BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #689686 przez Asia K
aaaa u nas pada od ranca i niezapowiada sie by przestało :( Wiatr straszny blee

A ja zaczynam testowac od piątku :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #689687 przez ann-sunshine
Asia właśnie taki mam plan :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #689720 przez Asia K
ann-sunshine napisał:

Asia właśnie taki mam plan :lol:

A planu trza sie trzymać :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #689755 przez Agnilla
Dzień dobry :) ale u nas leje, ale to dobrze, bo miałam dziś z ciotką w jedno miejsce jechać :P
jadę w końcu dziś do fryzjera, bo za dużo mam na tej głowie i w upały mi za gorąco.
Ann maliny malinowe widzę, do dzieła ;)
ja dziś 3dc, normalnie zapłacę komuś, kto mi czas przyspieszy ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #689822 przez ann-sunshine
Mężulek przy wychodzeniu do pracy: "to ewoluuj" he he jakoś owulacja mu przez gardło nie przeszła :lol:

krokiety zrobione, farsz został, chyba jeszcze pierogów nakleję :dry:

pokropiło trochę, da się oddychać, ale już za słońcem tęsknię :(

Agi a myślisz że jak zapłacisz to da radę ;) a czy o duphastonie będziesz pamiętać żeby łykać regularnie?

11 lata 10 miesiąc temu #689833 przez lilijka
Witam Was kobitki :)

No i u nas pogoda się ochłodziła co mnie niezmiernie cieszy bo ja upałów nie znoszę :) najlepsza pogoda to taka po ulewie :P
Ale wszystko ma swoje plusy i minusy napieprza mnie łopatka chyba mnie zawiało bo okna na noc nie zamknęłam :(

Ann działaj jak masz malinki :) a jak u Ciebie ze śluzem? widać że to dni płodne?

Gosia kiedy znowu testujesz? Bo pierwszym razem to chyba grubo za wcześnie :laugh: a te Twoje maliny to podejrzane mi są :)

Ja miałam dzisiaj bardzo intensywną kreskę na owulacyjnym ale mi tak chyba przed @ wzrasta...

Agnilla też bym czas przyspieszyła do soboty najlepiej bo już chcę dostać @ i zacząć znowu CLO i wiesiołek który lecę dzisiaj kupić :)

11 lata 10 miesiąc temu #689871 przez Agnilla
Ann, no ja bym chciała tak z 10 dni do przodu, żebym już też miała owulację ;)
a co do duphastonu, to musze brać regularnie o 8 i 20 przez 10 dni, więc chyba przypomnienie sobie włącze w tel ;)
Lil, ja się boje tego wiesioła, popróbuje wiecej pic w tej czesci cyklu

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #689873 przez Kaś_O
Czarek wczoraj szalał po nowym łóżku i w ogóle nie chciał się położyć spać. Noc przebiegła w sumie spokojnie, raz go tylko do nas wzięłam w nocy bo się przebudził a ja byłam tak padnięta że nie dałam rady z nim posiedzieć aż znowu zaśnie i nad ranem jak mąż już pojechał do pracy.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale dziś rano złapał mnie nagły ból zęba wzięłam apap i położyłam się znowu i nie mogłam wstać. Do tej pory ledwo patzryłam na oczy, masakra jakaś..

edit: deszcze pewnie ode mnie do was przywędrowały, u nas dziś słonko więc zła byłam że tak źle sie rano czułam. Ale to też fakt że do 1:30 walczyłam z biletami bo koleżanka wraca z nami więc musiałam kupować oddzielnie bilety w jedną i w 2 stronę :)

Ann dla mnie to maliny więc działajcie chyba ze czekasz an czas po owu żeby na chłopaka przycelować :D
Dziewczyny za tydzień mam USG :D w poniedziałek o 10 :D ale nie mogę się doczekać. Co prawda w środę już lecę i smutno mi bo mąż dojedzie do nas samochodem i sam będzie wracać samochodem. Trochę się boję bo nie to jest jednak spora trasa ale obiecał że będzie jechał tak żeby promem w polsce już przypłynąć a nie jak zawsze jeździmy przez niemcy.. A później znowu w czwartek będę u swojej ginki i też będę miała pewnie u niej USG. Cieszę sie ze tak blisko są bo chcę żeby mi płeć potwierdziła :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #689882 przez Asia K
Lil nie lotej bo się poodzierosz :laugh: Przeciez skąd wiesz ze wogóle dostaniesz @ :unsure: Poczekamy , zobaczymy , a potem lecisz kupic co tam chcesz :P

Agni czas zlleci ani niebedziesz wiedziała kiedy :)

Kurna ale pada - mozna depreche załapac :(

11 lata 10 miesiąc temu #689888 przez Asia K
kaś uwazaj bo od jednego razu sie zaczyna - potem Czarek bedzie za kazdym przebudzeniem przychodził do was i trudno ci bedzie to oduczyc :ohmy:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #689899 przez Asia K
opowiem wam cos co mnie zdziwiło wczoraj strasznie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #689902 przez Kaś_O
Asia jak na razie Czarek spał z nam więc raczej odzywczajam go od snu zmani. Na razie pół godzinki snu tylko z nami jest dla mnie ogromnym sukcesem bo i tak bałam sie że Czarek ciągle będzie sie budził i chciał do nas do łóżka :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #689910 przez Kaś_O

11 lata 10 miesiąc temu #689938 przez Agnilla

11 lata 10 miesiąc temu #689939 przez Asia K
Ale masakra - teraz bedzie uważał gdzie je zostawia :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka