- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Agnilla, ja o serniku pamiętam, ale ja dopiero zaczynam kulinarne ekscesy, więc do wypieków jeszcze kawałek drogi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Witaj Zoi A kiedy najbliższa małpa miałaby nie przyjść??
Chudzinka, bieganie nie zaszkodzi, ja jak miałam zagnieżdzanie to chodzilam na step u mega hardcora, gdzie pot mi leciał od pleców po kostki i do tego na ćwiczenia, w 3 tygodniu ciaży brzuszki z ciężarkami na klacie robiłam, więc spoko co ma się usadowić w macicy się usadowi
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
ann-sunshine no mój organizm to już dokumentnie zwariował Interpretuje od razu i przyklejam sobie na kartkę.
Agnilla oj, masz rację... to wcale nie jest takie proste, jak się wydaje I chociaż jestem od wczoraj bezrobotna, to chyba nie przerwiemy starań, bo Bóg jeden wie, co to nas czeka...
issska1986 fajnie miałaś
Dziś druga kreska bledsza od testowej, więc wynik negatywny. Nie rozumiem, WTF (jak mówi dzisiejsza młodzeż) Zapomniałam dodać, że od tego cyklu zaczęłam Castangus. Może mi podreguluje co nieco. W sumie prolaktynę mam w normie, ale w górnej granicy. Może któraś z Was brała i podrzuci jakieś spostrzeżenia? Ponoć baaardzo ułatwia zachodzenie
A oto zaległy sernik
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
No widzisz Isska, jak coś ma być to będzie, nie?
Zoi, jestem w szoku,że masz tak długie fazy lutealne To Ty chyba nie musisz czekać w testem do dnia spodziewanej miesiączki, bo testy wychodzą już 13-14 dnia po owulacji zazwyczaj.. A owu kiedy miałaś dokładnie, bo się doliczyć nie mogę
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
witam nowe testujące, dla tych co czekają na 2 krechy - ja miałam dopiero w 22dc więc czekajcie cierpliwie
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no Porto szanse na zmianę były małe ale cieszę się, że już mamy pewność
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
A ja tak sobie dzisiaj o naszych ciężarnych z forum testowego myślałam i stwierdziłam że to mnie podbudowuje, że co miesiąc komuś się udaje, że to jednak prędzej czy później i mnie dopadnie I się zastanawiałam, jak się mamuśki czują, a już szczególnie myślałam o Porto bo nic o mdłościach nie donosi, a wiecie - ona siedzi ze mną na jeżyku i nie chciałabym, żeby mi go zarzygała Porto, melduj się, co i jak u Ciebie?
Aggi,
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Chudzinka, bądź spokojna, ani jednej mdłości póki co nie było jedyne, co mi dolega, to niekończący się głód. Mogę jeść i jeść, a waga albo w miejscu, albo w dół. dziś ważyłam cały kilogram mniej niż w piątek. Także jeżyk czysty będzie chyba, że Ty tam po winku zapaskudzisz
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
w dodatku przeleczyłam się, byłam u gina, mój mąż też miał leki, była @ i wszystko super aż do wczoraj
chudzinka niestety nic z tego płakać mi się chce.. W dodatku mąż jutro na te operację sam musi jechać bo ja do pracy.. chyba zwariuję.. mówiłam mu że ma od razu zadzwonić jak będzie mógł lub żeby napisał chociaż.. to mi powiedział że nie wie czy telefon bedzie mógł mieć itd.. a ja się tak martwić będę
anuuuusia kreska musi być taka sama lub ciemniejsza niż testowa żeby uznać test za pozytywny
mloda trzymam kciuki w takim razie ! daj zdjęcie to ocenimy
Asia namów męża na badania bo to nie jest normalne jak taki słaby chodzi
Agni staram się, chcę się leczyć, brałam leki które niby miały wybić to dziadostwo.. i znów chwytam doła bo mam już dość do tego mąż mnie dziś jakoś dobijał bo jutro na te operacje idzie a ja nie mogę z nim.. będę siedzieć w pracy i paznokcie gryźć mam dość
Becia trzymam kciuki za test:*
Porto co u Ciebie?:* Wszystko dobrze?
Ann to niech ta Twoja małpa przychodzi i zaczynaj nowy cykl
witaj zoi ;*
moofka świetnie że potwierdzone !
Kopnijcie mnie dziewczyny w dupę, ostatnio wiszą nade mną czarne chmury mimo mojego optymizmu mam ochotę płakać test dziś wyszedł żadny mimo wczorajszej bladej drugiej to dziś pusto. Ale owu będzie gdzieś 6/7.09... o ile i ona mnie nie opuści. Mam dość serio lekarza jutro chyba załatwię lub w środę, nie mam na nic czasu.. Mąż musi sam na operacje jechać bo ja muszę do pracy:( do tego prosiłam go żeby dał znać co i jak, zadzwonił jak będzie już w domu (ja do wieczora mam dzień w dupie:( ) albo chociaż żeby napisał jeśli będzie musiał tam na noc zostać... Ale on jakiś nijaki dzisiaj.. ach szkoda gadać