BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #737545 przez mloda

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #737549 przez julka
.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #737552 przez mloda

11 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #737562 przez julka
.

11 lata 7 miesiąc temu #737566 przez Domiśśś
Witajcie,
Widzę, że tylko Porto o mnie pamięta i się martwi ;) Dziękuję kochana :kiss:
Ja czuję się dobrze tylko strasznie senna jestem jak nigdy... np. dziś 2 h spałam co mi się to nigdy nie zdarza.

AGGII

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #737578 przez Porto1987
Domiś, spanie to naturalna rzecz :) ja sobie często robię drzemki w ciągu dnia, bo już nie wyrabiam. Nie to żebym się jakoś męczyła czy coś, ale po prostu brak sił. A jak z apetytem i mdłościami? Nie pamiętam na czym stanęło z tymi Twoimi betami??

11 lata 7 miesiąc temu #737584 przez aggi
Dobry wieczór Panie :* Witam Was trochę spokojniejsza, bynajmniej tymczasowo. Jeju dziękuję Wam za tyle słów otuchy to naprawdę było mi potrzebne. Wkurzyłam sie w pracy, rzuciłam wszystko, nawet torebki nie wzięłam :huh: wzięłam rower i pojechałam do tego mojego. 6km w jedną stronę. Ale się opłacało bo przynajmniej wiem że wszystko dobrze a bynajmniej żyje, oddycha, kontaktuje. Powiedział że może jutro go wypiszą, lekarza już nie znalazłam więc nic się nie dowiedziałam a mąż też nic nie wie.. Okazało się że już o 10 był po wszystkim, tylko długo nie miał siły nawet po telefon sięgnąć. Mówił po co specjalnie przyjeżdżałam i wogóle. Powiedział że go boli trochę i jest głodny bo od rana nic nie mógł jeść.. Znieczulenie miał do kręgosłupa jednak, ale miał już czucie w nogach jak tam byłam. Posiedziałam pół godziny, widziałam że jest zmęczony i śpiący, więc nie męczyłam go tylko zagroziłam że jak mi jutro nie da znać kiedy wraca to go zatrzasnę... Szybki sprint na rowerze i zdyszana byłam spowrotem w pracy bo miałam jeszcze trochę roboty.. niedawno wróciłam.. Jestem wymęczona, ale spokojniejsza.

Pewnie jutro znów będę się martwiła co i jak, samotna noc mnie przeraża.. Ale dziękuję Wam bardzo za tyle słów i za wyczytanie (wysłuchanie) moich żali !!!! to wiele dla mnie znaczy

11 lata 7 miesiąc temu #737597 przez aggi
julka zwracam honor! no ja panikara straszna jestem, martwię się o niego i w ogóle zawsze o wszystkich.. zrozum, nie miałam pojęcia w ogóle jak działa takie znieczulenie, nic kompletnie nic nie wiedziałam i bardziej wystraszona od niego byłam bo on twardo tam poszedł, nic się nie bał, a ja o jezu chyba bym uciekła stamtąd..

mloda ja też w tym cyklu zaczełam olej z wiesiołka łykać, ale narazie nie widzę różnicy ;)

moofka
no byłam u niego to normalnie już nogami ruszał, musiałam go zobaczyć bo chyba bym nie zasnęła ;/

anuuuusia nie powinno się pić bo się wynik 'zamazuje' no wiesz rozcieńcza się siku wodą i wynik może być zafałszowany :)

Dag a mi smaka na pizzę zrobiłas... :)

monia działaaaaaaaj :kiss:

Domiśśś :* dzięki. Byłam u niego, miał już czucie w nogach ale kazali mu zostać na noc. Nie wiem czy na 100% go jutro wypuszczą ale ma mi dać znać bo ja do pracy;/

A dziewczyny co jest z Kaś ??? Wakacjuje się gdzieś że jej nie widać?? albo przeoczyłam :unsure: :dry:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #737635 przez mloda

11 lata 7 miesiąc temu #737640 przez ann-sunshine
Domiś nie fochaj się, ciężarnej pozwoliłyśmy dziś odpocząć ;)

Aggi, szalona jesteś ;)

Czuję tę małpę wredną, niech już przyjdzie a potem da mi spokój :angry:

11 lata 7 miesiąc temu #737655 przez aggi
mloda tak jestem spokojniejsza, nie mam ataków paniki jak narazie :*

Ann chyba pod względem psychy coś nie tak haha :) ale tak mam, panikara ze mnie, tchórz i wrażliwiec...

Idę spać kobiety, bo rano na 7mą do pracy znów, i wielkie oczekiwanie na wiadomość od małża... trzymcie kciuki by był jutro w domu już jak wrócę z pracy!!!

buziaki :* :* :*

11 lata 7 miesiąc temu #737691 przez Porto1987
Aggi, a zdążyłaś zrobić cyto?

Idę spać Kobitki. Dobrej nocki!

11 lata 7 miesiąc temu #737699 przez zoi
aggi, tak coś czułam, że nie wytrzymasz i do niego pojedziesz :laugh: Cieszę się, że już jesteś spokojniejsza.

11 lata 7 miesiąc temu #737768 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Pierwsza dziś jestem? Co tam u was? Nie bardzo wiem co mam dziś robić. Obiad prawie gotowy, pranie na bieżąco zrobione, może poodkurzam trochę i pójdę spać, albo wiem, pojadę połazić po sklepach, są przeceny posezonowe? Wy pewnie wiecie.

11 lata 7 miesiąc temu #737772 przez moniaW
Dzień dobry ann coś tu od rana cicho :) ja zabieram się za sprzątanie.
mloda nie załamuj mnie :dry: to mój pierwszy miesiąc z testami.jak je zamówiłam to dodały mi skrzydeł,mam nadzieję że w końcu się uda..
wchodzę na fb a tam kolejna koleżanka w ciąży a druga urodziła 4 dni temu-dobijające :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka