BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #735547 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735550 przez ann-sunshine
Agni o jak mnie się twoje podejście do tematu podoba :-)

Chudzinka, wiem, że nie nam oceniać, tylko czasami brak słów i przykro na to patrzeć.

Rozpadało się i wedle przepowiedni pogodowych jutro też ma padać.

Ciekawe jak Domiś z przekazywaniem dobrej nowiny

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735551 przez mloda

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735584 przez Agnilla
dzięki Młoda :kiss: zerknę przy okazji na tą stronkę. mysmy myśleli ewentualnie za tapetą za łózko a pozostałe ściany pomalować farbą. więc może jakąś miętową tapetę znajdę :)
ogólnie to fruwam i już w tym tyg mam nadzieję, że sypialnia będzie gotowa. prócz narzuty, bo tu nie wiem jaką bym miała wziąć. czy też miętową, czy np brąz. bo to też się fajnie komponuje. ogólnie meble- łózko, stoliki i szafę, lampy i tv mamy białe. a ściany zajebiście fioletowe. ogólnie podoba mi się ten fiolet, ale chcę sypialnie odświeżyc i zrobić taką rześką :) właśnie skończyłam malować swój chustecznik, który mam na swoim stoliku. pokryłam go 2 razy farbą i naprawdę nieźle pokryło. jestem tak podjarana :D a na dodatek przypomniało mi się, że kiedyś kupiłam dwie miętowe ramki w sklepie bo mi się tak podobały :P no i teraz się przydadzą ;)
musiałam wziąć tabletkę, cały dzień się męczyłam, ale juz musiałam, bo mi łeb peka

edit: młoda, weszłam na tą stronę, o matulu, do rana nie obejrzę wszystkich tapet :P

11 lata 4 miesiąc temu #735593 przez Chudzinka
Co ja sobie pomyślałam, jak Was podczytywałam? Że super babki jesteście. Mądre, życiowe, idealne kandydatki na kochające i ciepłe mamuśki :kiss: Dlatego się przełamałam i się podpięłam, bo może ja też mogłabym kandydować, co nie :S :woohoo: :blush:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735596 przez mloda

11 lata 4 miesiąc temu #735604 przez Asia K
hej
ale mialam zalatany dzien uff

nadrobilam was i
Agni - zbadaj, sprawdz i bedzie git :kiss:
Psiny miodzio :)

Domis kurna - ten gin nigdy wiecej by mnie nie zobaczyl !!!

Dag - śliczniusi brzusio :)

11 lata 4 miesiąc temu #735615 przez Asia K
Dobranoc dziewczynki :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735619 przez Agnilla
wleciała, napisała i poleciała ;)
no my też oglądaliśmy dziś mnóstwo tapet, ale wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy jaki kolor szukamy beż czy miętę. w sklepie z farbami padło na miętę, więc mniej więcej juz wiem co szukam ;)
Chudzinka, ales zapunktowała tymi komplementami ;)

ja latam, sprzatam na raty, zaraz jeszcze raz pomaluje chustecznik :) standardowo mi na jutro zostanie lazienka, ale ciul.
Kas dzis imprezuje na weselu, Maks bedzie tez tanczyl ;) ok lece dalej :)

11 lata 4 miesiąc temu #735690 przez issska1986
Hejka, czyżbym pierwsza :D

Chudzinka ale nam przysłodziłaś :D ale to samo myślimy o Tobie, widac,ze masz duze i dobre serduszko :kiss:

Ja wczoraj byłam na zakupkach, kupiłam sobie 3 bluzki, galoty i spodnie ciazowe :) i jestem zadowolona... a po zakupach na jogurt mrożony z owocami i kino "Millerowie" :D posmiałam sie i do domku :)

Agi ja tez miałam kiedyś miętowe ściany, myślę,ze tapeta ociepli trochę sypialnię... p.s. mam miętowe pazurki dzisiaj i zamierzam założyć moją miętowa bluzkę ;)

11 lata 4 miesiąc temu #735704 przez moofka
to ja będę dzisiaj druga :)

ale się tu poważnie zrobiło, fajnie że jest taka grupa wsparcia :) chudzinka wpasowałaś się do nas idealnie :kiss:

my wczoraj zrobiliśmy grilla, pewnie ostatniego w tym sezonie. chociaż to ja byłam gospodynią to wszyscy mi wszystko podstawiali pod nos :huh: trochę dziwnie się czułam no ale nie ma co narzekać :)

Agi ja bym dała tapetę, a narzutę nie miętową co by nie było za dużo :)

11 lata 4 miesiąc temu #735744 przez ann-sunshine
Dzień dobry. Miwtowo-bialy wystroj super i ja jednak bym zostala przy mietowej narzucie bo jak tylko ona bedzie jedynym ciemnym akcentem to tak troche od czapy bedzie. Iss korzystaj z kina ile sie da bo potem zeby wyjść na randke z mezem bedzie trzeba kogos do opieki nad dzieciem zorganizować. Zwariowana pogoda, wiatr chmury po niebie gania

11 lata 4 miesiąc temu #735756 przez gosia28
a mnie dzisiaj przez tą pogodę głowa boli :dry:

obiad nastawiony.

Chudzinka głaszczesz nasze ego ;) :kiss: :kiss: :kiss:

moof same dobre strony ciąży cnie?

isss korzystaj korzystaj, Tobie zakupy się udały, ciekawe czy Dag też wróci zadowolona jak już się wybierze na zakupy?

Kaś żyjesz po tym weselichu?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #735802 przez Dagnes
A ja dziś miałam być pierwsza :P Wstałam o 6 i w telefonie wam posta skrobałam. Oczywiście jak chciałam dodać to wszystko mi wywaliło :angry:
Domiś twój gin naprawdę jakiś nie teges. Dziwi mnie nawet to, że w takich dużych dawkach duphaston ci zaserwował. Ja miałam wskazania do brania, bo pierwszą ciążę poroniłam, a tylko 2 tabletki dziennie brałam - jedną rano i drugą na wieczór. A u ciebie od razu taka końska porcja :ohmy: Na dodatek ten lek nie należy do najtańszych więc nieźle cię po kieszeni trzepnie. Mam nadzieję, że od rodziców wróciłaś naładowana pozytywną energią.
Agni, ty to teraz w swoim żywiole urządzania jesteś. Zdolniacha z ciebie, więc sypialnia na pewno będzie cudna. Już jestem ciekawa efektów.
Na forum mamy już ekspertkę od spraw leczenia niepłodności-Goś, a teraz pojawiła się i pani psycholog. Chudzinka mądra z ciebie kobitka :) Zazdroszczę podejścia do różnych spraw i jeszcze tak ładnie umiesz to przekazać. Teraz ja się trochę podlizałam :silly:
Zasłanki z allegro jeszcze nie przyszły. W tym miesiącu, jak tylko doczekam się pierwszej kasiorki z ZUS-u za zwolnienie, jedziemy po mebelki do pokoju malutkiej. Mamy już wybrane. Nie mogę się doczekać :)

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735805 przez Dagnes
A co do narzuty i rady moof, Agni nie podoba ci się zestawienie mięty z fioletem? Tym bardziej, że już masz fioletowe dodatki, to możesz sobie poeksperymentować jak będzie to razem wyglądało. Albo w necie sobie oblukaj te zestawienie :) A białe mebelki do wszystkiego będą pasowały.

Wiktoria

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka