- Otrzymane podziękowania: 0
urojona?
- chmurka
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #506233 przez chmurka
Witam,
wiem, że ten wątek przewijał się już niejednokrotnie na forum, ale bardzo prosiłabym o poradę.
Od miesiąca staramy się z mężem o dzidziusia. Ostatnia @ była 09.12, ale taka jakby inna. 1-wszy dzień normalna z bólem brzucha, a kolejne dwa to już tylko lekkie plamienie. A później się zaczęło. Nudności, ból w dole brzucha, przewrażliwienie na zapachy, bolące piersi, humory, zmęczenie, rozkojarzenie i... dwa negatywne testy
a wizyta u gina dopiero 31.12. bo wcześniej nie było terminów.
Sama już nie wiem co myśleć...
wiem, że ten wątek przewijał się już niejednokrotnie na forum, ale bardzo prosiłabym o poradę.
Od miesiąca staramy się z mężem o dzidziusia. Ostatnia @ była 09.12, ale taka jakby inna. 1-wszy dzień normalna z bólem brzucha, a kolejne dwa to już tylko lekkie plamienie. A później się zaczęło. Nudności, ból w dole brzucha, przewrażliwienie na zapachy, bolące piersi, humory, zmęczenie, rozkojarzenie i... dwa negatywne testy

Sama już nie wiem co myśleć...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #506265 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Chmurka Wiesz zdarza sie tak ze w ciązy jest słąba @ ale skoro testy negatywne, nie wiem nie nakręcałbym sie. Jeśli nie chcesz czekać zrób bete (hormon- beta hcg w laboratorium), koło 30zł kosztuje. POzdrawiam!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez emka.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 2 miesiąc temu #506358 przez madziaska
Radze myslec pozytywnie i nie dac sie zwariowac
Nam udalo sie za 3 razem, ale za kazdym mialam wszstkie objawy
Trzymam kciuki

- chmurka
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #506372 przez chmurka
chyba macie rację. za bardzo tego chcę i za dużo o tym myślę. dzisiaj, tak już na spokojnie, nie miałam żadnych objawów. dziękuję za odpowiedzi :*
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 2 miesiąc temu #506434 przez madziaska
- e-mka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
10 lata 6 miesiąc temu #923623 przez e-mka
Ja od pół roku co miesiąc mam nadzieję że okresu nie dostanę. Mąż chciałby jeszcze z rok zaczekać. Mi hormony warjuja. Mam wszystkie objawy ciąży a tu nagle @ przychodzi 
Nie zabezpieczamy się. Mąż preferuje stosunek przerywany. A ja cały czas liczę na wpadkę. Nie chce czekać jeszcze cały rok

Nie zabezpieczamy się. Mąż preferuje stosunek przerywany. A ja cały czas liczę na wpadkę. Nie chce czekać jeszcze cały rok

- martyna_z
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
10 lata 6 miesiąc temu #923632 przez martyna_z
e-mka to tak jak ja, mam objawy przed każdą @, z tym że my się regularnie staramy, więc rozumiem.
Trzeba się bardzo starać zeby wrzucić na luz, bo zwariować można. W tym cyklu u mnie było już spokojniej już tak sie nie nakręcałami właśnie dziś przyszła @, więc właśnie zaczynam 6 miesiąc. Trzymam kciuki za Ciebie
i zapraszam na staraczki
Trzeba się bardzo starać zeby wrzucić na luz, bo zwariować można. W tym cyklu u mnie było już spokojniej już tak sie nie nakręcałami właśnie dziś przyszła @, więc właśnie zaczynam 6 miesiąc. Trzymam kciuki za Ciebie