- Otrzymane podziękowania: 165
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Chudzinka, wiem, że nie nam oceniać, tylko czasami brak słów i przykro na to patrzeć.
Rozpadało się i wedle przepowiedni pogodowych jutro też ma padać.
Ciekawe jak Domiś z przekazywaniem dobrej nowiny
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ogólnie to fruwam i już w tym tyg mam nadzieję, że sypialnia będzie gotowa. prócz narzuty, bo tu nie wiem jaką bym miała wziąć. czy też miętową, czy np brąz. bo to też się fajnie komponuje. ogólnie meble- łózko, stoliki i szafę, lampy i tv mamy białe. a ściany zajebiście fioletowe. ogólnie podoba mi się ten fiolet, ale chcę sypialnie odświeżyc i zrobić taką rześką właśnie skończyłam malować swój chustecznik, który mam na swoim stoliku. pokryłam go 2 razy farbą i naprawdę nieźle pokryło. jestem tak podjarana a na dodatek przypomniało mi się, że kiedyś kupiłam dwie miętowe ramki w sklepie bo mi się tak podobały no i teraz się przydadzą
musiałam wziąć tabletkę, cały dzień się męczyłam, ale juz musiałam, bo mi łeb peka
edit: młoda, weszłam na tą stronę, o matulu, do rana nie obejrzę wszystkich tapet
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
ale mialam zalatany dzien uff
nadrobilam was i
Agni - zbadaj, sprawdz i bedzie git
Psiny miodzio
Domis kurna - ten gin nigdy wiecej by mnie nie zobaczyl !!!
Dag - śliczniusi brzusio
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
no my też oglądaliśmy dziś mnóstwo tapet, ale wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy jaki kolor szukamy beż czy miętę. w sklepie z farbami padło na miętę, więc mniej więcej juz wiem co szukam
Chudzinka, ales zapunktowała tymi komplementami
ja latam, sprzatam na raty, zaraz jeszcze raz pomaluje chustecznik standardowo mi na jutro zostanie lazienka, ale ciul.
Kas dzis imprezuje na weselu, Maks bedzie tez tanczyl ok lece dalej
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Chudzinka ale nam przysłodziłaś ale to samo myślimy o Tobie, widac,ze masz duze i dobre serduszko
Ja wczoraj byłam na zakupkach, kupiłam sobie 3 bluzki, galoty i spodnie ciazowe i jestem zadowolona... a po zakupach na jogurt mrożony z owocami i kino "Millerowie" posmiałam sie i do domku
Agi ja tez miałam kiedyś miętowe ściany, myślę,ze tapeta ociepli trochę sypialnię... p.s. mam miętowe pazurki dzisiaj i zamierzam założyć moją miętowa bluzkę
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
ale się tu poważnie zrobiło, fajnie że jest taka grupa wsparcia chudzinka wpasowałaś się do nas idealnie
my wczoraj zrobiliśmy grilla, pewnie ostatniego w tym sezonie. chociaż to ja byłam gospodynią to wszyscy mi wszystko podstawiali pod nos trochę dziwnie się czułam no ale nie ma co narzekać
Agi ja bym dała tapetę, a narzutę nie miętową co by nie było za dużo
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
obiad nastawiony.
Chudzinka głaszczesz nasze ego
moof same dobre strony ciąży cnie?
isss korzystaj korzystaj, Tobie zakupy się udały, ciekawe czy Dag też wróci zadowolona jak już się wybierze na zakupy?
Kaś żyjesz po tym weselichu?
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Domiś twój gin naprawdę jakiś nie teges. Dziwi mnie nawet to, że w takich dużych dawkach duphaston ci zaserwował. Ja miałam wskazania do brania, bo pierwszą ciążę poroniłam, a tylko 2 tabletki dziennie brałam - jedną rano i drugą na wieczór. A u ciebie od razu taka końska porcja Na dodatek ten lek nie należy do najtańszych więc nieźle cię po kieszeni trzepnie. Mam nadzieję, że od rodziców wróciłaś naładowana pozytywną energią.
Agni, ty to teraz w swoim żywiole urządzania jesteś. Zdolniacha z ciebie, więc sypialnia na pewno będzie cudna. Już jestem ciekawa efektów.
Na forum mamy już ekspertkę od spraw leczenia niepłodności-Goś, a teraz pojawiła się i pani psycholog. Chudzinka mądra z ciebie kobitka Zazdroszczę podejścia do różnych spraw i jeszcze tak ładnie umiesz to przekazać. Teraz ja się trochę podlizałam
Zasłanki z allegro jeszcze nie przyszły. W tym miesiącu, jak tylko doczekam się pierwszej kasiorki z ZUS-u za zwolnienie, jedziemy po mebelki do pokoju malutkiej. Mamy już wybrane. Nie mogę się doczekać
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15