BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #609545 przez ferritka
bry;)

Becia, kolejny cykl, kolejne wyzwanie uszy do góry :blink: :blink:

zdaje raport ,że wieczorna praca domowa wykonana na 6, niestety rano nie zdążyłam złapać starego i se pojechał. Poza tym jestem coraz bardziej chora, mi to wygląda na angine, więc do piątku mam czas się w domku wykurować :S :S

też u Was tak sypie?? u mnie ma-sa-kra ;/ :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #609558 przez Agnilla
Becia kochana, przyszła i zaraz pójdzie, głowa do góry! masz od nas rozgrzeszenie i możesz dziś zjeść mega lody ;)
moofka, a nie lepiej odkładać sobie te testy, tak żeby mieć porównanie? :)
Ferri, tylko nie szalej z lekami. Ważne, że wczoraj Ci się udało. plemniczki żyją te 2 dni w nas, a czasem nawet dłużej no nie?
u nas nie sypie. wstałam o 6....tak mnie głowa naprdala, że umieram. wzięłam lód i obłożyłam sobie skronie, zjadłam porządne śniadanie, wypiłam herbatę, wypłukałam gardło szałwią, wzięłam magiczny syrop i usnęłam. a teraz znowu to samo. ciśnienie mam 118/70 czyli nienajgorsze, a uszy to mi zaraz wybuchną. po odstawieniu tabletek miewałam bardzo często ciśnienie 90/60 i tak nie bolała. a wypadałoby ogarnąć mieszkanie po powrocie, rozpakować się. nie pozostaje mi nic innego jak strzelić sobie kawę, bo 4 dzień z rzędu paracetamolu brać nie będę.
Ferii płucz to gardło szałwią albo wodą z solą. Jesteś w pracy czy w domu? bo ja dziś leze, jutro zapewne tez nie pojde.

11 lata 9 miesiąc temu #609562 przez moofka
Moze i racja z tym odkladaniem do porównań, to już od następnego cyklu. Chyba że go nie będzie :)

11 lata 9 miesiąc temu #609565 przez ferritka
Kochana, na generalnie to nawet tabsa przeciwbólowego nie tykam, chyba że mnie rozsadza to wtedy... więc będę się leczyć herbacią z malinkami i cytrynką, wodą z miodem i cytrynką, sokami ... ale chyba właśnie zrobie sobie cebulowego potwora, bo gardło okrutnie mnie boli :dry: :dry:

ja pracuje z domu więc mam spoko w tym temacie, bedę przesmradzać sie w piżamie do piątku, na piątek zrobie się znów na gładko i dorwe starego od drzwi :blush: :blush: :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #609566 przez Agnilla
podejrzewam, że już nie będzie co porównywać ;) chyba, że testy ciążowe ;)

11 lata 9 miesiąc temu #609572 przez ferritka
Agnilla napisał:

podejrzewam, że już nie będzie co porównywać ;) chyba, że testy ciążowe ;)

łałałiła :lol: :lol: lubie taki optymizm od rana :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #609574 przez MoNiaaa
hejka ja juz nie stosuje testow ale o babelka sie staramy i was podczytuje :blush:

feri ja leze z nogami do gory moj M sie smieje ze mnie ale mowie mu ze pomagam naszemu dziecku ;) zajmuje mi to w sumie tyle ze on zdazy papierosa wypalic i wrocic i zaraz sie klade normalnie :blush: ja tam nie wiem czy pomaga ale napewno nie szkodzi to co mi tam

http

]

11 lata 9 miesiąc temu #609577 przez ferritka
Monia, Monia fakt nie zaszkodzi bankowo ,więc a co mi tam, bedę stać w tej świecy do zdrętwienia :silly: :silly: :silly: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #609581 przez MoNiaaa
ja zarzucam nogi na sciane i powiem ci ze calkiem wygodnie :P

http

]

11 lata 9 miesiąc temu #609582 przez moofka
oby :) dopiero zaczęliśmy się starać więc na razie wszystko fajnie i na luzie, ale znając siebie za 2-3 cykle będzie panika....

11 lata 9 miesiąc temu #609586 przez ferritka
hehehehehe nasze chopy pomyslą, że zdrowo jesteśmy szurnięte B) B) no nic to muszę mojego przyzywczajać do "jogi po " :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #609589 przez Agnilla
a ja Wam powiem, ze Gosia radząc nam to miała racje. bo bylam teraz u znajomych, maja synka i wlasnie ta kolezanka tez mi mowila, ze jej lekarka poradzila ze ma robic swiecie cytuje " a co, chce Pani, zeby to tak szybko wylecialo?" :P takze cos w tym jest.
ja swiecy nie robie, ale maz podklada mi poduchy pod pupe, sam idzie do lazienki, jak wraca robimy wymiane, takze mam nadzieje, ze co ma sie dostac to w te 5-10 min doleci :)
Ferri, jakiego starego, facet wraca po meczu i jeszcze się z Toba przytula a z rana wstaje i jedzie do roboty. jurny buhaj ;)

11 lata 9 miesiąc temu #609594 przez moofka
Ja ostatnio też robiłam świece, mąż poszedł się akurat napić. Jak wrócił to już mi było głupio, więc tylko dyskretnie tyłek podnosilam :) przydałaby się jakas zatyczka ;)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #609600 przez ferritka
hahahaha noo jurny jurny :blink: :blink: :silly: , czasami to mnie tym swoim zapałem drażni :dry:

moofka, zatyczka :lol: :lol: :lol: padłam :woohoo: :woohoo: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #609607 przez Agnilla
a moj to tak, najlepiej codziennie, ale zebym ja wkolo niego skakala, bo tak to leniwy często jest i potem zwala na mnie, że to mi się nie chce :D
choc jak zaczelismy starac się o malenstwo to mowi ze tak nagle mu zwiekszylam czestotliwosc, ze pauzuje :D
ok czas na kawe, tylko, ze ja kawy nie pijam :/
myślę, że najlepszym wyjściem dla nas nie sa świece, zatyczki tylko nauka chodzenia na rękach :D :D :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka