BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #701396 przez Kaś_O
Lili tak mi przykro, tez zaraz sobie odczytam o co chodzi :* :* :* trzymaj sie dzielnie, nawet nie wiem co Ci radzić chyba musisz to wypłacać i po prostu przeżyć bo żadne słowa teraz nie pomogą.. Jestesmy z Toba :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #701435 przez Agnilla
Pewnie, ze jestesmy, wszystkie razem :kiss: :kiss:

dziewczeta, u mnie 17 dc, albo mnie sie zdaje albo krechy ciemnieja

11 lata 5 miesiąc temu #701489 przez moofka
Agi to może owu dopiero do Ciebie idzie? Stestuj koniecznie jutro skoro już zaczelas.

11 lata 5 miesiąc temu #701498 przez Agnilla
stestuje stestuje na pewno, gdybym na bank wiedziała, że to będzie zdrowy cykl to bym olała, jak miałam w planie. ale wg Was tez ciemnieja?

11 lata 5 miesiąc temu #701544 przez Dagnes
Agi na moje oko ciemnieją ci krechy. Kto wie, może jutro maliny będą.
Lil kochana przykro mi bardzo. Wiem, że słowa w takich momentach za wiele nie pomagają. Trzymaj się dzielnie.

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu #701625 przez aggi
Hej dziewczyny :) Ale dziś naszkrobalyście tutaj :P mam dużo nadrabiania:) Ja dziś nie miałam czasu na kompa bo obiad, sprzątanie, trochę opalania:) Test dzisiejszy miał ledwie widoczną kreskę. Także czekamy na @, lub i nie:) Zobaczymy.

Agni te Twoje bransoletki świetne ;) Ała, ja tak bardzo boję się igieł ! :O Zawsze proszę pielęgniarkę o wersję dla noworodków... jak tam chodzę to zawsze się ze mnie nieźle uśmieje :laugh: mi też się wydaje że krechy u Ciebie ciemnieją:)

Kaś a jaka pogoda u Was? U mnie upały, ale głoszą deszcz na weekend :( Z tymi rajstopkami to prababcia zaszalała :unsure: ciekawe czy to tak na serio, czy na żarty :unsure:
czyli basen się przyjął skoro mieścicie się w dwójkę i macie mega ubaw :D

Ann trzymam kciuk za brak @ :)

Iss no no leci ten czas, już 8tc super :)) Oby krwiaka nie było!

Dagnes a Tobie to dopiero czas leci, już 15tc ?! super :) :blush: :blush: :blush: generalnie powiem Ci tak że sutki bolą nadal, a ja się nie nakręcam, a bynajmniej wmawiam sobie że nie tym razem to następnym i już :) Niema się co zaraz z początku spinać.

Domiśśś u mnie to samo ! Megga upał, dopiero teraz odpuściło trochę :dry:

Lili o jej :( :( :( wiem że łatwo mówić ale walcz, nie martw się wszystko się ułoży :( przytulam i całuję :kiss: :kiss: :kiss: i jestem z Tobą, trzymam kciuki !!!!!

11 lata 5 miesiąc temu #701647 przez ann-sunshine
Lil :kiss: :kiss: :kiss: bardzo mi przykro, opłacz stratę, odpocznij nawet kilka miesięcy jeśli musisz i jak będziesz gotowa to zacznijcie jeszcze raz. Tylko pamiętaj: to nie twoja wina, tak się czasami dzieje, nie mamy na to wpływu.

A u mnie nadchodzi czerwona fala :(

11 lata 5 miesiąc temu #701664 przez gosia28
Melduję, że @ się rozkręciła okropnie dosłownie, rano dwukrotnie prawie straciłam przytomność, dalej też miałam takie odloty, że półprzytomna byłam i spędziłam dzień na tabsach przeciwbólowych :angry: już myślałam, że bez ip się nie obędzie...

Agi ciemnieją ciemnieją ;)

lili nawet nie wiem co mam Ci napisać bo i tak nic Cię nie pocieszy...

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #701690 przez Agnilla
ehh a tak sie pieknie zapowiadal ten dzien
całuje Was wszystkie :kiss: trzymajcie sie dziewczyny :kiss: dobranoc!
ps. ciemnieja....a ja od wczoraj dupka biore, on owulacji nie zaszkodzi? to dlaczego wtedy owulacje mialamw 15dc, teraz najszybciej w 18dc jesli jutro sie pojawi?? nie wazne...wazne zeby byla

11 lata 5 miesiąc temu #701891 przez helenne
Hej Kochane, pół nocy nie spałam bo jajnik mnie bolał ...2 dni po @... To na 100% coś niepokojącego u mnie...ten długi cykl itd masakra... jutro do gina lecę....a teraz idę się położyć na godzinę...
Agnilla - Ale to tak ciężko jest się nie nakręcać...Coś nie takiego się pojawi a my już pod ciążę to podciągamy... najłatwiej mają te co się nie starają a zachodzą...A co do krech robią się ciemniejsze!!!
Kaś_O - Dziękuję:D Tobie i innym dziewczynom!!!
lilijka Kochana całym sercem z Tobą... :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #701984 przez Domiśśś
Cześć kobitki.
Powiem Wam, że zaczynam się denerwować powoli, bo pęcherz nie przestaje rozrabiać, boli mnie coraz bardziej jak siusiam :(
Boję się cokolwiek zażyć mocniejszego. Nie wiem czy robić ten test ciążowy bo jak mam @ dostać w sobotę to wynik pewnie i tak może wyjść nie prawdziwy a gdyby jednak się okazało, że jestem.
Hmm nie wiem co robić...
A znaków żadnych na razie nie widzę ani na @ ani na ciąże.
Echhhh :(

11 lata 5 miesiąc temu #702026 przez Porto1987
Ja już staram się nie myśleć o tym czy zajdę w ciążę, czy nie, ale nadzieję mam :) chyba będę ją miała cały czas póki co.
Domiśśś ja bym poszła na Twoim miejscu do lekarza z tym pęcherzem, żeby coś zacząć działać, bo to szkoda zdrowia. Przynajmniej ja nie wspominam dobrze zapaleń, bo jak miałam, to zawsze ostre, więc lekarz był niezbędny taki był ból. A jak powiesz lekarzowi, że starasz się o dziecko i nie wiesz jeszcze, czy się udało, czy nie, to odpowiednio dobierze leczenie.

11 lata 5 miesiąc temu #702040 przez Agnilla
hej laski
Domiś, jak ja byłam mocno chora to po prostu powiedziałam lekarzowi, że jestem w ciązy, ze robilam test i tyle :P na przeziebienie i tak mi nic szczegolnego nie zapisala, ale zawsze bylam spokojniejsza.Porto dobrze Ci radzi
Helenne wiem, ze ciezko sie nie nakrecac, ja sie nakrecam juz prawie pol roku :(
lece zaraz po swoje wyniki prolaktyny, dzis mi sie snilo, ze byla za duza :(

11 lata 5 miesiąc temu #702053 przez Kaś_O
Ago trzymam mocno kciuki :*

Domis do lekarza i to juz.. Bo bez sensu sie meczysz a jak nie to na bete ona Ci powie prawdę czy jestes czy nie.. I bedziesz miała spokoj..

Hellene to daj znac co Ci gin powiedział i jak to wyglada.. Oby nic poważnego..

Ja pewnie poczytam was wieczorem bo dzis znowu zalatwiamy sprawy..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #702054 przez moofka
Agi zaciskam kciuki i daj szybko znać :kiss:

Domis możesz zrobić test ale on Ci nic nie da.... Idź do lekarza najlepiej jak mówią dziewczyny.

Gosia Ty też się wybierasz do ginka po tej wrednej @? Straszne masz te bóle, mi zawsze wystarczył ibuprom z nospa.

a powiem Wam co miłego mnie wczoraj spotkało :) tu niedaleko działki jest nieduży sklep, który prowadzi pani B. Chodzimy tam odkad pamiętam po zakupy i jak teraz przyjechalysmy z mama też poszlysmy i pani B mi gratulowala brzuszka. A wczoraj wieczorem przyjechała do nas na rowerze i przywiozła specjalnie dla mnie warzywa ze swojego ogródka, cukinie, sałaty 3 rodzaje, fasolke, ogórki, szczypiorek no cały wielgachny kosz :woohoo: powiedziała że "dla ciężarnej na zdrowie" :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka