BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #610339 przez moofka
Lilijka zamów sobie testy na allegro, ja zamowilam 50 szt i zaplacilam chyba niecałe 5 dych razem z przesyłka.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #610341 przez Kaś_O
Lilijka kup sobie na allegro za 20zł będziesz miała ich 30 + 5 ciązowych.

Ale mnie zmorzyło masakra, najchętniej bym się przytuliła do podusi i zasnęła ale aż strach z tym moim rorabiaką. ;)

kawkę bym sobie strzeliła, tak chociaż na smaczek ale niestety nie można no i nie pomaga mi więc nawet nie ma co.. A kobitki jak będziecie walczyć z brakiem kawy? ja piję kakao :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #610361 przez Agnilla
ja wrocilam do lozka, znowu glowa peka. mi to bez roznicy czy pije kawe czy nie. bardziej pije ja dla smaku, uwielbiam macchiatto :) herbaty w ciazy tez sie za duzo nie powinno pic co? a ja to litrami pijam :/

11 lata 9 miesiąc temu #610367 przez Kaś_O
Agnilla przerzucisz sie na owocówki.. Zresztą ja w pierwszej ciązy jak jeszcze pracowałam to też dużo piłam i dopiero jakoś w połowie się ocknęłam że przecież teina gorsza od kofeiny :| może dlatego Czarek tak mało snu potrzebuje i jest taki nadwyrost :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #610387 przez Agnilla
jesli to mialoby mieć wpływ nie ruszyłabym do porodu ani kawy ani herbaty :P

11 lata 9 miesiąc temu #610403 przez ferritka
no ja będę miała z kawą problem , bo jestem straszną kawoszką :blush: :blush:
za to herbata mogłaby dla mnie w ogóle nie istniec, no tylko zielona jest ok :lol: :lol:

najlepiej kupić te z allegro, jest ich duzo ( ja mam 50 szt) i kosztują grosze

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #610407 przez moofka
Mnie drażni już sam zapach kawy, ale za to herbate pije wiadrami :) oj będzie ciężko...

11 lata 9 miesiąc temu #610408 przez Agnilla
Ferri a do ktorego dc w ogole bedziesz robila testy?
moja kumpela w ciazy przerzucila sie z kawy na inke i tak jej zostalo :)
rozwali mi zaraz głowe, chyba jestem w ciazy :D nigdy mnie tak glowa nie bolala w moim krotkim życiu ;)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #610414 przez ferritka
dzisiaj sikne dla sportu. potem w piątek też siknę no bo stary wraca, może jeszcze bedzie coś tam ten teges w co można celować :dry: :dry:
no ja czasami pije bezkofeinową, skoro pijam tak duzo kawy to muszę zestpowac, kiedys nawet wyczytałam, ze kofeina nie sprzyja zagnieżdżeniu... bezkofeinowa kompletnie nie rózni się od kofeinowej więc luz, lubie też inkę B) B)

Agnillka, no no no oby oby oby :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #610421 przez Agnilla
no to jak, ja dzis nie mam robic? w sumie a noz kreska sciemnieje, to sie nadstawie na 5 min :D w imię potomka :P

11 lata 9 miesiąc temu #610424 przez ferritka
powiem ci ,że na Twoim miejscu bym stestowała. Ja dzisiaj też testnę jutro nie, bo po co :dry: ale jakby stary był to bym się nie zawahała i testowała również :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #610427 przez Agnilla
seks jest ostatnia rzecza na jaka mam dzis ochote, leze oblożona lodem od meza. tzn tym z lodowki :P test zrobie za pol godz to dam znac

11 lata 9 miesiąc temu #610433 przez Kaś_O
Ja w ciąży przerzuciłam sie na zbożową i bardzo ja polubiłam.. w sumie samej kawy nie lubię, raczej te wynalazki z duża ilością mleka jak carmelowa, czekoladowa :) bita śmietana o i lodowe :D

11 lata 9 miesiąc temu #610434 przez moofka
ja się przed chwilą stestowałam i 1 krecha była, ale za to prawie se ciążowy zrobiłam zamiast owu bo nie to opakowanko wylosowałam z szuflady :)

11 lata 9 miesiąc temu #610439 przez ferritka
no to kochana, dzisiaj się kuruj jutro zaatakuj, ale stestuj, może dzisiaj bedzie mega malinowa krecha - coś czuje że jakby sie taka pokazała to samopoczucie od razu poszybowałoby do nieba :lol: :lol:
tak czy siak- wczoraj było przytulanko, dzisiaj zołnierzyki powinny wciąż walczyć a jutro powtóreczka :blink: :blink:

mooffka ale by było jakby za chwilkę pojawiła się druga :blink: :blink: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka