- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
jutro ide na prl takze w srode o 12 bede miala wyniki. nie mam fajnej prolaktyny i wynikow to bransoletki moge miec fajne nie? mowie dzis do meza, ze jak rozkrece biznes to bede robila popoludniami a on bedzie musial sie zajac domem...a on na to, ze on tez bedzie robil
ktora to polubila profil? przyznac sie?
sutki Was bola bo sie za bardzo macacie a tak serio laski to ja Was pliiis bardzo, nie nakrecajcie sie. ja w pierwsze cykle mialam wszelkie mozliwe objawy ciazy, chorowalam 2 tyg i ani jednej tableteczki, bo przeciez w imie potomka. wyluzujcie blagam Was, bo bedziecie mialy potem to co jak jak sie nie bedzie udawalo, czego Wam ofc nie zycze. ale uwierzcie, ze nakrecanie sie nie pomaga. w ostatnim cyklu to mialam przeciez nawet rozwolnienie, czym wg mnie bylo zagniezdzanie zarodka noo i wiele innych rwanie w podbrzuszu miewalam, oh nawet zapachy mnie draznily i mnie mdlilo. no mdlilo, bo jak chorowalam, a sie niczym nie leczylam to w koncu i organizm sie buntowal. takze wrzucajcie na luz, jak to mowi moof, bzykajcie sie dla przyjemnosci, a testy ciazowe testujcie najszybciej w dniu spodziewanej @. Lil, ktora od kilku dni nas olewa, w pierwszej ciazy miala test pozytywny dopiero po kilku dniach po terminie @. kazdy ma indywidualnie zaprogramowany organizm
oooo czuje sie jak stara wyga tu na forum. bede wszystkich pouczac a sama nie zajde ooo i tym optymistycznym akcentem mowie, ze sie wkuwie jak prl mi znowu skoczyla
dobrej nocy Wam!
ps. sernik jutro prosze na drugie sniadanie, bo na krew to na czczo musze byc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
A my kupilismy dzis basenik Czarkowi taki 2m i 0.5m wysokości i mam zamiar jutro moze z nim posiedzieć i sie pobawić.. Pozniej postaram sie wam wszystko opisać..
No Lili zniknęła mam nadzieje ze u niej dobrze i po prostu nie ma czasu na nasze wywody ale to mogłaby napisac chociaz to bo tak sie martwimy..
Cos chciałam wam tutaj jeszcze ale nie pamietam..
Witam nowo przybyła Paulinka rozgłosc sie..
Ktos sie boi o furagine i ze malenstwo.. Nie wiem czy moze wywołać poronienie ale napewno nie trafi do organizmu malenstwa..
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Agi widzialam taką piekną miętową bransoletke, lans z kieca że hej będą takie w innych kolorach?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Moofka mi tez cały czas stercza i fakt to dobry znak do karmienia bo dziecko chociaz sutkow nie musi wyciągać.. Ale maz to sie śmieje ze ciagle podniecona chodze
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi tam kurna nic nie sterczy, tzn stercza wlosy bo je stawiam na elvisa vel malgorzate kozuchowska
Moof dzieki, mowilam mezowi, ze ma mi zrobic w ps jakis retusz, bo mnie od slonca wysypalo bleh :/
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na bloga nie zagladalam od wyjazdu, będę miała niezłe zaległości do nadrobienia....
Kaś mój mąż też tak się smieje.
W ogóle to mam na niego ochotę, mógłby przyjechać mnie tu gdzieś w lasku stuknąć
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ej zasugerujcie mi kolor, bo akurat mam reklamacje i w zamian zamowilabym rzemyk. w domu mam zrobiona szaro- rozowo- kremowa rzemykowa. zaraz polukam kolory
moof na blogu wzgledny spokoj, dasz rade
ps. ok zamawiam kolor niebieski rzemyka. jak sie zdecydujesz w 10 min na inny daj znac
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi niebieska to akurat na Wojtka będzie, a ta szaro-różowo-kremowa na Zosię
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kiedy dostaniemy nowa dostawe fotek brzuchów waszych? juz cale 5 sie nazbieralo ja sie objem to tez Wam moze wrzucic
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Witaj Helenne w naszym gronie
Lil to by mogła chociaż słowo napisać: żyję ok, tak jak ferri choć czasem da znak że ok
Agi, ładnie ci się pielęgniarka wkłuła, nawet sińca nie będzie, a tej torby słodyczy to zazdraszczam, szczególnie teraz kiedy mnie do słodkiego ciągnie.
A co do wyobraźni to mój mąż też wszystko sobie w głowie wyobraża, ktoś coś nieopatrznie powie, jakąś metaforą poleci, a ten zaczyna się w głos śmiać bo sobie to w głowie wyobraził, ciężki życie z nim mam
Kaś daj znać jak basenik się przyjął.
Babeńki, zamiast myśleć o bolących cycach, to się zajmijcie czymś konkretnym: sprzątaniem, gotowaniem, zakupami, bransoletkami itp. bo zwariujecie od tego myślenia.
A co do mnie to @ konkretnej nadal brak. Jak za dwa dni nie przyjdzie to idę po testa ciążowego do apteki.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi po wielkości dziury stwierdzam, że będziesz żyć a fotke zaraz pykne nad jeziorkiem
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann, zamykaj sie na 4 spusty nie wpuszczaj małpiszona!! nasze cycolinki przyjada do Ciebie ze sterczacymi sutkami i ją wygonią eeeej widze tooo
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
witam nowe Panie
Agni ja już 8 tc Jutro zobaczę mojego maluszka, już powinien mieć coś ok 1 cm ... Modlę się żeby tego pierdzielonego krwiaka nie było....
No mnie akurat bolały najbardziej brodawki...i Kaś prawie od owulacji bolały mnie piersi przez progesteron, a potem same sutki w nocy w szczególności no a w dzień bolały całe piersi jak przed @....
Agni swieca to nic przy mdłościach, mnie wczoraj cały dzień rzucało, nie mogłam wyjść z domu do lekarza no i do pracy musiałam podjechać bo znowu czegoś tam nie umieli...Mąż mi dał samochód bo mój mały zepsuty, ale jego też lubię jeździć bo bezpieczniej ale tak mnie mdłości podczas drogi dokuczały, zawsze miałam trochę rano a potem wieczorem, jak się mąż kładł obok, śmiałam się , z to on tak działa
Ann moze to takie plamienie w dniu spodziewanej @, moja mama z moim bratem przez 2 m-ce nie wiedziała że w ciaży bo miała @, tylko potem skumała...bo druga ciąża
Edit : a i z tym testem to zależy kiedy nasz owu, ja miałam w połowie cyklu wiec mi wyszedł dwa dni przed @, ale niektóre dziewczyny mają późno owu więc dopiero niektórym test wykrywa w dniu @ lub kilka dni po!