BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 8 miesiąc temu #1033313 przez Sandruska1995
ziaa super! :)

A tu Natan przy wieczornych rozmowach z siostrą. Coraz bardziej zaczął rozumieć, że ona tam jest i niedługo będzie z Nami. :cheer:
Załączniki:
Podziękowania: brown24, ziaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 8 miesiąc temu #1033315 przez Pumcia
Ziajek - :woohoo: ależ mnie duma rozpiera - :woohoo: gratki Kochana - zasłużony medal ! :kiss: No ale pogodę to miałaś hardkorową :ohmy: A Szymek nie zamierza w taka pogodę wychodzić - poczeka na lepsze czasy :evil:

Nowa - Niagara ma rację - kreska to kreska, ja bym Ci radziła iść na betę i szybko do Gina.
Podziękowania: ziaa

8 lata 8 miesiąc temu #1033316 przez Pumcia
Katarzynko a tak z ciekawości - mąż biegł z Tobą ? :P

8 lata 8 miesiąc temu #1033317 przez Nowa...
Dziewczyny nie nakręcam się :) Dziś mnie tak bardzo bolało podbrzusze i jakby jajnik, że aż nospe wzięłam. Co chwila do łazienki chodziłam sprawdzać czy @ się pojawiła. Może po prostu coś się zadziało, ale za słabo, a teraz @ przez to się spóźnia. Jak jutro @nie przyjdzie to nie testuje nawet bo po co jak dziś kreska testowa mega bladzioch, a powinna być już ciemniejsza. Piersi robią się wrażliwsze i jakby cięższe, więc @ może lada chwila się zjawi i rozpocznę kolejny cykl starań :cheer:
A dziś miałam super dzień i się działo ;)

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1033320 przez brown24
Ziaaaa GRATULUJE pieronie! :woohoo: :laugh: To ile km przebiegłaś?ile ma taki maraton/ chwal się! :kiss:

Nowa! Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie,ale wydaje mi się jakbyś z upragnieniem czekala na ta @! Kreska to kreska,więc ciąża na pewno jest a czy mocna czy słaba? skąd możesz wiedzieć? Lec na betę i do gina ,a nie gdybaj! Sorki
, ale musiałam Cie troche opieprzyc :evil: Bo dziewczyny miesiącami i latami czekają na takiego bladziocha a Ty tak to bagatelizujesz...

Puma jak nocka? :)
Podziękowania: Pumcia, ziaa

8 lata 8 miesiąc temu #1033322 przez Julka1987
Ziaa gratulacje ;)
Nowa powtórz test w razie co, a nóż coś... ;)

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1033326 przez nati.olsztyn
nowa Ja się w 100% zgadzam z brown!!!;) Nie gdybaj tylko leć na betę! A ja Ci jeszcze raz powtarzam-druga kreska to druga kreska (nieważne że blada) i oznacza ciążę!

pumcia Jeszcze trochę Szymek posiedzi i będziemy razem świętować urodziny naszych dzieci;)hehe
No chyba ze zaraz napiszesz że juz jest z tej strony brzucha;)

8 lata 8 miesiąc temu #1033328 przez Miluniaa
Ziajka Gratulacje !!!!! :)
Pumcia
no dawaj tego Szymka, bo juz nie moge sie doczekac :laugh:

8 lata 8 miesiąc temu #1033330 przez Pumcia
Brown nocka o dziwo spokojna :P
Wiem, że samolub że mnie bo blokuje nadal czyjeś miejsce ale dziewczynki cierpliwości-bo Mały uparty strasznie - pewnie po tatusiu :whistle:
A co u Ciebie Ciziu poza tym ?

Nati a z którego są Twoje dzieciaczki ?

Mulunia przywołuje Cię do pożądku - nie wywierają na mnie tak presji :evil: jak Zuzia?

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1033332 przez nati.olsztyn

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 8 miesiąc temu #1033333 przez nati.olsztyn
pumcia Marysia urodzila sie 26 kwietnia;)

8 lata 8 miesiąc temu #1033340 przez magmus88
Ziaaaa :)))) no proszę jakiego mamy biegacza na forum fiu fiu :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Gratulacje!!!!

Nowa... uwierz mi, ze te testy wcale nie wyglądają tak jak na filmach ehehhe. Że sikniesz (i to jeszcze przed planowaną @) a tam dwie grubachne krechy.... Ja też bardzo długo miałam bladziochy. Tak jak dziewczyny mówią... kreska to kreska. Nie ważne jaka. Chyba Ci się testy z owulacyjnymi pomyliły :)

Pumcia - cisza przed burzą hahaha

Ja mam jutro wizytę u diabetologa.... póki co mierzę cukier tylko dwa razy dziennie - na czczo i godzinę po śniadaniu.... I powiem Wam, ze trochę zmieniłam jedzonko - tzn nie jem np. żółtego sera a twarożek i z dnia na dzień na czczo cukier niższy i w normie. Gorzej po śniadaniu.... Tzn spada - ale jeszcze trochę powyżej. Pielęgniarka powiedziała, ze np raz w tygodniu mierzyć mam cały dzień. Póki co nie mogę bo nie mam pasków... ;/ Miałam tylko te, które były w zestawie. Jutro mi lekarka przepisze to wtedy to zrobię :)

Miłego dnia dziewczynki :)

8 lata 8 miesiąc temu #1033341 przez ziaa
Dzień dobry! :)
Dzięki dziewczynki za miłe słowa, kurcze tak mi tu gratulujecie, że w sumie to po co pozytywny test, wystarczy półmaraton przebiec ;) B)
Ej ni bez kitu! Od startu do mety lało! A jak już przeszłam za metę to pogoda się poprawiła! Popołudniu to w ogóle było bardzo ładnie! Co za złośliwość!
Szatanico, nie mój malżon nie biegł, on woli targać cieżary ;) Ae chyba te emocje sprawiły, że ciut złapał bakcyla :)
Brown to był półmaraton czyli nieco ponad 21 km :) Maraton ma 42 ;) :whistle:
Bahaha Niagara byłam szybsza: 2.04.55 hahahhaha :laugh:
Milunia - jak tam się masz? Wiesz o co pytam! :evil: :whistle:
No i na deser: NatB śliczna Helenka! Piękna córcia! :) Zdrówka dla niej! A jak kwestia wyjścia do domku?

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1033344 przez Miluniaa
Ziajka to drażliwy temat !!!!! :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: ;)
Zuźka ma sie dobrze od rana rozstawia wszystkich po kątach :laugh: :laugh: I ostatnio jest obrazona na gondole spacery konca sie na rekach bo nic nie widzi sprawdzamy spacerowke na lezaco

8 lata 8 miesiąc temu #1033345 przez ziaa
Milunia, to który to dc? Ile się jeszcze z nami i sobą "podrażnisz"? :kiss: :evil: :whistle:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka