BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #737056 przez Porto1987
A niech mąż strzela gdzie chce, byle skutecznie :P

Laski można pić wapno w ciąży? Mam wrażenie, że mam jakieś krostki uczuleniowe na twarzy. Wszystkie są takie same i drobniutkie :D aż niepodobne do tych wcześniej. Wydaje mi się, że mi się po wyjeździe zrobiły :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #737057 przez moofka
Gosia szacun za posta B) a jurek może i jest ale siusiaka nie ma :P

moniaW wybaczam Ci ten jeden raz tą zuzię ;) nie lubię tego imienia, a my będziemy mieć zosię :) gratuluję malinek owu :)

Iss opisałam bo nie wiem czy wszystkie by zakumały że to pipi na zdjęciu :) ja sama bym miała problem gdyby mi ginek nie powiedział na co patrzę :cheer: ja miałam połówkowe w 19t2d a później drugie w 20t2d.

Agi jeszcze raz napiszę, że bardzooooo się cieszę :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #737063 przez Kaś_O
Issska ja tak samo jak Moofka pierwsze połówkowe miałam nawet jakoś pod koniec 18tc a 2 jakoś w 23tc. Mi lekarz powiedziała że to nie jest konkretny termin i można to robić nawet teraz w 29tc ale dziecko jest większe i ciężej jest coś zobaczyć.. Jak dla mnie 21 to idealny termin i przeważnie własnie w tym robią..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #737082 przez mloda

11 lata 3 miesiąc temu #737085 przez ann-sunshine
Agi to malowanie odlozcie póki co bo potem będziecie :silly: musieli jeszcze raz remont robić

11 lata 3 miesiąc temu #737096 przez Agnilla
o nie nie, ma byc odnowiona sypialnia, bo mnie fiolet wkurwia :P
i juz mam prawie narzute wybrana ;)
mloda, cycki do przodu glowa do gory, ja bedzie prolaktyna nadal wysoka spytaj lekarze o dostinex, ja to teraz biore

11 lata 3 miesiąc temu #737130 przez Asia K
Agni -suuuuperrrrr :D Niepotrzebnie sie martwiłaś :kiss:

Iss kochana ty moja :kiss: - no wlasnie wiedzialam ze cosik tam mi nie pasowało a ty z lutego jestes - czyli mamy komplet , teraz majówka tez musi byc , nie ma to tamto :)

Ja jak nie jem to mnie mdli, wystarczy ze wloze cos do ust i juz jest o niebo lepiej.
Ale jak dopadnie to zaraz , natychmiast i już musze szamac :D

Kaś ja w pierwszej ciazy nie mialam badanej glukozy z obciązeniem dlatego tak sie dziwowałam :silly:
Ale moze to bylo wieki temu i teraz sie zmieniło :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #737131 przez Chudzinka
Agnilla, jejejeje!! :kiss: Gratulasy wyników i podejścia!
Mnie mąż wczoraj odciągnął od kompa, bo powiedział, ze Was spamuję :huh: ale o co innego draniowi chodziło ;)
Goś, straży pożarnej nie było, ale szałowe danie też nie wyszło.. Trzeba ćwiczyć dalej :)
Aggi, z tego co opisujesz, zabieg nie brzmi aż tak strasznie, więc pewnie dziś już będziesz mogła rozpieszczać mężusia w domu :kiss: Głowa do góry!
Młoda.. :kiss:
Kurcze, tyle tych postów było, że już nie pamiętam..Aha! Dzięki Jula za informację o narkozie, bo ja mam mieć pełną do laparoskopii, i mój chłop wciąż mi dokucza, pytając czy ładnie opłacam składkę na polisę za życie, bo co jak się nie obudzę :P (drań myśli, ze tylko on się zna i może sobie żarty stroić, to teraz mu powiem, że nie ma szans, by coś z mojej polisy dostał, hehe :silly: )
Monia - gratulacje malin. Wrzuć foto! Coś mi Twoje wyczekiwanie przypomina moofkowe :side: Trzymam kciuki za efekty!
Zoi, to faktycznie już jesteś z nami zsynchronizowana ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asia, super to zestawienie zrobiłaś!
Becia, trzymam mocno kciuki :laugh:
Miłego dnia wszystkim!

11 lata 3 miesiąc temu #737134 przez Dagnes
Porto1987 napisał:

A niech mąż strzela gdzie chce, byle skutecznie :P

Laski można pić wapno w ciąży? Mam wrażenie, że mam jakieś krostki uczuleniowe na twarzy. Wszystkie są takie same i drobniutkie :D aż niepodobne do tych wcześniej. Wydaje mi się, że mi się po wyjeździe zrobiły :(

Można jak najbardziej. Pytałam się gina, bo jestem alergikiem i pozwolił. Mi dziś całą prawą rękę wysypało. Masakra jakaś więc też muszę sobie wapno zaserwować.
Przeżyłam test glukozy. Nie było wcale tak źle. Ja mam do laboratorium ze 3 min autem, więc te 2 godz. w domu sobie przesiedziałam a nie w poczekalni. Ale jak się mała rozruszała po takiej dawce cukru :)
Iss ja dopiero w piątek mam USG połówkowe.

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #737146 przez Agnilla
kuwa, Chudzinka, Ty jestes z nami od testow moof?? kiedy to bylo?!?!

11 lata 3 miesiąc temu #737149 przez issska1986
No mi mówiłam, ze po skończonym 20 tygodniu powinno się robić bo wtedy lepiej zmierzyc serduszko itd. Ale dobrze, że wcześniej dała mi skierowanie to zapisałam się do tego gina, którego ona poleca :) na prenatalne niestety nie dało rady :(

Agnilka super wieści, lepiej go tak nie reklamuj ;) bo jeszcze kolejki będziesz miała :P

11 lata 3 miesiąc temu #737151 przez Dagnes
Agni super wieści :) Tylko nie przemęczajcie się zbytnio przy urządzaniu sypialni, żebyście mieli potem siły na figle w kolorach mięty :silly:
Asia ja też tak miałam na początku, że jak poczułam głód to od razu mnie mdliło. Dlatego jadłam jak koń i przez to waga mi ruszyła szybko w górę. Fufa mi urosła, nawet małż mi wczoraj komplement walnął, że teraz dopiero mam czym pierdnąć :S

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #737152 przez Asia K
Chudzinka - no super ale trza uzupełnic luty :blink: jeszcze raz :kiss: za to Iss

Iss - teraz do mnie dotarło ze dowiemy sie co tam nosisz w sobie :)
Tylko ja cie porfawor - nie szczuj nas jak pozostałe lasencje :laugh:

Dag a wiesz ze jak ty bedziesz rodziła to ja na połówkowe pójde :lol: juz sie nie moge doczekac :)

U mnie piękne słoneczko świeci, do tego humorek dopisuje bo jutro wooooolllllnnnnneee :lol:
Pojade na zakupki i moze cosik se kupie.

Jutro koncze 7 tydzien :blush: (suwaczek załoze dopiero po 13-tym wrzesnia) i wiecie ze mam brzuchol jak Moof w 10 :huh: Ale tłumacze sie tym ze w drugiej brzuszki szybciej widac :p

11 lata 3 miesiąc temu #737155 przez Asia K
Dag ale sie uśmiałam z tym pierdnieciem :D

Ja na wage nie wchodze narazie a dodatkowe kg bede liczyc od załozenia karty czyli od 13 wrzesnia :P Do tej pory to co mi przybedzie to moje :p :D
Ze zrzuceniem bede sie martwic potem ;)

11 lata 3 miesiąc temu #737158 przez Agnilla
Dagnes napisał:

Fufa mi urosła, nawet małż mi wczoraj komplement walnął, że teraz dopiero mam czym pierdnąć :S

kuwa to Ci maz zakomplementowal ze ja pierdziele :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka