BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #737160 przez issska1986
Asia K napisał:

Chudzinka - no super ale trza uzupełnic luty :blink: jeszcze raz :kiss: za to Iss

Iss - teraz do mnie dotarło ze dowiemy sie co tam nosisz w sobie :)
Tylko ja cie porfawor - nie szczuj nas jak pozostałe lasencje :laugh:

Dag a wiesz ze jak ty bedziesz rodziła to ja na połówkowe pójde :lol: juz sie nie moge doczekac :)

U mnie piękne słoneczko świeci, do tego humorek dopisuje bo jutro wooooolllllnnnnneee :lol:
Pojade na zakupki i moze cosik se kupie.

Jutro koncze 7 tydzien :blush: (suwaczek załoze dopiero po 13-tym wrzesnia) i wiecie ze mam brzuchol jak Moof w 10 :huh: Ale tłumacze sie tym ze w drugiej brzuszki szybciej widac :p

Asiula spoko ;) w ciąży pamięć szwankuje :lol: :lol:

I ja też mam brzusiol, a podobno w drugiej ciaży szybcciej widać... ja jak zwykle na opak światu :side:

Dag akurat Tobie te kilka kilo się przyda, a fufa i miednica się rozszerzają i przygotowują do porodu więc to normatywne ,że się poszerzają/powiększają :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #737161 przez Dagnes
Ale fajnie będzie jak już pierwszy dzieciaczek się urodzi, to co miesiąc nowy będzie dołączał. Całe przedszkole tu urządzimy :laugh:

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #737162 przez moofka
Asia a Ty pamiętasz jaki ja miałam brzuch w 10tc :ohmy:

Dag dobry tekst mąż walnął nie powiem uśmiałam się :)

11 lata 3 miesiąc temu #737164 przez Chudzinka
Agnilla, ja tu jestem prawie od samego początku.. :blush: Dlatego jeszcze nie proszę o ściągnięcie mnie z jeża :silly: Dag, ale się uśmiałam :lol: No fajowo będzie jak się zaczną pociechy forumowe rodzić. Chyba Tomuś pierwszy, dobrze kojarzę?

11 lata 3 miesiąc temu #737165 przez Kaś_O
ej no dodałam post i mi go wywaliło.. w sumie nic tam ciekawego nie było :P tylko tyle że Aga musi szybko pomalować sypialnię bo czeka ją projektowanie małego pokoju :P

i teraz jak wiesz że z mężem dobrze a Twoje wyniki coraz lepsze i sie zajęłaś projektowaniem oby tak dalej.. Jak chcesz mozesz mi coś podsunąć żeby bylo fajnie w sypialni.. to ja zaciskam nogi i nie rodzę zanim Ty dwóch kresek na tym magicznym teście mi nie pokażesz...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #737166 przez Asia K
moofka napisał:

Asia a Ty pamiętasz jaki ja miałam brzuch w 10tc :ohmy:

Dag dobry tekst mąż walnął nie powiem uśmiałam się :)

nie nie pamietałam , ale jak weszłam w "ostatnie posty" to ty cosik napisałas na grudniówkach, a ja se podejrzałam - i włala :P juz se porównałam :lol: i wiem

11 lata 3 miesiąc temu #737177 przez Agnilla
Kaś, nie mów hop :P bo przenosisz ;) ale ja tam mogę iść na taki układ ;) :kiss: obiecuje, ze juz nigdy nie kupie przeterminowanego testu :P
Ann kurna, co rano sobie uświadamiam, że Ci nie odpisałam :/ co do koloru włosów, to albo póje w brazy, niby teraz mam ciemna czekolade, ale to jak czarny wyglada. z nacie honey skarbek? :D widziala jaostatnio na festiwalu w tv i mi sie kurna jej wlosy spodobaly...chociaz cos :P
co do mierzenia tempki to ja chodze spac o 23 a wstaje o 7:15, w weekendy tez sie budze o 7 i nie byloby problemu, ale w tym cyklu nie siuram na nic, nie mierze nic tylko szaleje :P
Chudzinka jestem w szoku!! :D
Dag, co jak co, tylek mam maly i plaski ( gorzej z brzuchem :/ ) i nigdy nie miala z tym problemow :D :D :D :D nooo moze odkad jade na lekach to mnie czesciej wydyma :P

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #737182 przez moofka
Asia no wydało mi się to podejrzane, że pamiętasz :P

dla zainteresowanych:
www.zapytajpolozna.pl/123-x-xii/602563-g...Page-144.html#737120

a ja to zawsze miałam na czym siedzieć :P

11 lata 3 miesiąc temu #737190 przez Dagnes
Moof fajnie u ciebie w tym zestawieniu widać jak oprócz brzucha rosną ci też
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #737192 przez issska1986
hihihi moof ale porównanie, to ja mam w sumie podobny do Twojego w 15 , chyba że tylko mi się tak wydaje :S zaraz się wkurzę i zrobię w pracy zdjęcie... ale i tak kabla nie mam w pracy :( musze wziąć aparat :)

ja to polowy tego co chcialam zapominam napisać :(
ehh do d... to wszystko...

11 lata 3 miesiąc temu #737194 przez issska1986
Chudzinka napisał:

Agnilla, ja tu jestem prawie od samego początku.. :blush: Dlatego jeszcze nie proszę o ściągnięcie mnie z jeża :silly: Dag, ale się uśmiałam :lol: No fajowo będzie jak się zaczną pociechy forumowe rodzić. Chyba Tomuś pierwszy, dobrze kojarzę?

Chudzinka wroci Ferr to się zamienicie :P

Nom Tomuś będzie pierwszy pod koniec września jakoś :)

11 lata 3 miesiąc temu #737198 przez Asia K
ja dzisiaj w pracy mam lenia i se łaże po innych postach :P

jeszcze godzinka i Home sweet home :D

11 lata 3 miesiąc temu #737199 przez anuuuusia
gosia28 no zobaczymy, czy Castangus coś zadziała. Jest za wcześnie, ale dziś rano to się wybitnie na owulkę czułam. Nawet jajka mnie kłuły, choć nigdy wcześniej to nie miało miejsca :unsure: Może ten test z niedzieli prawdę rzekł?

moniaW serniczek nie mój, ale tak mnie Agnilla nastraszyła, że bałam się, że bez niego będę musiała sobie pójść od Was :blink:

Agnilla super :kiss: ann-sunshine ma rację - może remont sypialni odłóżcie? Po co dwa razy ściany malować czy kupować nową narzutę? :silly: :lol:

moofka fajnie zebrane fotki :)

Ja mam dziś dzień do dupy :dry: Wysiedziałam się w urzędzie pracy, a i tak się nie zarejestrowałam, bo brakuje mi pewnych zaświadczeń :X

11 lata 3 miesiąc temu #737204 przez Asia K
Moof jescze dodam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #737211 przez Agnilla
a ja zagladam na wszystkie wasze miesiace z nadzieja, ze napiszecie o mnie jaka fajna jestem :D
zadnego remontu nie rpzekladam, toc to tylko zwykle malowanie :) a przynajmniej czyms glowe zajme, bo naprawde dziecko poszlo se gdzies na 3 plan. tylko maz se wykreca z psem, musze go przycisnac :P tak jak on mnie szantazowal, kurtka za sex :P (bo ja w okresie nie lubie, wiec wczoraj ucieklam :P) to ja mu powiem ze sex za psa :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka