BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 tydzień temu #1020525 przez miri66
Nie nastawia się ale fajnie by było trafić coreczke

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 tydzień temu #1020526 przez Sandruska1995
pumcia napisałam wiadomość :)

Już mi przeszło z tą Polską. Dogadałam się z szwagierką . W środę idę do niej i będziemy razem gotowały . A jutro czeka mnie szał zakupów, muszę kupić sobie buty bo mi pękły, jedzenie i oczywiście wkońcu PREZENTY ! Chyba poczuwam Święta :laugh:

9 lata 1 tydzień temu #1020536 przez Pumcia
Milunia wredoto ja tez spasuję :whistle: :evil: kurde myślałam, że postoisz w kolejce i mi kupisz :P jutro będę na kawce u przyjaciólki więc popytam o położną :side:

Sandrusia spoko, lecę na priv :silly: ja w tym roku zajmuję się mięsami więc boczuś i schab faszerowany faszerowany będzie pycha :evil: u mnie wszyscy wiedzą, ze ja przypraw nie żałuję - trochę ziół i ostrości jeszcze nikomu nie zaszkodziło :woohoo:

Martynko ja nawet jak byłam zarobiona to w wolnej chwili na telefonie podczytywałam, więc zgadzam się z Tobą - to nałóg ! :evil: bladzzzzzzzzz to mój . . . pierwszy :evil: :evil: :evil:

Nefri udanej imprezki, nie pij za dużo :evil: ucałuj Tymka od Cioci Pumci :P

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1020538 przez miri66

Dziś tez dwie kreseczki na tescie wiec działam działam dalej.

Ja w te święta mam spokój poza ciastami i pierniki nic nie robie bo wyjeżdżam do rodziny na swiata. Choinkę syn ubrał juz kilka dni temu.Prezenty pokupowane tylko trzeba popakowac.Gotować lubie jak mam czas a przed swietami zawsze za duża presją czasu i tego nie znoszę.
Załączniki:

9 lata 1 tydzień temu #1020547 przez Nefri
Dziewczynki tak na szybko wrzucam zdjecie tortu Tymonka - robiła go moja siostra, smak oreo i mascarpone ;) urodziny wypadły rewelacyjnie. Młody byl taki szczęśliwy jak nigdy.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jutro szpital, wiec odezwę się pewnie dopiero jak będę miała Eryka przy sobie.

9 lata 1 tydzień temu #1020548 przez miri66
Nefri super śliczny

9 lata 1 tydzień temu #1020550 przez Pumcia
WOW ale torcik :woohoo: sama bym taki wciągnęła :woohoo: oreo hmmmmmmmmmmm pycha :whistle:
Kochana Będę od jutra trzymać kciuki za szybkie, bezbolesne i szczęśliwe rozwiązanie :kiss:

9 lata 5 dni temu #1020553 przez magmus88
Dziewczynki... czy Wy też miałyście taki problem z forum jak ja??? Od wczoraj nie umiałam wejść :( w ogóle nic się nie ładowało....

Ja właśnie sprzątam.

Po 14 idę na wizytę :) Trzymajcie kciuki!

9 lata 5 dni temu #1020554 przez magmus88
NEFRIIIIIIIIIIIIIIIII Kciuki mocno zaciśnięte!!!!!!!! Czekamy na wspaniałe wieści!!!

Która następna?? Milunia?? hehe

9 lata 5 dni temu #1020555 przez miri66
Tak u mnie też ten problem był nie mogłam wejść na forum.

Ja juz po OWULCE ciekawe czy się tym razem uda. Niby staram się o tym nie myśleć zajęłam się porzadakami przygotowaniami. Teraz ten moment którego nie lubię bo musze do po sylwestra czekać z niecierpliwością i tak na wszelki wypadek nie zamierzam pić nic poza bezalkoholowych szampanem z synem . No i nie wiem czy nie zrobię testu właśnie w sylwka, miałabym piękny prezent noworoczny.

9 lata 5 dni temu #1020561 przez aggi
Kurczę dwa dni na forum wejść nie umiałam :dry:

NEFRI zaciskam kciuki choć pewnie jesteś już po ?! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

laski doczytam Was wszystkie jak małego położę spać. Mam chyba duże zaległości przez ten przestój na forum :pinch: :pinch: :pinch:

buziaki :kiss:

9 lata 5 dni temu #1020581 przez Sandruska1995
Również nie mogłam wejść na forum . Myślałam że tylko ja miałam ten problem próbowałam z telefonu, laptopa i tableta. Wtedy dopiero się domyślilam że błąd jest na stronie :S

My od jutra zaczynamy gotowanie . Prezenty kupione . Ale wczoraj sobie kupiliśmy wspólny prezent nawet - tablet . :laugh:

Jeszcze dziś idę do kupić parę rzeczy i koniec. :)

9 lata 5 dni temu #1020583 przez Miluniaa
Ja też nie mogłam wejść wystraszyłam sie, że może zamkneli ;/ i myślałam o Nefri :woohoo: Już pewnie ze swoim dzidziusiem ;p
Ja nastepna w kolejce :blink: :blink: :blink: :blink: zaczyna robić sie gorąco :whistle:
A dzisiaj bylam na wizycie moja krolewna ma cale 2300 g wszystko ok i 15 stycznia mam isc na przeplywy :woohoo:
A tort śliczny !!!!

9 lata 5 dni temu #1020587 przez aggi
Jestem B)

idę nadrabiać B)

nefri hahaha kolana łokcie najlepsze :P ciekawe co u nas z tego wyjdzie haha. Choć Maks był 'na boku' :evil: wszystkiego co najlepsze dla Tymusia !! :whistle: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: weź ty powiedz twojej siostrze by przepis wrzuciła, ukradnij jej go ! Piękny tort, a smak oreo to już bajka :whistle:

brown nie znikaj tak całkiem :blush: :kiss:

miri no piękne maliny, mam nadzieję że wykorzystane :) ile masz lat? masz już dzieci? tak z ciekawości pytam :) doczytałam, że masz syna, ile ma? :) Co do planowania płci mity na ten temat tutaj skutecznie zostały obalone ;)

pumcia a do mnie położna ani przed porodem ani po porodzie nie przychodziła. Pewnie by przyszła po porodzie, ale zanim się zgłosiłam to minął tydzień :P (niby trzeba od razu dzwonić jak się wróci ze szpitala do domu) Potem ona była na urlopie tydzień. A potem stwierdziłyśmy wspólnie że odhaczy mi w książeczce że dziecko zdrowe itd, a tak naprawdę dałam sobie radę sama z najgorszym początkiem ;) hehehe no u mnie porządki t pojęcie względne :P Ale spoko jakoś to będzie haha. JA też lubię na ostro :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :whistle:

milunia
już napisałam wyżej u mnie nie była, żyję, dziecko też. jeśli trafi ci się upierdliwa to przyjdzie i tak bo to jej obowiązek

magmus trzymam kciuki za wizytę dzisiejszą :D daj znać koniecznie co i jak :silly: haha ja z moim S i Maksem wybrałam się w niedzielę do IKEI uwaga pomyśleliśmy że o 13 to nikogo nie będzie bo wszyscy w domu obiady mają. O MATKO jak bardzo się myliłam !! Normalnie nie dało się przejść nigdzie, a w kolejkach na schodach to myślałam że się uduszę z braku powietrza :blink: :blink: :blink:

sandra widzisz hormony opadły, dogadałaś się, masz plan czyli jest super :) tablet fajna sprawa :D Można sobie w łóżku wygodnie przeglądać neta :D

milunia ty już 35tc :silly: jak to zleciało :blink: :blink: pokaż mi proszę swój wózek :D Bo ty carmelę masz no nie? tą nową żakardową? ja mam carerę 2014 i patrzyliśmy z S na ceny używanych to koło 800-1000 można dostać, także uznaliśmy że drugi bobas jak będzie to sprzedajemy carerę i dokładamy do nowego :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

9 lata 5 dni temu #1020594 przez Sandruska1995
aggi no juz o wiele lepiej :cheer:

A ja się tak patrzę na swoje zdjęcie i zastanawiam : gdzie ja bym zmiescila te bliźniaki :ohmy:
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka