BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691023 przez issska1986
hej dziewczyny,

sorki ,że się nie odzywałam, ale w pracy siedziałam do 19, wrociłam po 20 do domu, odszypułkować jeszcze musiałam truskawki bo 6 łubianek miałyśmy, potem o 21 małż z pracy to jakąś obiadokolację ogarnąć i jeszcze sobie sałatkę z buraków zrobiłam... padłam na twarz...

a na dodatek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ann a Martulka śliczna :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #691024 przez Asia K
Julka ja tez mam 6dc i zaczynam testy od 8 dc, ale dziewczyny ci dobrze radza - mozesz juz dzisiaj zaczac testowac bo po lekach nigdy nic niewiadomo

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #691038 przez Asia K
Iss kochana uwazaj na siebie bo takich spraw sie nielekcewazy. Duzo leż i odpoczywaj.
Trzymam kciuki by wszystko było ok - daj znac zaraz po wizycie co ginka powiedziała

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691051 przez gosia28

Isss oszczędzaj się moja droga :) a towarzyszył Ci jakiś ból czy same plamki były?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu #691086 przez Kaś_O
Issska powiedz wszystko gince i w ogóle i napewno sprawdzi to dokładnie. Ja bym na Twoim miejscu rozważyła zwolnienie nawet na tydzień czy dwa. Jak Ci nie zależy na tych 20% to bym poprosiła gina nawet o zwolnienie z powodu jakiejś infekcji czy czegoś i teraz sobie trochę poleżała. Masz za dużo stresów w pracy i za bardzo tam harujesz, powinni Ci zajebistą premię wypłacić :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Szkoda żebyś się tak stresowała :kiss: :kiss: :kiss:

No to sobie pospacerowaliśmy :angry: :angry: :angry: Wychodzę spakowana, wszystko naszykowane wyciągam wózek z pod wiaty a tam flak (u nas wózek stoi pod takim daszkiem gdzie parkujemy nasz samochód, mimo tego że podwórko jest nieogrodzone i w ogóle to tutaj nic nie kradną w polsce nigdy bym w centrum miasta tak wózka nie zostawiła, nawet u nas na podwórku zawsze stał na ganku żeby nikogo nie kusił) :huh: :huh: i opona z koła schodzi bo zero powietrza. A dzis u nas deszczowo i nieciekawie. Pożyczyłam więc pompkę od sąsiadki, ale jak nakładałam oponę to się okazało że dupa bo wielka dziura jest.. Więc zakupy odłożone, muszę wymyślić jakąś zupę dla Czarka z tego co mam w lodówce i z zakupami na męża poczekać..

Julka super że Twój ginek tak wszystko sprawdził. Nie martw się ze za wcześnie, zrobisz badania i zobaczysz a teraz warto przetestować :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #691096 przez moofka
Kurka weźcie tyle nie piszcie bo nie ogarniam na tel! :P

julka fajnie, że zaczynasz testować. I odwiedzasz moje miasto :)

agi dzisiaj po pracy brykam na pocztę, na ten sam adres wysłać kiece?

iss nie panikuj, to na pewno nic nie znaczyło jak nie mialas skurczy czy coś. Ja do tej pory gacie oglądam, agi wie :) dobrze, że masz wizyte to może Cię jeszcze gin ochrzani że tyle pracujesz i już nie będziesz miała wyjścia, tylko odpuścić i odpoczywać więcej :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #691114 przez Kaś_O
Issska jeszcze napiszę żeby Cię uspokoić, moja ginka powiedziała że jak macica się powiększa na początku ciąży to i zarodek się przemieszcza w macicy, stąd u mnie był ten krwiaczek i u Ciebie stąd mogło być leciutkie krwawienie. Po prostu macica się intensynie rozrasta i wszystko się przemieszcza i jedno naczynko pękło. Zamiast krwiaczka od razu miałaś lekkie plamienie. Ważne że nie jest więcej i to tylko kilka kropli. Nawet mi gina mówiła że jak będę miała brunatnie zabarwiony śluz to znaczy ze krwiak mi schodzi.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #691124 przez Asia K
heheh Moof ja przez całą ciąże gacie oglądałam , niemal do samego konca po kazdym siusianiu - ale to chyba normalne jest :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691143 przez Agnilla
ja też chcę żeby mi się macica rozrastala!!! :P chcę, żeby mi naczynieniunio pękło, chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #691174 przez issska1986
agi tak Ci się wydaje :(

Kaś wiem, że macica się rozrasta itd. ale się przestraszyłam,bo nie wiediałam,ze tylko to będzie, może to ten torbiel się wchłonął...
brzuch mnie trochę bolał...

11 lata 10 miesiąc temu #691180 przez Agnilla
Iss, tylko od razu nie płacz, bo organizm też reaguje na stres. jutro o wszystko spytasz ginke, a dziś głowa i gacie do góry :)

11 lata 10 miesiąc temu #691194 przez Kaś_O
Iss :kiss: :kiss: :kiss: wiem o tym bo sama bym chodziła w panice i pewnie pół nocy bym nie spała. Teraz już Twój strach zawsze będzie większy o dziecko niż nawet o siebie samą. Napisałam Ci to żebyś się troszkę uspokoiła i na szczęście tak jak napisałaś to było kilka kropelek i nic więcej. Brzucho bolało i pewnie było napięte z przemęczenia. Dobrze że już jutro masz wizytę i wszystko lekarz Ci powie :kiss: :kiss: :kiss: a dziś zalecenie od nas lekarzy forumowych.. Zero przemęczenia, zero dźwigania nawet najdrobniejszych rzeczy, i najlepiej ulotnij się z pracy jak najszybciej i do wyrka leżakować. Zjeść duże lody i popić gorącą czekoladą (w zależności od pogody jaka panuje w Warszawie :P bo u mnie szaro i pada to tylko nadaje się na lody i pyszną gorącą czekoladę :silly: :D)

Aga życzę Ci z całego serca rozrastającej się macicy ale bez żadnych pękających naczynek i konieczności sprawdzania gaci ze strachem w oczach.

11 lata 10 miesiąc temu #691202 przez Agnilla
ja juz nawet się godze na to, by mi małe naczynko pękło, ale tylko raz, jeden ;)

11 lata 10 miesiąc temu #691253 przez Kaś_O
Dziewczyny ja nam życzę spokojnych i bez komplikacji ciąż i może na tym skończmy te gdybanie. Isss uważaj na siebie i po prostu staraj się jakoś odciąć od problemów w pracy. wiem że to trudne ale mam nadzieję że chociaż trochę się uda :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #691439 przez ann-sunshine
Iss :kiss: :kiss: :kiss: słuchaj dziewczyn, dobrze piszą. A dlaczego ja myślałam, że ty w poniedziałek byłaś na wizycie? A jutro o której masz? Dużo leż dzisiaj, niech mąż cię we wszystkim wyręcza, zrób sobie wolny wieczór.

Julka 30 testów to wcale nie tak dużo :P tak na dwa cykle jak chcesz codziennie i zaraz po @ zaczynać :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka