BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #743199 przez Asia K
Porto ty chcesz fotki widziec masowanej Agnili ? :lol: :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #743207 przez Porto1987
Asia, zależy jak ciekawe miałyby być te zdjęcia ;) Dobrze, że póki co z szefem ok, przynajmniej masz spokojną głowę w pracy.

11 lata 3 miesiąc temu #743210 przez moniaW
pogoda paskudna i nic się nie chce ale jak was tak czytam z rana to mi się humor poprawia :)
moje grypsko pomału odpuszcza ale wywaliło mi dwa bąble na ustach tzn opryszczkę zawszę tak mam przy osłabionym organizmie :dry:
Gosia one cię tu zamęczą do jutra :kiss:

ferii z facetami tak jest nie dość że robisz testy, tyle czekasz na tą owu a jak już jest to akurat wtedy cię wkurzają i ci się wszystkiego odechciewa B) głowa do góry :)
Asiaa testuj codziennie bo możesz przegapić maliny :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743212 przez Agnilla
dzien dobry :)
ja tak na szybko, bo teraz nie mam czasu, to sa moj testy z wczoraj i przedwczoraj :)
troche sie zalamalam, bo wyczytalam, ze te wyniki meza to delikatnie o kant dupy mozna, bo mimo ze te wyniki sa dobre bywa ze morfologia jest i tak zla i ze radza ją zrobic. Gos, racja?? ehhh
Asia, materaz mamy teraz w pokoju "dzieciecym" wiec bylo gdzie dzialac ;)ale plecy i tak mnie rano bolały :P
dziś chyba już przeniesiemy wszystko do sypialni :)
ps. jak działałam dzień przed malinami i dzień po, to co dziś też mam? :lol:
edit: fotek z masowania nie ma :D to był intercity, nie zdążyłabym aparatu wyciagnąć :D
co do testowania, ja testuje za 2 tyg :D ale tylko dlatego, że mam wizytę u gina i chce wiedzieć co i jak, czy brać dostinex dalej itp. ale i tak bedzie jedna krecha, po tym co sie naczytalam o nasieniu to juz nie ma nadziei. musze meza jak najszybciej przebadac

11 lata 3 miesiąc temu #743217 przez Asia K
Dzisiaj mozesz podzialac ale dla sportu juz raczej :p

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743226 przez gosia28
Agi a mieliście tam ocenę prawidłowości budowy plemników? Bo patrzę na wynik emka to w morfologii na 1 miejscu jest właśnie ta ocena, a później wyszczególnione procentowo rodzaj nieprawidłowości plemników w klasyfikacji ogólnej np. wady główki, wady witki, dalej nieprawidłowości złożone np. główka+wstawka i klasyfikacja szczegółowa np. prawidłowy rozmiar ect.

jak masz tam napisane ile jest plemników prawidłowych a ile nieprawidłowych to myślę, że ta morfologia nie jest konieczna jeżeli mieści się w normie.

idę na spacer

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743231 przez Agnilla
teraz nie idz, czekaaaaj :P

- ph 7,5
- ilość 2 ml
- 80% plemników żywych o ruchu żwawym i prawidłowej budowie
- 20% plemników martwych
- 4-5 leukocytów wpw
- ilość plemników 115mln/ ml

11 lata 3 miesiąc temu #743232 przez Porto1987
Agnilla jak masz ochotę :P

11 lata 3 miesiąc temu #743236 przez Agnilla
nie mam :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #743243 przez issska1986
cześć dziunie,

ja leże w domku... i mnie też pobiera :( ale się najadłam czosnku na kanapce i zamierzam wypic mleko z miodkiem ale szukam miodku i nie widzę :( a mleka z czochem nie zniese :S

ja mam lepszy humor bo skurcze przeszły, wczoraj przespałam całą nac, po tych ciągłych męczarniach wieczorem brzuch mnie bolał, wymęczony... ja rozumiem,ze dziewczyna musi sobie poćwiczyć przed porodem, ale do lutego ma na ćwiczenia trochę czasu.... B) oszalała ta moja macica :lol:

oj dziewczyny tak was czytam i każdy ma jakieś perypetie... dobrze,że w pracy chociaż spoko podchodzą... jak rozmawiam z koleżankami jak tam w pracy z ciążą to po prostu ja jestem jak królowa traktowana B) B) B) B) szef nawet zaproponował,zebym w zimę nie przyjeżdżała do pracy tylko zwolnienie brała bo muszę dojeżdżać itd. Nic mi nosić nie dają, wczoraj jak powiedziałam,ze może nie przyjdę i odpocznę to bez problemu... z resztą wszystko zrobiłam więc mogę sobie na to pozwolić,,,,

ja w ten weekend też lece po farbę i może tapetę walnę na jedna ścianę,zeby rozweselic,,,o ile taką trafię jak sobie wymyśliłam, no i dywan..

11 lata 3 miesiąc temu #743257 przez Asia K
Iss a ty juz jakies szmerkania od środka czasem nie zaczynasz czuc ? :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #743271 przez issska1986
Asia K napisał:

Iss a ty juz jakies szmerkania od środka czasem nie zaczynasz czuc ? :blush:

czuję , czuję jakiegoś "robaczka" :lol: jak sobie tak położę rękę to czuć,że ktoś tam jest, nie zawsze oczywiście i to na pewno nie jelita... ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743284 przez Porto1987
Iss, odpoczywaj Kochana, zdrówka dużo :kiss; ale chyba taka pogoda i pora roku się zbliża, więc te paskudne przeziębienia nas nie miną. Dobrze, że w pracy mogłaś sobie na luzaka wolne wziąć. Kurcze Iss, ale fajnie, że już czujesz :)

Agnilla, co miało zostać zrobione, to zostało i teraz tylko czekać Ci zostało no i nam oczywiście :p Grono testowych maluszków musi się powiększać :P :P

11 lata 3 miesiąc temu #743286 przez Domiśśś
Dzięki dziewczynki za info.

Gosia wit. D bo wcześniej miałam niedobory i pewnie chce sprawdzić czy jest już w normie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

U nas piękna pogoda więc i lepszy humor.

11 lata 3 miesiąc temu #743288 przez Dagnes
Iss ja pierwsze ruchy poczułam właśnie jak leciał 18 tydzień, dokładnie 17 tydzień i 5 dni. Fajnie, że już czujesz robaczka, teraz z dnia na dzień będzie się nasilało kopańsko :) Dbaj o siebie i brzuszek :kiss:

Wiktoria

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka