BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #609609 przez lilijka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #609611 przez ferritka
hahaha no ja też cisne po kawe, bo jestem kawoholiczką okropną :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

lilijka, nooo to szybko konczyłaś, bo 15 dzień to może przed owu bardzo być ,więc działajcie dłużej, aaa i daj Twojemu odpocząc żeby żołnierzyki się mogły zregenerować i ćwiczcie co 2 dzień , wtedy bank nie przegapicie a ile radości :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #609621 przez Kaś_O
Dziewczyny ja przy Czarku zadnych świec nie robiłam ale czesto po w ogole sie nie ruszalam z lozka.. I to napew o pomaga bo teraz tez przestałam chodzic od razu do łazienki tylko sie delikatnie wycieram i w bieliznę czesto wkładam chusteczke jakby przy wstawaniu cos miało wylecieć.. ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #609627 przez lilijka
Becia87 napisał:

Dzień dobry kobietki :)

No niestety właśnie przyszła @ :( . Będę trzymała za was kciukaski żeby Wam się udało zafasolkować. pozdrawiam

Współczuję Becia87 nienawidzę tej @ :laugh: Next time będzie lepiej :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #609634 przez Agnilla
nooo lilijka ja w zeszłym cyklu zakończyłam w 16 dniu bo Pan się rozchorował :P teraz było przytulanie 14,16,18 i 20 dnia. dzis jest 21 dc
Ferri powiedz swojemu, że jak będzie dziecko to już takiej częstotliwości nie będzie miał ;)
Kaś ja tam muszę od razu po iść do łazienki itepe, bo kiedyś nabawiłam się takiego zapalenia pęcherza, znacie syndrom nocy poślubnej? :P

11 lata 9 miesiąc temu #609637 przez ferritka
Kaś, właśnie własnie miałam mówić, że czasami też nie wstaje, mam koło łóżka w szafeczce chusteczki mokre dla dzieci i się jak trzeba również delikatnie przetrę i w bielizne daje higieniczną. No i wtedy jak są żołniezyki sprawne to dadzą radę przejść tam i spowrotem i jeszcze raz tam :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #609641 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu #609643 przez moofka
Ja zawsze po przytulanku latalam do łazienki ale od czasu starań leze i ani drgne :) jak mi coś trza to męża wysyłam :) aaa no i staram się nie pić za dużo przed żeby mnie nie cisnelo :)

11 lata 9 miesiąc temu #609649 przez Agnilla
codziennie jeść czekoladę to ja rozumiem, ale seks codziennie, eee nie dla mnie :P :P :P

11 lata 9 miesiąc temu #609650 przez lilijka
Agnilla napisał:

nooo lilijka ja w zeszłym cyklu zakończyłam w 16 dniu bo Pan się rozchorował :P teraz było przytulanie 14,16,18 i 20 dnia. dzis jest 21 dc
Ferri powiedz swojemu, że jak będzie dziecko to już takiej częstotliwości nie będzie miał ;)
Kaś ja tam muszę od razu po iść do łazienki itepe, bo kiedyś nabawiłam się takiego zapalenia pęcherza, znacie syndrom nocy poślubnej? :P

Agnilla Pan mógł się poświęcić dla dobra drużyny :laugh: nie ma wymówek czy słońce czy deszcz trzeba działaś haha

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #609657 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #609659 przez ferritka
Agnilla napisał:

codziennie jeść czekoladę to ja rozumiem, ale seks codziennie, eee nie dla mnie :P :P :P

mam tak samo jak Ty, kurcze jakoś dzień w dzień to w rutyne można wpaść, nie chciałoby mi się ...jak orka na ugorze :S :S

bo to tak natura głupio działa, że jak sie bardzo mocno chce to się blokady dostaje i nie chce zaskoczyc, a jak sie nie mysli o Fasolce wciąż i w kółko to cyk i włala ;D B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #609667 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #609669 przez Agnilla
w sumie, zawsze po seksie mam na wadze 0,5 kg mniej więc kolejny plus :D
lilijka, to ja tak mialam w ost cyklu. czulam sie na ciaze, choc nigdy w niej nie bylam :D i testy robilam i 2 kreski na nich widzialam :D a @ dostalam po 32 dniach, jak zawsze w sumie :P
ja tez sie naczytalam, ze moze dojsc do zaplodnienia i o ile dobrze pamietam nazwe samoporonienia, czyli krotko mowiac, ze sie nie przyjelo.
a czemu sie zdrowym ludziom nie udaje, to mysle, ze swiat w jakim zyjemy, chemia jaka jemy, brudy jakimi oddychamy wszystko ma wplyw
ja chodzę się zawsze umyć, musze :/

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #609677 przez lilijka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka