BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #614570 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ok ja sie zbieram do lozka, ciekawe kiedy Pan i wladca przyjdzie. w ogole sie nie poczuwa do swojej roli, ja wkolo niego z golym tylkiem ciagle latac nie bede :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #614653 przez Kaś_O
Dziewczyny trzymam za was kciuki.. :* zeby mimo złoty i innych sie udało.. Jak sie cofnięcie do poczatku tematu to przed testem ciazowym sama twierdziłam ze w tym cyklu to sie nie udało, nawet to czułam.. A 28dc zrobiłam test tak przekornie i o :)

Ann mdłości mnie znawiedzaja 24h jeszcze nie ma tragedii ale mialas racje zmieniło sie. Nawet z Czarkiem tak mocno mnie nie nawiedzaly. Ciagle czuje gule w gardle.. I ciagle mnie jakies krostki wysypują :|

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzieki dziewczyny za miłe komentarze :)

A my dzis ze znajomymi powiedzieliśmy troche, pośmialismy sie z filmikow i jakos czas poleciał.. Zaraz chyba ide spac juz nawet kompa mi sie nie chciało odpalic tylko z tel wam pisze.. Owocnej nocy Kochane :)

Ale sie z was usmialam zboczuchy :) lubie takie żarty, trafilyscie w mój gust kiedy sie widzimy ;) B)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #614783 przez Agnilla

czuje sie troche na okres, maz mnie wkurza :P piersi sie wypelniaja, podbrzusze tez, moze dane mi jest urodzic koziorozca styczniowego ;) najbardziej mnie wkurza to podwyższone tętno, norma u mnie max 60 a od tygodnia mam 80-85 i jak tylko się położę to czuję jak mi krew przepływa, chyba czas wyjść na jakiś spacer.

Kaś wyślij nam trochę mocy od ciężarnej, potrzebujemy tego! :)

11 lata 9 miesiąc temu #614821 przez Kaś_O
Hokus pokus... :) :D

Agnilla nieprzejmuj sie niestety to tylko faceci.. Mój tez zawsze powtarzał bez ciśnień.. I nadal mu zostało.. I przed @ tez mi zawsze ciśnienie podnosil :p

W sumie ich podejscie jest dobre bo mniej sie stresują ale jak to wkurza.. Ja od 6 z dzieckiem ledwo żywa, maz wstał to Czaarek poszedł spac a on gra.. Wolny weekend ;) ide spac..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #614822 przez Agnilla
no jesli w tym cyklu sie nie uda, to rodze juz jako 29 latka :P
to nie on cwaniak bedzie ciaze nosil.

11 lata 9 miesiąc temu #614825 przez issska1986
Hej,

ja w zasadzie z 15 min temu wstałam, i piję kawkę, którą mój mężuś mi zrobił (przepyszne te kawy robi, nie wiem jak, mamy taki sam schemat :) ). Trochę długo filmy oglądałam w nocy, lubię sobie posiedzieć w weekend dłużej, mąż w tym czasie jak dziecko śpi :lol: :lol: :lol:

Oj Ferri zjadłabym taką rurkę z kremem :woohoo: :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #614829 przez moofka
Zostawić Was na jeden wieczór noooo i kilka stron do nadrobienia. Ale Was wena dopadła :)

Agnilla nie przejmuj się mężem-wężem :) może to dobrze że on tak bardziej na luzie bo jakbyscie oboje mieli szaleć nad testami to co by to było?! I on by siedział na swoim forum :)

Ja leze jeszcze w łóżku bo wczoraj byliśmy u znajomych do rana i wlaśnie zakomenderowalam mezowi żeby mnie jakie śniadanie przyniósł :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #614830 przez issska1986
Agnilla, teraz dziecko przed 30 rż to norma, niektórzy po 30 zaczynają :D

11 lata 9 miesiąc temu #614832 przez issska1986
hehe już widzę moje meża jak robi sobie test ciazowy i wybiega z łazienki z płaczem bo jest 1 kreska :D

11 lata 9 miesiąc temu #614840 przez moofka
issska1986 napisał:

hehe już widzę moje meża jak robi sobie test ciazowy i wybiega z łazienki z płaczem bo jest 1 kreska :D

Padlabym że śmiechu na taki widok :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #614842 przez Agnilla
no jeden z moich pierwszych testów robił mąż, mi kazał tylko nasiusiać :P
a tak serio, jeśli facet nasiusia na test ciążowy i ma jedną kreskę to powinien się cieszyć, bo jeśli miałby dwie mogłoby to nie świadczyć o cudownej ciąży lecz o raku jader

11 lata 9 miesiąc temu #614847 przez issska1986
Agnilla napisał:

no jeden z moich pierwszych testów robił mąż, mi kazał tylko nasiusiać :P
a tak serio, jeśli facet nasiusia na test ciążowy i ma jedną kreskę to powinien się cieszyć, bo jeśli miałby dwie mogłoby to nie świadczyć o cudownej ciąży lecz o raku jader

tak wiem z tym rakiem, gdzieś o tym czytałam...

11 lata 9 miesiąc temu #614848 przez Agnilla
ja kiedyś się w to bardziej zagłębiłam, nawet wyczytałam, że każdy facet powinien raz do roku sobie zrobić test ciązowy profilaktycznie. rak jąder jest dosyć często występującym, ale o ile się nie mylę najczęsciej wyleczalnym. mój kuzyn miał raka jądra, już w bardzo zaawansowanym stadium, takie złe wyniki miał, że chemii nie mógł przyjmować...dziś jest zdrowy :)

11 lata 9 miesiąc temu #614858 przez issska1986
no tak, zagłębiłaś sie w temat bo znasz przypadek... a Twój mąż robi profilaktycznie, czy nie chce?

11 lata 9 miesiąc temu #614861 przez moofka
To może za tydzień razem z mężem sikne na ciazowy. I będziemy czekać na 2 krechy u mnie i 1 u niego.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka