BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #692075 przez Asia K
Agni - ja bym zrobila tak :

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #692144 przez Agnilla
problem w tym, że ja rzadko noszę zegarki :D ale kupię sobie na jakąś okazję, wymyśle coś :P

11 lata 10 miesiąc temu #692155 przez Asia K
No to rzeczywiscie problem , ale my kobity zdolne bestie jesteśmy i cos napewno wymyślisz :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #692163 przez Agnilla
a mówiłam Wam, jak kiedyś sobie koszulę kupiłam? urwałam metkę, schowałam do szafy. po jakimś czasie mówię do męża "a ja Ci pokazywałam ta koszulę juz?" a on "nooo juz dawno, to ta z lumpka" :D dziękuję nie mam pytań :P

11 lata 10 miesiąc temu #692169 przez Asia K
heheheh a mi napisałaś że to ja jestem okropna :) :p

11 lata 10 miesiąc temu #692170 przez Kaś_O
dobry dzień :)

ej dziewczyny a mówiłyście o kolczykach czy wy przypadkiem nie macie uczulenia na nikiel? Bo zapinki w tych kolczykach co was swędzą uszy później i dostajecie czasem wysypki nie są przypadkiem z jakiś metali??

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #692177 przez Agnilla
:P :P :P ostatnio w gazecie czytałam fajny artykuł, właśnie o tym, że ludzie nie są wcale szczęśliwsi jeśli mają więcej ubrań itp. dało mi to do myslenia...na chwile :P
zobaczcie co mi właśnie kumpela przywiozła pieczarkamysia.blox.pl/2013/02/Chleb-z-Watykanu.html
zakwas na ten chleb, muszę postepować zgodnie z instrukcja i jak bede jadła pomyslec życzenie :P powiedziałam, że kazdemu ktroemu dam bede kazała pomyslec to samo zyczenie co ja ;)
Kaś nikiel nikiel, ja kiedyś malowałam zegarek lakierem bezbarwnym od spodu, a jak dostawałam uczulenia znaczyło to, że lakier się starł :P
ja nie miałam od stycznia uczulenia na ten zegarek od mężą, tym bardziej sie dziwie. w bransoletkach tez nie stosuje niklowanych koncowek, ale kto mi da gwarancje, ze nie sa niklowane?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #692181 przez Asia K
ja tez to mialam i pieklam ale to mialo byc na szczescie i niewiedzialam o tym zyczeniu fak :(
Ale chlebek niesmakowal jak chlebek tylko jak babka :p

Agni a gwarancje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #692185 przez Kaś_O
rozumiem Cię, ale cieszę się że stosujesz nie niklowe bo ja jestem strasznie na nikiel uczulona. Kolczyki robię też z niniklowych tylko że po pierwsze nikt tego nie sprawdza i kilka razy sie oszukałam po 2 ja jestem dodatkowo uczulona na domieszki innych metali :( co w ogóle jest masakrą. Jak w uszach nie mam złota czy srebra to i tak ponoszę max dzień bo później czerwone uszy i mega uczulenie.

Mówisz o zegarku i lakierze niezły patent. :lol: :lol: :lol: jak ja nie mogłam nosić spodni z guzikami i paskiem, bo od guzika i paska na podbrzuszu miałam wysypkę jak nie wiem co i nie dało się wytrzymać bo tak swędziało i tylko sie drapałam i drapałam :angry: :angry: :angry:

Ja ostatnio bardzo mało rzeczy sobie kupuję, nie chcę kupować bo marzy mi się zrzucenie wagi i wtedy. teraz to w ogóle źle się czuję w swoich rzeczach i w ogóle :( niestety bagaż mam z poprzedniej i teraz następny rośnie. Dzielnie chcę to przeczekać niech malutka zdrowa się rodzi i wtedy muszę naprawdę ostro się wziąć za siebie..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #692249 przez Dagnes
Iss kochana nie jesteś sama. Ja dziś z rana miałam to samo co ty. Panika zaraz ale zadzwoniłam do gina i mnie uspokoił. Mam leżeć i brać duphaston 3 x dziennie i rutinoscorbin. Kazał mi jutro przyjechać, a jak się pogorszy to jeszcze dziś. Na szczęście oprócz tych paru kropek na bieliźnie już nic się nie pojawiło ale strach został.

Wiktoria

11 lata 10 miesiąc temu #692281 przez Agnilla
oj dziewuchy, dbajcie o siebie na 300% bedzie dobrze!!
Asia, ściagasz gacie i na karnego jeża idziesz....czemu nie mówisz, ze masz dziś urodziny?! facebook prawde powie :)
ej gdzie jest Lil?? znowu focha strzeliła?!

11 lata 10 miesiąc temu #692284 przez Kaś_O
Dagnes rutinoskorbin??

aa mi ginka kazała brać też nospe żeby napiecie brzucha nie było jakoś mocne.

11 lata 10 miesiąc temu #692295 przez issska1986
Hej laski,

dzięki za wsparcie, kochane jesteście :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dag ja się strasznie zdenerwowałam, pół nocy ryczałam, do tego ten ból brzucha mnie przerażał...będzie dobrze, ja mam luteinę pod jezyk, nospę forte i magne B6...
U każdego inna przyczyna, niektórym leci w terminie, w którym miałyby mieć @.

Agi lepiej żebym teraz nie robiła foty :)tak pięknie wyglądam :)

kas rutinoscorbin na pękające naczynka....

11 lata 10 miesiąc temu #692308 przez Agnilla
Iss ja Cię prosze, bo wyślę moof do Ciebie żeby Cię pilnowała. kto jest ważniejszy, maleństwo czy koleżanka? a jak będziesz musiała iśc na całą ciaze na zwolnienie? to pojdzie w innym terminie na urlop, poradzą sobie. ja ogarniałam całe biuro prawie rok, jak ode mnie laska poszła na L4. i musiałam przesunąć urlop, ale dałam radę :) i tak im pomagasz, że pracujesz w domu. a co do foty, nikt nie wymaga żebyś leżała wymalowana z ułożonymi włosami :)

11 lata 10 miesiąc temu #692317 przez lilijka
Agnilla napisał:

oj dziewuchy, dbajcie o siebie na 300% bedzie dobrze!!
Asia, ściagasz gacie i na karnego jeża idziesz....czemu nie mówisz, ze masz dziś urodziny?! facebook prawde powie :)
ej gdzie jest Lil?? znowu focha strzeliła?!

Ktoś mnie wzywał? :lol: :lol: :lol: fochów nie strzelam ale miałam dużo spraw wczoraj i dzisiaj do załatwienia

wracając do testów to testowała Goś ciążowy jeszcze? ja mam dostać @ w sobotę niedzielę bo to będzie 2 tygodnie po owulce z tego co liczę ale zapewne w ciąży nie jestem więc kupiłam już wiesiołek na nowy cykl i fochów strzelać nie zamierzam tylko trzeba brać się w garść życie dalej się toczy

Isss dbaj o siebie :kiss: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka