BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #735247 przez moniaW
Agni śliczne te goldeny,zawsze o takim marzyłam.. mój mąż wolałby owczarka niemieckiego ale ze względów ekonomicznych kupiliśmy spaniela i nie żałujemy bo jest kochany,wszyscy go uwielbiają.To prawda że szczeniaki wszystko gryzą ale parę zabawek,kości ze sklepu zoologicznego powinny załagodzić sytuacje :) nas uratowała zabawka KONG do której wkładasz jedzenie i pies ma zajęcie na godzinę lub dłużej przy czym zaspokaja potrzebę gryzienia,dostępne na allegro ;)
A ja nadal testuje,dzisiaj jest mój 18sty dzień cyklu a nawet nie widać cienia testowej :dry: Według kalkulatora internetowego owu powinna być wczoraj więc staranka były ale coś kiepsko to widzę :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735251 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

padłam wczoraj jak norka przed 21:00 nadrabiam więc dziś.

Dag jaki superaśny brzunio, śliczny, wygłaskany, może się zarażę ;)

Kaś o patrz, ale ta twoja gin nowinki zna. A info z wizyty super :-)

Julka dobre wieści to dobra nowina :) :-p, a zmiana gina na takiego co "cuda działa" to dobra myśl

Agni, o matulu :( :kiss: :kiss: :kiss: Czyli 3 wdechy i czekamy na wyniki i opinię lekarza. A piesek na pewno dużo radości wam przyniesie i obowiązków, ale to dobrze, bo będzie trzeba wstać z łóżka i z nim wyjść.

Chudzinka, ty to chyba mądra i rozsądna kobietka jesteś co? Tak wnioskuję po wpisach. I świetnie że udało ci się taki dystans nabrać do wszystkiego.

Iss, nerwy na wodzy, wsio będzie dobrze, a na infekcję też ci coś przepisał czy tylko zmianę bielizny? Czyli barchanowe babcine gacie na tyłek wciągasz?

Monia a ilo-dniowe masz cykle? Zawsze regularne? Może jakaś obsuwa w tym miesiącu?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #735295 przez moniaW
ann mam zazwyczaj 32 dniowe cykle ale ostatni był 34 dniowy więc może być obsuwa,mam nadzieje że testy to pokażą bo sama się nie doliczę tej owu zwłaszcza że objawów nie odczuwam.
Wczoraj mówiłam mojemu mężowi że podobno po przytulanku trzeba dać nogi do góry że to pomaga :) zrobił takie wielkie oczy i mówi: a jak dziewczyna nie chce zajść w ciąże to szybko wstaje i skacze żeby z niej wyleciało? on to mnie rozwala :) prędzej zwariuje niż zajdę w ciążę :)

11 lata 4 miesiąc temu #735297 przez aggi
A ja dziś stestowałam blady cień cienia widzę, 13dc, do owu jeszcze jakiś tydzień :) Mam dzisiaj mnóstwo sprzątania a się opitalam :P

monia ja też mam 32-34dc zawsze i owu wypada mi na 19/20dc :) więc czekaj na dwie krechy na teście :)

11 lata 4 miesiąc temu #735303 przez Domiśśś

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #735338 przez moofka

11 lata 4 miesiąc temu #735339 przez Domiśśś

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735341 przez ann-sunshine

Monia też często mam trzydziestoparo dniowe cykle, także na owu czekaj cierpliwie jeszcze kilka dni

Aggi to czekamy na twoje maliny, niech one nam humory poprawią ;)

11 lata 4 miesiąc temu #735342 przez Domiśśś

11 lata 4 miesiąc temu #735348 przez issska1986

11 lata 4 miesiąc temu #735357 przez aggi
Ech Domiś pomyśl o zmianie lekarza, serio... :( miłego powiadamiania rodziców;* napisz jak zareagowali :)

Ann no mam nadzieję że chociaż moje maliny sprawią że pojawi się uśmiech :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735372 przez mloda

11 lata 4 miesiąc temu #735505 przez Chudzinka
Cześć cześć :)
MoniaW, może będziesz miała jak Moof jedne konkretne maliny na dniach? Nie zawsze muszą być jasne kreski, które ciemnieją :) Śmisznie ten Twój mąż główkuje, choć jakiś sens w tym jest ;)
Isska :kiss:

Domiśśś - dziwny ten lekarz, naprawdę. Komfort psychiczny pacjenta (a już szczególnie kobiety w ciąży) jest bardzo ważny i jego podejście jest nieprofesjonalne. Oby dzisiejsza wizyta z nowiną u rodziny poprawiła Ci humor, a Pani ginekolog na kolejnej wizycie rozwiała wszelkie obawy!

Dziś koncert finałowy "Męskiego grania" w Żywcu. można w internecie obejrzeć. Fajny, będzie Myslowitz, Hey, Czesław śpiewa :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735515 przez Agnilla
a my ogladamy kabaret na tvp2 :) ogolnie to jestem w polu ze sprzataniem :/ jedynie kuchnia lsni :)ale bylismy ogladac tapety, ogolnie nam sie nic nie spodobalo. ale pojechalismy, wybralismy wstepnie farbe i jutro bedzie miala proba w srodku szafy :P ogolnie to sypialnia ma byc mietowa :) sorry, ze ja tak o dupie maryny, ale chyba temat testów owu, ciąz i macierzyństwa mnie narazie dotyczyć nie będzie :/ w każdym razie myślimy o imieniu dla suczki, bo się bardzo napaliliśmy :P zakochałam się w tych szczeniakach, zastanawiamy się czy nie pojechać jutro na giełdę zwierząt :) nagłaskałabym się, przetestowałabym moją alergię ;)

no nic lecę dalej sprzątać i podglądać kabaret :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735534 przez mloda

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka