BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #735083 przez aggi
Agni one są słodziaszne :lol: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #735087 przez Agnilla
tylko w sumie mało o nich napisane, czekam na ekspertke co mi powie o co mam pytac ;)
no i w tym tyg lece na testy alergiczne

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735130 przez Chudzinka
To z tego co napisałyście to wnioskuję, że:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

To Jula w takim razie po skończeniu opakowania startujesz? Czyli w tym cyklu zapraszam do towarzystwa na moją ławkę rezerwowych i kibicujemy reszcie :) Ja tą ławkę super wyposażyłam, jest winko i wszystko czego nie wolno starającym się :P Nie zamierzałam zagrzać tu długo miejsca ale całkiem wygodnie mi się tu zrobiło, nie powiem ;) To chyba dlatego, że te starania chyba mi już strasznie na psyche siadły i przymusowy przystanek o dziwo, ale ulgę przynosi..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #735144 przez Agnilla

11 lata 4 miesiąc temu #735159 przez Chudzinka

11 lata 4 miesiąc temu #735162 przez Agnilla
Chudzinka, nie wiem co wąchasz lub wciągasz, ale możesz mi podesłać! :P na dziś wieczór podwójną dawkę ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735164 przez Chudzinka

11 lata 4 miesiąc temu #735166 przez Agnilla
ja na żadną lawkę rezerwowych nie siadam, nie ma opierdalania się :P

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735169 przez gosia28

śliczne goldusie, zakochałam się :woohoo:
hm, w sumie więcej pytań to będziesz mieć jak zabierzesz psiaka do domu. Jak na teraz to cóź, jak pisałam proponowałabym Ci sunię, zaszczepione są, za pół roku szczepienie na wściekliznę czeka. Szczeniaka nie kąp początkowo i pamiętaj o uszach jeżeli już będziesz go pluskać i kup specjalny szampon dla szczeniąt. Szczotkuj od początki mimo że narazie nie będzie specjalnie tego wymagał, ale żeby jak będzie konieczne nie był zdziwiony. Jak chcesz karmić go suchą karmą to rób to od początku i nie dawaj innych łakoci bo nie będzie chciał jeść karmy. Lubi jeść więc uważaj, żeby nie był za gruby bo może zachorować na dysplazję stawów. Jak zacznie się lenić to zwykła szczotka nie wystarczy, my zakupiliśmy uwaga :cheer: zgrzebło dla konia bo wszystkie szczotki się połamały. Szczotkować najlepiej codziennie, w bloku tym bardziej wydaje się konieczne. Nie inwestuj w legowisko bo i tak je zniszczy, potem też wiklinowe odpadają bo zgryzie.

I pamiętaj- pierwsza przez drzwi wychodzi Pani, potem pies, nigdy na odwrót :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #735174 przez Agnilla
wiecie, to tak łatwo mówic, zeby sie nie poddawac. ale ten pierwszy dzien zlych informacji zawsze czlowieka dobije. zreszta, same to wiecie. moze jutro bedzie lepiej. pojedziemy zobaczyc tapety do sypialni i zastanowimy sie, czy farba czy tapeta.
Gos, ale bym musiala do faceta zadzwonic. powiedz mi to ten bialy golden czy zloty jest? bo ja sie nie znam, a nam sie bardziej bialy podoba. dokladnie to biszkoptowy tak? i chyba fajnie jakby nam rodzicow pokazal?
a powiedz mi jak jest w przypadku suczki i jej okresu? :P jakbym wziela psa to bylby ruchacz :P zartuje ofc. ale wlasnie mnie to ciekawi, czy ja sterylizowac. jesli tak, to czy to nie wplynie zle na jej zdrowie? i ile golden musi miec, zeby go moc wziac do domu? i jak ja sobie poradze ze szczeniakiem, skoro pracujemy oboje? ja bede go na balkon wywalala i tam szczotkowala, nie ma problemu. jakies legowisko i tak bedzie musial miec, zeby na czyms spac :) najwyzej nie bede inwestowac w jakies wypasione :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735185 przez Chudzinka
Ja się opitalam, bo mi karzą ;) Ale nie będziem się łamać, tak jak napisałam, jak nie teraz to kiedyś, ale się uda! A Ty, Agnilla, jak masz dziś zły dzień to powiedz sobie jak Scarlett O'Hara "pomyślę o tym jutro" ;)
Dobranoc!

11 lata 4 miesiąc temu #735187 przez gosia28
na moje oko to są biszkoptowe (białe) i też mi się bardziej podobają.
A czemu chciałabyś ją sterylizować?

taki ruchacz ;) dwie stówy i więcej kosztuje za zapłodnienie B)

może być ciężko zobaczyć oboje rodziców, mamusię oczywiście warto zobaczyć choćby nawet żeby widzieć w jakim stanie jest.

cieczka występuje ze dwa razy do roku przez jakieś dwa tygodnie, szczegółów nie znam bo nie miałam nigdy suczki, podobno się wylizują.

pasuje żeby psiak miał koło 8 tygodni
właśnie po to pisałam, żebyś nie inwestowała, z resztą dość szybko będzie potrzebował większe. A że będzie w domu sam to większy problem będzie nauczyć go załatwiać się i pilnować się będziesz musiała z rzeczami, żeby nie zniszczył. My przechodziliśmy kryzys jak miał z pół roku, ale minęło ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #735188 przez Agnilla
Boże moje nowe wylizane mieszkanie :P a co one zjadają? Meble tez? :) dostanie pokój dziecięcy korytarz i kuchnie, resztę będę zamykać :) ale co szczeniaka będę mogła samego zostawiać??? Chryste toc o dzieciach wiem milion razy więcej.
Dobranoc :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #735192 przez gosia28
szarpią wszystko co wystaje albo beztrosko leży :P

poza tym, że będzie się czuł samotny to pewnie nic mu nie będzie.

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #735236 przez issska1986
Cześć,

Dag brzusio śliczniutki okrąglutki :kiss:

Kaś super, że wszystko ok...

Zrobię sobie dziś dzień dla siebie... pójdę na zakupy , może do kina...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka