BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #748355 przez Kaś_O
Lili :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #748356 przez Asiaa
Lilijka trzymam kciuki by wszystko było w porządku :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #748357 przez Asia K
Lil kochana - sama mówilas ze ja twój klonik jestem to cie myslami przywołalam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Gratuluje bardzo bardzo bardzo z całych moich serduch :lol:
Aż mi ciarki przeszły po plecach jak przeczytałam o tobie - ale sie ciesze ze sama nie wiem jeszcze co pisac :blush:
Aż mnie cosik kłuje w ślepiach :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #748359 przez ann-sunshine
Lil dobrze zrozumialam ze znow jestes w ciazy? Ekspresem wam to poszlo. Ciesze sie bardzo

11 lata 3 miesiąc temu #748360 przez ann-sunshine
Lil dobrze zrozumialam ze znow jestes w ciazy? Ekspresem wam to poszlo. Ciesze sie bardzo

11 lata 3 miesiąc temu #748363 przez moofka
Lil :kiss: :kiss: :kiss: ale niespodziankę nam zrobiłaś :woohoo:

11 lata 3 miesiąc temu #748365 przez Agnilla
Lil babo kochana :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #748366 przez biedroneczka39
Czesc dziewczyny :*

Kaś_O myyy ale smaka narobilas...ja bym zjadla tort bezowo-kawowy :P

magda1986 witaj :)

Chudzinka kochana jestes,dziekuje ze mnie tez liczysz jako ta no i mam nadzieje ze nie zapeszysz i ze bedzie wszystko ok :* Kochana a powiec mi czy ty skoro tak dlugo sie starasz robilas juz badania sobie i partnerowi? Moze nie doczytalam wszystkiego .Mam nadzieje ze nie gniewasz sie za pytanie :*

lilijka ja Ciebie rozumiem doskonale bo wiem co czulas. Ja poronilam w kwietniu tego roku w 14 tygodniu ciazy. Tez bylam na forum wrzesniowek ale po tym co sie stalo nie moglam tam zagladac bo az mi sie serce darlo :( Teraz wchodze do tych moich dziewczyn i podgladam dzieciatka ktore juz sie narodzily. A z tym katarem to powiem ci ze ja w tym momencie tez jestem przeziebiona jak diabli. Mam nadzieje ze to na plus :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 3 miesiąc temu #748370 przez anuuuusia
ann a teraz są aż 2 majówki :) trzymam kciuki za malinki :)

zoi no jakby co, masz podstawy do unieważnienia :blink:

magda1986 witaj :)

Chudzinka ja byłam przekonana, że wiem kiedy mam owu. Ale zaczęłam ten Castangus i zaczęłam też testować i - już to pisałam - gdyby nie testy, w życiu nie seksiłabym się z mężem w 11 dc :ohmy: Także polecam je nawet kobitkom z regularnymi cyklami. Zostało mi 35 sztuk, ale przyjaciółka zamierza niedługo podjąć starania i powiedziała, że jak się jej nie uda w 1 cyklu, to mogę jej opchnąć :lol:
Nie zostawiaj nas, no :( Ja się nigdzie nie wybieram B) Chodzą słuchy, że jak się zajdzie, to trzeba się udać na nowe forum, które w nazwie ma miesiąc, w którym się rodzi. Ja nawet nie wiem, gdzie go szukać B)

lilijka nie znamy się, więc się witam :)

biedroneczka hmm jam też chora, choć dziś już o niebo lepiej. Ale że katar = ciąża :unsure:

11 lata 3 miesiąc temu #748372 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #748373 przez Kaś_O
Chudzinka a ja myślę że cisza była spowodowana jakimiś sprawami mniej lub bardziej ważnymi i faktem piątku :P może po prostu nie było o czym pisać akurat przecież nie zawsze są tony stron ;) więc powiedzmy sobie szczerze każdy jest mile widziany :)

Lili mam nadzieję że będziesz zaglądać do nas już częściej.. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

GRATULACJE :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #748375 przez Chudzinka
No racja, racja Kaś - PIĄTEEECZEEEKKKK!!! :silly:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #748377 przez Kaś_O
Piątek, tygodnia koniec i początek :) ja się np dopiero obudziłam z letargu :P

11 lata 3 miesiąc temu #748381 przez biedroneczka39
anuuuusia nie nie nie tylko katar mnie meczy ale i gardelko boli i stan podgoraczkowy a do tego spanie mnie meczy jak diabli. A pogoda u mnie taka piekna. Jest 17 stopni. A od jutra zapowiadaja po 20 :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 3 miesiąc temu #748385 przez ann-sunshine
Witaj Magda.

A patrzac na dluzej atarajace sie dziwwczyny to trzeba chyba przejsc przez rozne etapy: wielkiej nadziei ze to juz tu i natychmiast, zlosci ze mie wychodzi, badan i leczenia, zazdrosci ze innym wychodzi, rezygmacji i na koncu pogodzenia sie z sytuacja i spokojnego oczekowania na cud.

Dzis w trasie

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka