- Otrzymane podziękowania: 165
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pamiętacie, jak Wam pisałam, że postanowiłam się przełamać w kwestii gotowania? Dziś spróbuję zrobić zapiekankę makaronową z pieczarkami, indykiem i serem.. Zobaczymy, czy nie puszczę kuchni z dymem, hehe
Ja się w kwestiach urządzania nie wypowiem, bo raczej gustu nie mam.. Choć dobrze mi zabrzmiało połączenie ciemnego, czekoladowego brązu z bladą miętą, nie powiem.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
moof z tapeta niestety nie jest tak łatwo, o ile farbę biorę ten odcień co chce to z tapet nie spodobało nam się nic
jak wejdę na kompa to Wam pokaże fotel, normalnie zajebisty ale nie miałabym go gdzie postawić :/ ogólnie uważam ze mięta plus brąz lub fiolet jest ok ale o narzucie myślałam tez taki ciemny morski, moof jak te moje nowe jadeity dag ja w sypialni nie mam w ogóle dodatków prócz chustecznika i koszyka na gazety
byliśmy na giełdzie a tam zero zwierząt
były paczki, Mac sracz dziś mała dyspensa idę spać
ps. Wczoraj idąc spać pierwszy raz nie myślałam o dziecku ale za to miałam milion innych myśli, że mimo zmęczenia zasnąć nie mogłam
edit:
chustecznik i ramka moze na zdjeciu tego nie widac, ale chustecznik niby ma mega kolor, miete ale idaca bardziej w neibieski, ale jak w szafie pomalowalismy to uznalismy jednak, ze pokoj musi byc o ton jasniejszy jeszcze
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnilla, ale fajowe to połączenie. To wygląda jak zdjęcie z jakiegoś katalogu normalnie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja Cieee. Ale fotel bomba. I rzeczywiście połączenie z fioletem lepsze niż z brązem..
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
prawdopodobnie w tym tyg ruszamy z sypialnia, spac nie bede z podekscytowania
jakby tak kurna dorwać miętową narzutę w fioletowe ....nawet mogą być kwiaty, choc nie lubie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Domiś przyzwyczajaj się do czucia się jak beczka
dzisiejszy bebek do kolekcji:
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnillka, a widziałaś stronę Decoria.pl? Oni mają niby głównie zasłony i firany, ale szyją też na zamówienie narzuty, obrusy itp. I można 10 próbek za darmo zamówić, przysyłają domu (zawsze to inaczej jak się materiał dotknie i da pod światło). Szyłam u nich jedne zasłony i jestem zadowolona Mój wzór był:
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Agi a ja tak teraz pomyślałam że do tej mięty i bieli dodałabym beż/kawe z mlekiem, żeby było przytulniej. ale Ty jesteś dobra w te klocki i na pewno coś wykminisz
mloda nie wiem jak te kolory wyglądają na żywo, ale której kanapy byś nie wybrała to ten dywan mi nie pasuje. ja bym wzięła raczej jednolity zamiast we wzory.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no więc Chudzinka, słyszałam o tej dekorii, muszę tam jutro zajrzeć na spokojnie
młoda, skoro masz jedną ścianę we wzory odpuść sobie pozostałe wzory, bo będzie napaćkane. popieram moof, dywan poleciłabym jednolity. co do narożnika, weźmiesz ten brązowy to nie będzie za ciemno w pokoju?? ja ogólnie lubię szary, salon mam szary więc celowałabym w szary
co do połączenia mięty, bieli i ...
inspiruje mnie to zdjęcie i mimo, iż fiolet z mięta wygląda mega, chciałabym odejśc od fioletu więc chyba złączę mięte z odcieniem brązu
a nad łózko chyba chciałabym zrobić coś takiego www.lovingit.pl/jak-zrobic-lustro-w-ksztalcie-slonca/
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Co ciaza to kazdy brzuszek inny. Moof masz troche inny ksztalt niz moj:-) Ale super zoska rosnie bo domek ma juz porzadny A mialam sie pytac, czym sie smarujesz zeby nie miec rozstepow?
Kas pewnie odsypia jeszcze wesele.
Mloda ja tez bralabym jednolity dywan zeby nie gryzl sie ze wzorami na scianie
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa