- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
Znalazłam Was przez przypadek gdy szukałam wiadomości o testach owulacyjnych.
Muszę się jednak przyznać, że od jakiegoś czasu Was pod czytuje ;)i stwierdziłam, że warto do Waszego grona zawitać, ale jakoś nie miałam odwagi Powiem Wam, że pierwszy raz piszę na forum więc z góry przepraszam jeśli coś będę robić źle ale nie mam pojęcia jak to formalnie wygląda. Proszę jak coś o podpowiedzi;)
Jesteśmy w czasie starania o dzidziusia można rzec, że od niedawna. Ale mam niestety wiele obaw i to chyba też dlatego chciałam do was dołączyć, bo czytając wcześniejsze Wasze posty to wiele rzeczy można się od Was dowiedzieć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Moof, a co dokładnie poczułaś? Koleżanka mi mówiła, że ona odczuwała pierwsze ruchy jako przelewanie w brzuszku a inna jako łaskotanie od środka.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
testy owu masz już zakupione? który masz dc dziś?
Gusiak, ja Cię błagam, nie popadaj w paranoję i się nie nakręcaj. będziesz u lekarza wszystko Ci powie. jakie kremy możesz, a jakie nie. bo w ciązy trzeba np uważać na retinol o ile się nie mylę. no stress, po pierwszej wizycie będziesz wiedziała więcej co i jak
wiecie co, wróciłam wczoraj do domu i o 21 położyłam się na kanapie i zasnelam- celowo obudziłam się po godzinie, zmiana pozy i dalej spalam. potem maz mnie obudzil o 23, sil mialam na umycie zebow, zmycie makijazu i bach dalej spac. no i przed 7 sie z nim budze, mowie wstane zrobie ci bulki. on mowi lez i spij, i co nie spalam dalej? no masakra jakas. czuje wewnetrzny stres, chyba to ten wczorajszy test owu to spowodowal. co mam Wam powiedziec, ze zalamana jestem? moof zrobie prl na pewno, ale juz chyba sobie odpuszcze przed urlopem, bo co mi to da
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Mam 24 dzień cyklu jesteśmy po pierwszych staraniach i czekam na rezultaty ale nawet się nie łudzę, że się uda od razu... W ogóle martwię się, że to u mnie będzie długo trwało. Leczę się u endokrynologa niby powiedział teraz, że tarczyca o niebo lepsza i można spokojnie próbować... testy kupiłam ale apteczne i miałam ich tylko 5 Jak się nie uda to chce zacząć cały cykl prowadzić więc możecie mi podesłać jakiś link do większych zapasów teścików
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Agi bo z tym jednym testem to je.las że hej! Ale już się skup na urlopie i odpoczynku, wszelkie testy zostają w domu
Domis witaj i pytaj o wszystko co Ci trzeba, nawet jak pytanie wyda Ci się głupie
Gosia a u Ciebie już się coś wyklarowalo? Testowalas drugi raz?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wzielam test do pracy i chce zrobic o 15, jak wczoraj.zobaczymy...
Domis, ja nie moge znalezc tej aukcji co my z moof kupowalysmy, ale jeszcze poszukam. na sernik wpadam po pracy
co do staran, to nie odpuszczaj. ja tez odpuszczalam, po rzekomej owulacji. ale nigdy nie wiadomo, mozesz przed samym okresem zaskoczyc, jak Kaś
Gosia, odezwij sie! czekamy na rozwoj sytuacji
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kaś odp Ci na FB.
Witaj Domiśśśś :)dawaj fotkę tego sernika...
ja wczoraj byłam na urodzinach mojego męża siostrzeńca, wszyscy mi usługiwali, są plusy dzisiaj jadę z badaniami a w środę usg i znowu do ginki... dwa dni z tym moczem by jej nie zbawiło...
Dag, ja też już bym chciała mieć brzunio..
Moof ale jazda, fajnie z tymi ruchami...
Agi, no bez kitu siekłaś z tym testem... doszła bransoletka...
No i miałam coś napisać jeszcze i doopa zapomniałam...
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no co mialam zrobic, szykowałam sie na mega bol to bym wiedziala co z owu, a teraz jedynie boje sie tego, ze mi prl skoczyla...nie wiem, czy w czw nie pojsc na badanie prl i moze w sob do ginki jesli byloby cos nie teges
ehhh
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Iss doszła doszła, w piatek, takze mysle ze sr-czw Ci odsyłam
no co mialam zrobic, szykowałam sie na mega bol to bym wiedziala co z owu, a teraz jedynie boje sie tego, ze mi prl skoczyla...nie wiem, czy w czw nie pojsc na badanie prl i moze w sob do ginki jesli byloby cos nie teges
ehhh
O to mega szybko
no właśnie a czy on Cię nie zmylił aby? A zawsze ten ból przy owu masz taki sam, bo ja miałam różne nasilenie, nie raz mnie tak bolało,ze na mega silnym proszku przeciwbólowym musiałam jechać i z termoforem na brzuchu, a nie raz był do zniesienia...
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Agi, albo zostawiasz testy pod kluczem i ich nie tykasz i idziecie na spontan, albo robisz wszystko na maxa - testujesz kontrolujesz badasz się i leczysz. Bo taki pojedynczy test tylko ci w głowie namieszał. Może już teraz przed urlopem odpuść sobie, a po wrócisz znów do walki?
Moof wcale nie jest za wcześnie na ruchy, to pewnie było to
Witaj Domiś, to dobrze że nie nastawiasz się na złoty strzał, przynajmniej mniej nerwów cię to wszystko będzie kosztowało.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Dziewczyny puszczajcie kciuki, @ powoli się rozkręca. Już mnie brzuch i krzyż boli
Agi ann dobrze radzi- albo na maksa kontrolujesz wszystko, albo idziesz na całkowity spontan. A jedynie prolkę zawsze możesz zbadać.
Dominiś witaj i życzę miło spędzonych chwil w naszym gronie
gosia sz. fajnie, że wpadłaś, ścigaj choróbska a sio
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Ann bo jeszcze przez myśl mi przeszło że jakaś bułka mi w jelitach utknęła czy coś a ja się jaram jak głupia, ale jestem coraz bardziej pewna że to to
a po wczorajszym wybieraniu imion nasze dziecko ma obecnie ksywke
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Agni uważam że Ann ma całkowitą rację. Lepiej bym tego nie ujęła: "taki pojedynczy test tylko ci w głowie namieszał" .
Isss fajnie że Ci usługiwali Wkońcu teraz jesteś najważniejsza w rodzinie, o !
Ann właśnie , jak tam Marta??
moofka świetnie haha nno i zazdroszczę ruchów, to napewno nie była bułka
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Jak długo lh się utrzymuje w organizmie po owu? bo dziś 24dc a mi pokazały się dwie kreski, z czego testowa jest niby słabsza od kontrolnej, ale kurcze dobrze widoczna... nie jakiś tam cień cienia. Przypomnę iż owu wyznaczyłam że była 19/20dc kiedy kreski były wyraźnie mocne.
Pomocy