BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #743043 przez aggi
Ferri o tak siadaj na jeżu haha :D No cóż musisz na siłę go zaiągnąć do tego łoża :D albo jechać za nim w świat :P pod groźbą lewizny :P

Ann no niestety sama się przeraziłam:( Ale na szczęście to by było leczenie bodajże naprzemian doustnie i dowcipnie przez pół roku.. no ale z dzieci nici..:( Jak nie urok to srraczka... Najpierw ja się leczyłam, teraz małż dochodzi do zdrowia to ja znów mam problemy:(

echhh a te wszystkie kobity w ciąży dzisiaj mnie dobiły, głaskały się po brzuchach i podejrzliwie na mnie patrzały aaaaaaaaaaaaaa..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #743045 przez Kaś_O

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743065 przez gosia28
Dobra dziewczyny, nic juz nie pamiętam to od nowa czytam i otworzyłam sobie nową kartę na odpisywnie :laugh:

ann musi się wszystko poukładać bo nie ma wyjścia a jak się okaże, że czas na zmiany to może tak jak Chudzinka pisze, że będą początkiem czegoś nowego, lepszego?
i dzięki za kibicowanie
z resztą jak Wam wszystkim tylko co będzie jak Was rozczaruję? Bo wiecie ja z reguły farciara nie jestem :dry:

aggi no nieeee nic z tych rzeczy się nie wydarzy :P będzie dobrze :)
edit. najważniejsze być "czystym" dasz radę :kiss:

ferri patrz- masz ekstra info od zoi ;)

zoi Chudzinka jest psycholoszką B)
każdy facet przed @ jest nieznośny, nie wiesz :laugh:

Asia pewnie jak przeczytam niżej, dziewczyny napiszą, że testujemy codziennie ;)
Kaś zdrowiejcie :kiss: i też uważam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Płenta dzisiejszego dnia chyba zakończona :unsure: B) :S

a nieee widzę, że Was sporo do komentarzy :laugh:
aggi, Asiaa, Dagnes, Kaś??? :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #743077 przez Chudzinka
Aggi,

Dobranoc wszystkim! Lecę sobie milusią kąpiel zapodać ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743100 przez Asia K
Witam sie jak zwykle z rana :D

Ferri toż to pisałam że to ja :) bo kciałam oblukać nietoperka :p

Ann - ehhh jeśli masz na to wywalone to widac ze tak miało byc , ale trzymam kciukasy by ten cykl ci przyniósł braciszka dla Martusi i wsio ulozyło sie po twojej mysli :D

Chudzinka - o jacie :ohmy: Ty nam tu darmowe sesje bedziesz urzadzac bo masz dar, szacun :D

Goś - ja nawet mój bolący paluch zaciskam w kciukasach wiec jutro bede od 6 czatowac na ciebie :kiss:

Aggi - "jak nie urok to sr..." ale moze nie bedzie tak źle ;)

Iss - Kochana zostajesz juz z nami ? mam nadzieje ze wszystko sie wyklarowało i ulozylo jak ma byc , a tymi z którymi nie rozmawiasz to olej (jakby to powiedział mój tato) "ciepłym rannym moczem" :cheer:

Agni - dałaś rade na stelarzu ? :p
uwazaj na plecy dzisiaj :lol:

Ann - wypoczywaj i zamelduj sie zaraz po powrocie :kiss:
p.s. dobrze ze twojemu małżowi juz przeszedł foch

11 lata 3 miesiąc temu #743107 przez Domiśśś
Hey kobitki ;)
Jestem druga z rańca ;)

Asia K kiedy Ty do lekarza idziesz??

Ja dziś idę na badanie tsh i wit. D i w sobotę mam wizytę u tego oszołomka.
Zobaczymy co Tym razem wymyśli.

Aggii bidulko :* Mam nadzieję, że będzie dobrze już wszystko.

Mnie znowu chwyciło gardło ... :angry: Co można brać? Bo wiem, że cholinex napewno nie a mi to zawsze pomagało... :(

Kaś buziaki dla Ciebie i chłopców oby Wam też już przeszło... :*

11 lata 3 miesiąc temu #743111 przez Dagnes
Asia jak zwykle nie zawiodła z rana :laugh:
Mi się spanie już totalnie poprzestawiało. Budzę się codziennie o 6 rano. Toż to środek nocy przecież, ale co zrobić.

Ann udanego urlopowania

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #743113 przez Dagnes
Domiś ja przy przeziębieniu leczyłam się domowymi sposobami: syrop z cebuli, mleko z miodem, herbatki z sokiem malinowym i cytrynką, jadłam dużo czosnku. Z apteki to polecam prenalen - syrop dla kobiet w ciąży, i rutinoscorbin też można brać. Na gardło płukanka z wody z solą pomaga.

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #743115 przez Asia K
Dagnes - no bo na mnie zawsze mozecie liczyc :p przynajmniej z rańca ;)

Domiś ja wizyte mam jutro o 16 - tej juz zaczynam sr... w galoty i bede "brązowy" :dry:
Mi gin powiedzial ze na gardło mozna brac wszystko co sie zaczyna na litere "s" czyli np: strepsils ,

11 lata 3 miesiąc temu #743133 przez ann-sunshine
oł noł ja myślałam że to dziś piątek i czatuję tu od rana a tu nic z tego :( buu jutro to ja rano spać idę, ale może Goś do 9 rano się wyrobisz co?

Goś nas nie rozczarujesz, tylko ewentualnie siebie i męża. A my musimy się czymś ekscytować bo inaczej byłoby za nudno :P

Martucha z katarem wstała, czarno widzę nasz urlop, ale oczywiście według męża znów czarnowidzę i marudzę, no nic, będzie co ma być, najwyżej przejedziemy się do Wawy i tyle.

11 lata 3 miesiąc temu #743142 przez Asia K
A ja dzisiaj w pracy do 16- tej to chyba zapuszcze do tego czasu korzenie :dry:
Juz najchetniej bym sie walnęła do wyrka ale co zrobic - pozostaje mi poleżec na biurku :p

11 lata 3 miesiąc temu #743157 przez gosia28
wcześniej niż 9.00 pewnie nie będę, coś koło tej. Z resztą nie wiem :P
jutro stanę pysk w pysk z rzeczywistością i proszę mnie nie tulić i nie wmawiać dopóki nie ma @ jest nadzieja B)

Domiśśś oprócz solanki dobra jest też płukanka z szałwii na gardło.
i że co? witaminę D kazał Ci zbadaC :unsure: a to znowu w jakim celu?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #743160 przez ferritka
Gosia, ja nie powiem, że jest nadzieja, tylko w ramach solidarności się napiję :lol: :lol: no bo okazja będzie cnie :lol: :lol:

Ann, no Martula to daje Ci teraz popalić jak nie kropki to katar...ale małż może mieć rację, spokojnie, nie nerwowo będzie co mas być :kiss: :kiss: niech byle katarek Ci nie spsuje urlopu kochana :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #743163 przez ann-sunshine
Ferri za katar to mężu jest odpowiedzialny, przytaszczył do domu kilka dni temu :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #743173 przez Porto1987
Witam Was Kochane :)

Ann, udanego wyjazdu i zdrówka dla Martusi :kiss:

Gosia, kurcze dasz radę spać do 9 w takim dniu? Ja bym z nerwów nie dała rady ;)

Domiśśś szybko czosnek zjadaj i te wszystkie specyfiki naturalne co dziewczyny wcześniej pisały. Mi czosnek katar przepędził. A jak tam Twoje samopoczucie?

Dag, nie martw się na zapas

A Agnilla po tych szaleństwach na stelażu, to teraz będzie masowana codziennie :P Agnilla czekamy na fotki :D

Chudzinka, ja to powinnam chyba u Ciebie jakąś sesję terapeutyczną wykupić. Ostatnio już nie wyrabiam :dry: Rozkręciła się @?

Asia, nie denerwuj się wizytą :) Będziesz miała śliczny filmik do obejrzenia :P i na żywo :) :) :) a powiedz jak tam podejście Twojego szefa do Ciebie teraz?

Która z Was testuje po Gosi?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka