BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #689416 przez Kaś_O
Isss auto to idealna wymówka, chociaż Aga niestety w warszawie są miejsca w których tak ciężko zaparkować :| masakra. Albo powiedz że ostatnio się spiłaś i odrzuca Cię dziś od alkoholu, i wolisz nie pić. Ja zawsze tak mówiłam i dało przeforsować :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #689419 przez mloda
Iss powiedz że dostałaś okres boli Cie brzuch i wziełaś ketonal i nie berdzo możesz pić :P

no to żeby było bezpiecznie trzeba by powiedzieć od dnia zrobienia testu
sklep mamy czynny 10h dziennie ale 2h jestem sama bez dziewczyn
mam w sklepie 2 magazynierów i 2 współpracownice
każdy wróci do domu powie mężowi żonie i się rozejdzie
jak to na wiosce
prowadze sklep mojej mamy więc nikt mi tu nie karze dźwigać ale jak towar przyjeżdża to rozkładamy po równo nie będe się za coś brała to juz bedzie...

11 lata 10 miesiąc temu #689431 przez Agnilla
lekarz Ci nie kazał dźwigać i tyle ;)
no Kaś masz rację, zależy Iss gdzie jedziesz. weź nagadaj, żeś się w te upały tak nawaliła, że na mc masz dosyć :P albo, że masz jelitówke oooo. że Cię goni od rana na kibelek :P

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #689501 przez ann-sunshine
Z tego słońca to wam się tu wszystko dziś myli :silly:

a menu jakie pyszności mmniiam

młoda, słodycze zamiast kwiatów - dobry pomysł, jeszcze o tym nie słyszałam, może i dobrze bo bym się wahała czy słodycze czy wino. A tak nie było problemu

Iss nie mogę się doczekać na fotę, ty z mężulem zresztą pewnie też.

Gosia :(

Młoda, no ciężko będzie na dłuższą metę wymyślić coś w pracy żeby nie dźwigać, kilka dni to można powiedzieć że kontuzja pleców, ale dłużej to chyba nie przejdzie

Iss a może pojedź samochodem, to wtedy będziesz miała wymówkę, że kierowcą jesteś.

Babeńki chmury przyszły to i owu do mnie się zbliża. Jeszcze nie padało, więc malina jeszcze nie ten teges taka jaka powinna być, ale na jutro zapowiadają deszcze to pewnie się zmalinuje :lol:

e no co jest, ja tu prawie malinami rzucam a was nie ma?

11 lata 10 miesiąc temu #689511 przez mloda
Ann ja jestem :)
no na pewno jutro będą maliny, testowac pewnie bedziemy w tym samym czasie :)

11 lata 10 miesiąc temu #689518 przez ann-sunshine
Młoda, tak myślę że termin mojej @ to 10-11 lipca będzie. A wczoraj miałam ledwo widoczną kreseczkę, aż właściwie myślałam że mi się przywidziało. Ciekawe tylko co to było tego 12dc? Czemu tam się cień pokazał?

11 lata 10 miesiąc temu #689525 przez mloda
Ann mi przypada na 11 lipca
wytrzymaj ten jeden dzien i testuj ze mną lbo ja zrobie jeden dzien szybciej i bede z Tobą :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #689551 przez Kaś_O
Ann :) cieszę się strasznie :) uh uh

A 12dc cień cienia może Ci wyskoczył bo miałaś jakoś bardziej stężony mocz i poziom hormonu był większy. wiesz taka moze być przyczyna, na zdjęciu nie widać żadnego cienia :P

AAAA Czarula już śpi u siebie w łóżeczku, zrobiliśmy szybkie przemeblowanie. Normalnie tak mi sie to łóżeczko podoba, jeszcze z sypialni wyrzucę szafę która mnie irytuje i tam przy oknie stanie łóżeczko (Natalki albo ... no własnie bo dla chłopca imienia brak) I jakaś mała komoda. Teraz jak Czarek ma własne łóżeczko to muszę mu koniecznie jakąś zajebiaszczą pościel dziecięcą kupić.. Uh Uh :D a dziś mnie tak rozczulił jak się tulił pod wieczór.. A później dał czadu jak to nasz syn :P

właśnie jak głupia patrzę jakie fajne komplety mają w ikea a jak nie to może jakiś u nich materiał kupię albo stoff og stil (oni tam mają zatrzęsienie zajebiaszczych materiałów na wszystko). Tylko moja maszyna w polsce jest :( ale zawsze 1 jadę więc mogę kupić i poszyć w Pl i przywieźć :D a cieszę się jakbym coś sobie kupiła i to dla mnie było :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #689560 przez aggi
Gosia zrobiłaś mi smak na spaghetti ! Jeju jak dawno nie jadłam :ohmy:

U Was fajna pogoda a u mnie zalewa sąsiadów, drogi to rwące rzeki - byłam pooglądać jak sytuacja wygląda oczywiście miałam gumowce i pelerynę, ale co z tego jak ustać na drodze się nie da, a co trzeci dom to straż pożarna i pompują :( a noc jeszcze długa przed nami... modlimy się by basen nie przebrał bo wtedy piwnice nam może zalać, a tak to spoko narazie.. Ale co się wokół dzieje to już na bank wiem że noc nieprzespana będzie...

mloda trzymam kciuki za maliny :) :kiss:

Iss żeby nie pić wymyśl chorobę czy coś :) zawsze działa że bierzesz leki !
Agni ma racje wymówka z autem też dobra :D

Ann pięknie wytestowane, niemal maliny :) aż się nie mogę doczekać jak u mnie się sytuacja rozwinie :)

Kaś łóżeczko dla Czarka świetne - takie proste a zarazem nowoczesne :) super podoba mi się !

11 lata 10 miesiąc temu #689567 przez mloda
Aggi gdzie Ty mieszkasz że taką sytuacje macie?
u nas tylko popołudniu pokropiło
jutro jade zobaczyc mojego przyszłego chrześniaka co się 11 czerwca urodził :) będzie Leon

11 lata 10 miesiąc temu #689571 przez Kaś_O
Aggi przypomniałaś mi, powiem wam że bolognese (bo domyślam się że jak piszecie spaghetti to właśnie o ten sos wam chodzi a nie o makaron :P spaczenie po mężu) w pierwszej ciąży mogłam jeść dzień w dzień. I w sumie jadłam. Teraz koleżanka z pracy z którą utrzymuję kontakt ciągle się pyta czy nadal mam smaka na bolognese :P

Mąż kupił 3 czekolady :D u nas są takie po 200g w standardzie a takie 100g to raczej rzadkość. I kupił moją ulubioną.

t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-W85q...dDbz7oLtISbX8lv0g-IR

to jest taka z wafelkiem trochę solona, ale uwierzcie mi jest naprawdę super pyszna. To taki czekoladowy odpowiednik wafelków o tej samej nazwie. A wafelki to takie jak u nas kitkat tylko wydają sie lepsze w smaku, można się uzależnić :) dobrze że słodycze wcale tak tanio tutaj nie kosztują a szczególnie te wafelki. :P bo jadłabym je tonami :P

11 lata 10 miesiąc temu #689575 przez aggi
mloda na samym południu mieszkamy. Sytuacja masakra i nie zapowiada sie by miało przestać padać :(

Kaś, ja pisząc spaghetti mam na myśl makaron z mięsem i sosem czyli całe danie :D uuu co to za czekolady :D ja tam lubię lekko słoną czekoladę :) można czasem dostać czekoladę z dodatkiem soli :) mniam :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #689594 przez Asia K
Heloł :laugh:

Doczytałam was i teraz nie wiem co napisać ;)

Młoda - ja bym nieryzykowała z tymi słodyczami bo gdybym chciała na ślub i każdy przyniósłby słodycze to ktos musiałby później to zjeść :p i tym kims byłabym ja :silly:

Iss ja bym postawiła sprawe jako kierowca albo zwaliła wine na leki , tak jak dziewczyny radzą oooo :laugh:

Goś - poczekamy - zobaczymy :kiss:

Agi - niezazdroszcze sytuacji :(

Iss - czekamy na zdjęcie maluszka :)

Kaś - łóżeczko rewelka + pościelka i Mały ma coś swojego dużego juz , niedzieciecego - to duży chłopak przeciez :blink:

Lil - moze monitoring juz ci sie nie przyda - chyba że groszka albo fasolki :blush:

Agnila - dobry pomysł z tą wodą :)

Moof - jedz jedz jak ci smakuje - to dzidzia sie domaga :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #689644 przez ann-sunshine
Bry,

Aggi nie zalało was? Oby, chętnie przyjmiemy trochę deszczu od was, bo rolnicy już marudzą że sucho i bieda będzie z plonów

Iss a na którą idziesz? A mężu idzie z tobą?

Melduję że test chmurkowy pozytywny ;) tzn. niebo na całego zaciągnięte chmurami a na teście owu z samego rańca dwie krechy na mój gust już prawie prawie identyko

11 lata 10 miesiąc temu #689681 przez Asia K
Ann - ja miałam takie i juz myslałam ze na drugi dzien bedzie owu , a na drugi dzien to ta testowa przebila ta drugą :laugh: i sie okazało ze na owu czekałam jeszcze dzien :)
Jutro dla sprawdzenia tez zrób - a dzisiaj niezaszkodzi działać :):):)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka