie w łóżku wygodnie przeglądać neta
milunia ty już 35tc jak to zleciało pokaż mi proszę swój wózek Bo ty carmelę masz no nie? tą nową żakardową? ja mam carerę 2014 i patrzyliśmy z S na ceny używanych to koło 800-1000 można dostać, także uznaliśmy że drugi bobas jak będzie to sprzedajemy carerę i dokładamy do nowego
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja się tak patrzę na swoje zdjęcie i zastanawiam : gdzie ja bym zmiescila te bliźniaki