BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #614523 przez ferritka
Ann, ano goferki , rurki z kremem i deserki :lol: :lol: :lol:

a ja ogladam se vop i xfactora na przemioennie z moim u boku i z bronkiem - sorry, wiem, gardło zaraz wypluje ale jakoś mnie naszło :blush: :blush: :S

Agnillka, przyjdzie już niebawem pora na Ciebie kochana zobaczysz, tylko się nie łam, cho dostaniesz od cioci Ferri rurke z kremem

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #614528 przez Agnilla
ferritka napisał:

Ann, ano goferki , rurki z kremem i deserki :lol: :lol: :lol:

a ja ogladam se vop i xfactora na przemioennie z moim u boku i z bronkiem - sorry, wiem, gardło zaraz wypluje ale jakoś mnie naszło :blush: :blush: :S

Agnillka, przyjdzie już niebawem pora na Ciebie kochana zobaczysz, tylko się nie łam, cho dostaniesz od cioci Ferri rurke z kremem

my tez skaczemy z 2 na tvn. pocieszyc mnie mozesz tortem truflowym z Sowy, masz? :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #614530 przez ferritka
nie mam, ale proponuje Ci się ze mną napić, z okazji urodzin ani... :blush: :blush: :S

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #614532 przez ann-sunshine
Agnilla, wiem, że Ci ciężko (nasze dziecię wśród znajomych też jest najmłodsze, wszyscy bardziej się pospieszyli), współczuję serdecznie, ale doczekasz się i ty, a taka upragniona dzidzia i wyczekana będzie podwójnym szczęściem dla Was :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

powiem Wam, że myślałam, że na drugie nie będę mieć takiego ciśnienia, bo przecież już jestem mamą i mam cud Martulkę, ale myliłam się, dzisiejsza @ sprawiła mi tyle samo przykrości co wszystkie @ dwa lata temu kiedy się staraliśmy.

Ferri dawaj to piffko, w robocie jestem, ale pod biurkiem przemycę ;) A właśnie się zastanawiałam jakiej Ani, bo moje to już dawno temu były :lol:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #614533 przez Agnilla
Ferii, ja nie tykam alkoholu, nic a nic! :)
a tak serio ciesze sie, ze tamta kumpela jest w ciazy, trzymamy sie ile mozemy, choc czesto jest za granica, ale kurna mama mowila, ze nie wolno zazdroscic ludziom...ale zazdroszcze :angry:
ej ale myslicie, ze u mnie w tym cyklu nie ma juz szans? :(

11 lata 9 miesiąc temu #614536 przez ann-sunshine
Agnilla szanse są dopóki @ nie przylezie :lol: parę staraczek by ci to potwierdziło, zresztą ja też, bo w cyklu z Martą mówiłam, że ten cykl to na 100% nie, bo nie było czasu, bo dużo stresu, i co i się udało. Tak więc głowa do góry, nadzieja umiera ostatnia

11 lata 9 miesiąc temu #614537 przez ferritka
ale ja nie proponowałam alko wariacie :side: :side: :side: - jak ja jak na szpilkach siedze to ino karmi może wejść :lol: :lol:

Agnillka, u na sna staraczkach się mówi " póki nie ma @ jest nadzieja" :lol: :lol: więc nie łam się B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #614539 przez Agnilla
w sumie ann masz racje :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ferri kurna ten obrazek mi sie nie wgral za 1 razem :P ann pewnie też go nie widziała!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #614540 przez ann-sunshine
ale jak karmi to kawowe poproszę

aj sorki zapomniałam, że pytałaś. Nie, bo ja zupełnie nie meczowa jestem, poza tym byłby lekki konflikt, bo de facto pochodzę z Kołobrzegu, a to rywale, więc nie wiedziałabym za kim mam kibicować

11 lata 9 miesiąc temu #614543 przez ferritka
też lubę kawowe i klasyczne mocno zmrożone :S :S :S :S :blush: :blink: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #614544 przez Kaś_O
Dziewczyny ale naprodukowałyście :P

Ale się uśmiałam z węża :D hahaha padłam.. My wróciliśmy z zakupów i objadłam się przepyszną kolacją robioną przez męża :) sałatka Cezara :) uwielbiam.. taką od podstaw robi sam :D razem z sosikiem :D

dobra czytam was dalej :P

Issska chyba z tą owu 3 dni to przesadziłaś. Mi sie wydaję że owu trwa kilka h dlatego tak trudno trafić. a przynajmniej tak mi sie obiło gdzieś o uszy ale mogę się mylić.

ps. co do tego @ po owu to chyba nie bardzo bo mi wyszło że zaskoczyłam z pierwszą ciążą dzień przed @ i wychodziło że właśnie kiedyś miałam owu pod koniec cykli..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #614545 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kaś, tchnęłaś we mnie nadzieję, idę kopulować :P

widziałyście to kiedys? :)

11 lata 9 miesiąc temu #614557 przez ann-sunshine
Kaś i ja ciągle po cichu na to liczę, że może a nóż właśnie mimo małpy, eh głupie to, sama sobie wkręcam. Ale wiem, że to możliwe.

11 lata 9 miesiąc temu #614560 przez Agnilla

11 lata 9 miesiąc temu #614566 przez ann-sunshine

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka