BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #742482 przez moniaW
Kaś dobrze że chociaż Czarkowi się polepszyło teraz weź się za siebie,musisz się porządnie wyspać!sen naprawdę pomaga :kiss:
mnie też dopadła grypa :( ledwo się wrzesień zaczął a ja już leże w łóżku.. oczywiście was tu podczytuje i jestem na bieżąco ale mniej się udzielam bo siły mnie opuściły :dry:
Agni to działaj, działaj a nóż tak na luzaka i bezstresowo się uda :blink:
gosia a co tam u ciebie?jak się czujesz?wiem testujesz w piątek,wszystkie tu czekamy na dwie krechy :lol:
pogoda paskudna leje,wieje nic tylko schować się pod kołderkę :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #742493 przez Kaś_O
Porto a jak miałabym go odseparowac? Starał sie nie dawać nic Czarkowi oblizanego czy w ogole ale tak sie nie da.. Mieszkamy razem i nie zamknę go w pokoju tylko dlatego ze chory.. A młody chce posiedziec z tata przytulić sie czy pobawić.. To było nieuniknione jedyne co to mogl bardziej sie przyłożyć do wyzdrowienia a nie teraz jak mamy epidemie..

Monia z Czarkiem wcale nie jest lepiej.. To dopiero początek, lepiej jedynie z moja temp co nie wpływa w żaden sposob na mój stan zdrowia bo pewnie wieczorem znowu sie pojawi :( a ja nie mam kiedy sie wyspać jak dziecko biega.. Taka juz zasada ze priorytet zawsze ma Maluszek..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #742541 przez moofka
matko dobrze, że mój mąż tu nie zagląda bo jakby poczytał że jest taki dobry to by chyba pod sufitem fruwał i już by nie było z niego pożytku :P

monia zdrówka :kiss:

a to dzisiaj nie jest piątek jeszcze? :silly: no nic trza grzecznie poczekać....

11 lata 3 miesiąc temu #742557 przez Chudzinka
Dzień doberek :)
Kurcze, ale choróbska niedobre.. Kaś, Ty to masz sajgon, kurcze, współczuje.. :kiss:
Porto, Ty już lepiej?
Monia, leniuchuj w łóżeczku i wracaj do zdrowia :silly:

Ja też mam super męża :P

11 lata 3 miesiąc temu #742561 przez Agnilla
ej, ja też mam fajnego męża :P dobrego, za dobrego ;) a, to że mnie czasem wkurza to ponoć zawsze jest moja wina :P :P
ostatnio jest dla mnie bardzo kochany, a jak już odebrał swoje wyniki to już w ogóle :lol:
kurna, zimno mi a mam 2 dugie rekawy ubrane :P ale wypilam zimny jogurt i mnie trzesie teraz :P
dobrze, ze mam auto, bo leje od samego rana grrrr
co do piątku, to ja wczoraj wyskoczyłam z tekstem, że fajnie, że jutro sobota :lol: ale fakt, mógłby byś już piątek :)

11 lata 3 miesiąc temu #742642 przez anuuuusia
aggi 3 kg od weekendu? Eee, niemożliwe :P

No ja chipsy to kocham miłością nawet większą niż czekoladę :cheer:

Kaś_O :kiss:

Porto1987 współczuję kochana :kiss: Ja też z tych nerwowych i jak mnie mąż wkurzy, to aż się cała trzęsę :angry: Toż ja kiedyś tej ciąży nie donoszę :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #742679 przez issska1986
Heja,

Agi gratki malin, a o kawie już pisałam Wam,że pobudza plemniciory :lol: tak mnie czytacie :P

Byłam u ginki z wynikami i tymi skurczami i mam żurawit łykać,zeby zasadowość zwiększyć bo na granicy i mam dalej brać jak przedtem Dupphaston, narazie nie da rady go odstawić... teraz też mam skurcze, ale wzięlam nospę i magnez... chyba jutro wezmę wolne i odpocznę...a jak dłuzej potrwa to jade do szpitala...

u mnie pogoda do d... :( założylam moje różowe zamszowe buciki na koturnie i d..a! Pada ale mam na szczęście jakieś 3 pary do chodzenia po biurze to w jakiś wrocę do domu bo szkoda butów na taką pogodę...

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #742737 przez Chudzinka
"I'm singing in the rain"... :lol: No, Issunia, tylko kalosze w kwiatki dzisiaj. Niepokojące te Twoje skurcze, myślę że dzień wolnego zdecydowanie się przyda.. Przynajmniej dopóki pogoda nie wróci ;) Ta za oknem i ta w serduchu :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #742753 przez aggi
Cześć kobiety :*

Kaś to zdrowiej, faszeruj się czosnkiem, cebulą, miodem i grzej pod kołdrą !:*

Agni ja dzisiaj też odpadam - czekolada moim panem i władcą :dry: jezuuuuu :P

Dagnes:*

Asia twój też niezły egzemplarz! ograniczeni są i to jeszcze jak w niektórych kwestiach :dry:

Porto to u mnie też wiecznie po śmieci o 6tej jeżdżą swoim piszczącym autem :dry: nie lubię takich wymuszanych pobudek...

moofka no Ty trafiłaś na jakąś edycję limitowaną czy cuś :D

Chudzinka ty też :D Tylko w co piątej kinder niespodziance czy coś? :P

anuusia
możliwe możliwe :ohmy: jestem sama w szoku ale kilka dni i waga normalnie oszalała :( a dzisiaj znó czekolada. i jak tu przestać tyć :P

Isss masz rację szkoda butów na taką pogodę :/ ja byłam zmuszona w adidasach biec do pracy bo przecież jakieś lepsze to całe schlapane bym miała :( odpocznij sobie:)

11 lata 3 miesiąc temu #742756 przez aggi
A ja kobitki dzisiaj na 19:45 do ginka na wymazzzzz. Wkońcu :cheer: i jutro rano podeślę kogoś do szpitala żeby mi zaniósł do labo. Cena posiewu z antybiogramem 38zł u mnie bo dzwoniłam dziś pytać. To drogo czy nie??? Czy wiecie może czy z wyników takiego posiewu da mi wkońcu konkretny lek który zniszczy to dziadostwo?? :huh:

11 lata 3 miesiąc temu #742766 przez Chudzinka
Aggi, dobrze, że się w końcu na ten wymaz wybierasz. Ja płaciłam 40,- więc cena porównywalna. Czy będą wiedzieć po wyniku, jaki lek dobrać.. Jula - wypowiesz się? ;) Ja tylko wiem, ze wynik już po trzech dniach miałam :) A może nic Ci nie wyjdzie? Masz jeszcze objawy? :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #742774 przez Dagnes
Ale dzis mam wisielczy humor. Dobija mnie wszystko. Mam nadzieje ze to wina pogody.
Kurcze dziewczyny jakas epidemia przeziebien sie zaczela czy jak. Leczcie sie i wygrzewajcie w lozeczkach.
Agni polaczenie malin z mieta bardzo ciekawe:-) Oby cos z tego wyszlo.
Gos czekam z niecierpliwoscia na piatek.
A ja im wiecej czytam o tych kontrolach z zusu to tym bardziej sie boje. Kurde tlumacze sobie ze niby nie mam czego ale kobiety chyba tak maja ze musza sie martwic na zapas.

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #742777 przez aggi
Tak chudzinka mam nadal swędzenie, już się zadrapałam ostatnio:( no i jakieś brzydoty w środku... ;/ dlatego wymaz jest konieczny.. Więc mam nadzieję że to badanie już konkretnie pokaże co tam jest we mnie :(

11 lata 3 miesiąc temu #742787 przez Chudzinka
No to aggi, trzymam kciuki, żeby szybko i skutecznie Cię podleczyli. To teraz priorytet przed ewentualną ciażą..
Dagusia :kiss: Ty się nie stresuj, jak masz umowę o pracę, to Ci nic nie zrobią, oni teraz się czepiają, bo głośno było o wymuszeniach i przekrętach, ale takich, że ktoś "na lewo" się zatrudnił, albo już w ciąży, albo przed porodem działalność założył. ZUS stracił przez osoby tak postępujące mnóstwo pieniędzy, dlatego mają wprowadzić zmiany w ustawach od stycznia a do tego czasu kontrolują wszystkich, żeby odstraszyć od takiego postępowania. A Ty jesteś na umowie o pracę, uczciwie i ciężko pracujesz, nic się nie martw! Wydaje mi się, że kontrolerzy z ZUS to też ludzie i oni nie takim osobom jak Ty kasę chcą wstrzymać, więc wyniki kontroli na pewno będą ok. Nie denerwuj się niepotrzebnie! :)

11 lata 3 miesiąc temu #742791 przez aggi
Chudzinka no mam nadzieję że wkońcu dadzą mi lek który wybije to dziadostwo:( już tyle kasy straciłam na leki że szok

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka