- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- kinga21
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Taka pogoda, ze chyba wszystkich lapie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magda1986
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- magda1986
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258
Ann u nas słoneczko jakieś delikatne, ale też chłodno.... plan na dzisiaj to poród

ja się dziwię, że mój mąż jeszcze zdrowy bo on zawsze coś przywlecze jak tylko sezon na chorowanie się zacznie

- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 32
po tych moich humorach ostatnich nie wiem kogo nie przywitałam, ale witam wszystkie nowe dziewczyny

kinga czytałam o tych testach na ślinę, to są te co mają paprotki pokazywać w dniach płodnych tak? W aptece kupowałaś czy na allegro? Ile zapłaciłaś?
Ciekawa jestem co Ci z tego będzie wychodzić i fajne porównanie będziesz mieć z testami sikańcami

a testy myślę czy z apteki czy allegro- bez różnicy w skuteczności, za to z pewnością różnica w cenie.
I oczywiście życzę, żeby trzeci cykl był trafiony, ale nie nastawiaj się bo lepiej mieć miłą niespodziankę niż rozpacz i żal jak @ przylezie
Asiaa a jakie przetwory z dyni robisz? Bo zupę już robiłam, przymierzałam się do placków bo mi jeszcze trochę dyni zostało, ale może masz jakiś ciekawy pomysł i sprawdzony?
Dag aaaaaa zakupy

anuuusia jak Ci zależy na oszczędności to umów się gdziekolwiek na fundusz do gina, bo na początku badań jest sporo więc skubnie, lekarz rodzinny da Ci skierowanie co najwyżej na morfologię i mocz o ile w ogóle Cię nie odeśle do poradni ginekologicznej.
julka
wydaje mi się, że mimo clo pęknięcie pęcherzyka powinno być wywołane pikiem lh, a clo to moim zdaniem terapia hormonalna.
z tym stężeniem moczu też dla mnie to dziwne, że 1 sik nie, a potem trzeba nie pić, żeby stężenie było, nie wiem dlaczego tak jest

cieszysz się rozumię, że 2,5 kg mniej, jak nie to się poświęcę i będę chudnąć za Ciebie

Twój punkt 5 ma głębokie uzasadnienie

a czemu lekarz nie zalecił Ci monitoringu przy clo? Powinien, żeby wiedzieć czy owu jest, czy zwiększyć dawkę, w którym dc podać clo przy kolejnym cyklu, czy nie robi się torbiel, ile pęcherzyków pojawia się przy stymulacji. Wydaje mi się to dość ważne
a na ból gardła pomocne jest też płukanie z ciepłej wody z solą
- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 143

W testach, czy to owu czy ciążowych najważniejsza jest czułość

- Chudzinka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 165
Asia, też się zastanawiałam, jak tam u Agnilli, ale po jej informacji, że jedzie do Gosi płakać, pomyślałam, że chyba coś jest na rzeczy i odpuściłam dopytywanie..
Goś, dobrze, że Ty już humor masz lepszy (mam nadzieję?)

Kurcze, jak dobrze, że mnie nic na razie nie łapie. Ubieram się na cebulkę, normalnie tyle warstw, że już nie wyglądam na taką chudzinkę jak zwykle

Jula, jeszcze tak sobie myślałam, że może Twój organizm nie zareagował na clo, bo jeszcze nie "obudził" się po hormonach. Ja wiem, że z jednej strony mówi się, że po hormonach jajniki działają ze zdwojoną siłą i że od razu odzyskuje się płodność, ale czasem trzeba kilka miesięcy, żeby organizm zrozumiał, że już nie jest blokowany. Mam koleżankę, która dopiero w trzecim cyklu po odstawieniu miała owulację, tak jej się jajniki rozleniwiły. Wiem, że u Ciebie clo miało je dodatkowo obudzić, ale może dawka jest za mała? I faktycznie przydałby się monitoring..
Moof, Dag - zazdroszczę zakupów

- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 32
- Chudzinka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anuuuusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Przytulam

Dziewczyny, czytam Was codziennie, ale trochę boję się pisać. Chyba se stąd pójdę jak iss

- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Anuuuusia dlaczego boisz się pisać? Ja nie gryzę

- anuuuusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Sama czuję się tu jak 'nowa', ponieważ dołączyłam stosunkowo niedawno do grona osób tu zaglądających

Mi osobiście nie przeszkadza jeśli i w tym temacie wypowiadają się ciężarówki, w końcu ktoś musi nas poinstruować jak się dzieci robi

Staram się też zrozumieć dziewczyny, które zaczynają odczuwać coraz większy stres z powodu prób które nie kończą się według ich myśli.
Z drugiej strony to też nie wina dziewczyn które zaskoczą z fasolką w miarę szybko od rozpoczęcia starań
Gdyby to było w mojej mocy to Wam wszystkim dałabym po dzieciątku

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Asiaa piekne slowa, wlasnie to chcialam anusi napisac
Anusia mam nadzieje ze jednak zostaniesz, atmosfera sie oczyszcza i tak to juz na forum jest ze ktos odchodzi, ktos przychodzi