BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #609771 przez moofka
Kurcze jak ja bym już chciała robić takie zakupy dla dziecka.... Już z czystą przyjemnością odpuszcze sobie kolejne buty na rzecz kaftanikow itp :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #609777 przez Agnilla
hehe ja sobie powiedziałam, że kończę z ciuchami, bo skoro zaraz mam zajść to będa za chwilę za małe, a po ciąży niemodne :P tylko mi tak jakoś ciężko wytrwać w postanowieniu :P

11 lata 9 miesiąc temu #609790 przez Kaś_O
Mi tez sie marzył do karmienia :)

Och dziewczyny mam nadzieje ze 2 dziecko bedzie grzeczniejsze bo mój syn to istny lobuz jest.. Rozrabia strasznie :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #609795 przez Agnilla
Kaś, myślę, że w porównaniu do mojej siostrzenicy to on jest Aniołem :) mała to jest diabeł wcielony, uwierzcie. a jak siostra krzyknie na nią to mała mówi "kocham" i wszyscy wymiękają :)

11 lata 9 miesiąc temu #609800 przez moofka
Agnilla napisał:

hehe ja sobie powiedziałam, że kończę z ciuchami, bo skoro zaraz mam zajść to będa za chwilę za małe, a po ciąży niemodne :P tylko mi tak jakoś ciężko wytrwać w postanowieniu :P

Bo jak zwykle łatwo powiedzieć a trudniej zrobić... Ja sobie kupiłam ostatnio kilka kolorowych rzeczy dla przeciwwagi tego co za oknem :) na razie wszystko leży w szafie, mąż się chyba załamie ;)

11 lata 9 miesiąc temu #609823 przez Kaś_O
ok on jeszcze nie mówi ale nie wiadomo co będzie później. Dziś pół poranka walczyłam z nim że nie można ruszać kontaktów a teraz z kablami walczymy.. własnie przyciął sobie palce szufladą a teraz próbuje otworzyć szafki..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #609826 przez lilijka
Agnilla napisał:

noo to ja tez tak mialam, od razu po okresie i tak zrobilam test ciazowy :D
nie samoporonienie, tylko poronienie samoistne sorry :P
Poronienie samoistne to przedwczesne ukończenie ciąży, które następuje z przyczyn naturalnych. czyli w sumie wczesne poronienie. może być to np skutkiem niewydolności ciałka żółtego w pierwszych sześciu tygodniach ciąży.
eeee trochę zboczylysmy z tematu, nie ma poronien i innych, zafasolkujemy wszystkie jak tu jestesmy :) ja juz sobie zadnej ciazy nie wmawiam, czekam grzecznie do konca przyszlego tygodnia dogadzajac sobie co 2 dni ;)

Ja tez już nie będę sobie wmawiać ciąży co ma być to będzie i z testami ciążowymi czekam tydzień po dacie od @ nie wcześniej I swear :laugh:

A tak BTW to czy da się poznać czy było to poronienie samoistne?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #609828 przez lilijka
Kaś_O napisał:

Tak w ogole witam nowe koleżanki :)

A powiedz mi lilijka ile Twoj szkrab juz ma?

11 lata 9 miesiąc temu #609831 przez Agnilla
aaa no to czeka Cię jeszcze wiele innych rzeczy :) mama mi opowiadała, że w świeta siedzieli, cisza i tylko szwagier mówi "oho zagadalismy sie jakas dziwna cisza". a w kuchni mała siedziała i zajadała się babka, ale nie ukrojonym kawałkiem tylko całą :D
mogłabym godzinami opowiadac, co ten mały diabeł robi :) i oczywiście teraz jest faza na "siama" i jesli np siostra ubierze jej rajstopki a było "siama" to je zdejmie i zacznie sama sobie ubierac od nowa :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #609841 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu #609852 przez Agnilla
no ja tez sporo wydalam w marcu, dlatego w kwietniu nic nie kupie, serio :P potrzebuje jakies buty na wiosne jedynie, ale to juz na spokojnie, mam w czym chodzic ;) ok, ja ide spac, łeb mi pęka cały czas. szukam jednego wozka co chcialam Wam pokazac, ale kurna nie pamietam nazwy. jak znajde to wkleje :)

11 lata 9 miesiąc temu #609855 przez Kaś_O
Lilijka Czarek ma 14 miesięcy. A powiedz mi karmisz piersią jeszcze?

Oj obawiam się że z Czarkiem czeka nas jeszcze dużo, a najgorsze że jak coś spsoci to później uśmiech nr 5 i rączki do góry i serce mięknie. Ostatnio złapał torebkę mąki z szafki i szejka zrobił tak że cały biały był :P tak na sam to ma fazę z jedzeniem, ale szybko się wyćwiczył więc niektóre posiłki to przyjemność bo je sam.. ale zupa czy coś takiego to walka ostra :P

11 lata 9 miesiąc temu #609868 przez ferritka
no no no :lol: rozpieszczacie się zakupowo, a ja w marcu jedynie koszule jeansową poczyniłam i jakoś weny na zakupy nie mam :dry: :dry:
jeszcze jakiś but wiosenny wyhaczę ale to nie wiem kiedy :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #609904 przez issska1986
Kurde, zwolnijcie bo nie nadąrzam Was czytać :) ja w pracy i nie bardzo mogę pisać/czytać... :(

jak wrócę do domu to Wam coś napisze co wyczytałam w książce przygotowującej do zajścia w ciąże :)

11 lata 9 miesiąc temu #609927 przez moofka
Ja też w pracy, ale dzisiaj postanowiłam się nie przemeczac :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka